Cazare la Roma !!!

Cazare la Roma !!! | Autor: geniest

Link direct la acest mesaj

Am postat rugamintea la un alt subiect mai vechi despre Roma, insa nu am primit niciun raspuns, cat de mic...asa ca, va rog, fara suparare, sa-l lasati aici poate am noroc sa fie mai vizibil si sa-mi raspunda cineva.

Pe scurt: doresc o recomandare pentru Roma in mai anul acesta, hotel, hostel, pensiune, nu conteaza numai sa fie la pret convenabil.
Nu neaparat centru, insa sa am legaturi de transport.

Multumesc mult,

g

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Acum 2 ani am stat la Hotel Continentale, de 2 stele, ff aproape de Termini si implicit de statia de metrou. Pretul a fost in jur de 80 euro/noapte/camera dubla, cu mic dejun inclus.

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

linga statia termini sint f multe hoteluri, cel mai fain e sa intrebi la citeva dintre ele, poti si negocia.
noi am stat la 2*+ cu 55 euro/noapte, dar nu mai stiu cum se chema hotelul.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

55 euro/noapte ????

Hai, te rog, incearca sa-ti amintesti cum se numeste hotelul....macar partial..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Daca pleci in vacanta pentru mai multe zile eu iti recomand un apartament, undeva in centru.
Acum aproape 2 ani a costat cam 80 de auro/noapte un apartament cu dormitor/living/bucatarie/baie, undeva pe langa campo del fiori.

Eu prefer zona centrala in general cand sunt in vacanta, pentru ca poti iesi seara tarziu si poti ajunge la multe obiective turistice pe jos.

Iar pentru micul dejun ne-am facut cumparaturile de la piata - fructe, legume, mozarela de bivolita , etc

Mergi la inceput

Nu imi trebuie un spatiu extraordinar. Mi-ar fi de ajuns o camera decenta, mergem 6 zile (5 nopti) si scopul e sa vizitam tot.

In Barcelona am ales sa stam in centru si am regretat. Viata de noapte este mult prea agitata acolo incat n-am prea putut dormi...De asta parca mi-ar conveni intr-o zona din care sa ajung repede in centru, nu neaprat centru.

Multumesc pt. idei, mai astept si altele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

CHIAR NU-MI POT AMINTI, AM FOST ACU 2 ANI. CEVA CU M SAU CU S
sorry de caps
noi am mers tot cu gindul sa vedem cit mai mult, era la sf lui februarie, asta a fost important, pt ca nu era sezon turistic, iar negocierea a inceput de la 70 eur/noapte.
sotul meu e tare la astea, e si relaxat de ramine prieten cu aia care ii fac megareduceri :D
erau mai multe hoteluri in zona dispuse la discount, dar pur si simplu ne-am saturat de cautat. am vazut si camerele inainte, chiar a fost buna decizia sa nu ne rezervam de acasa.
insa, vezi ca in statia termini e o zona buna si o zona rea. nu stiu exact sa iti explic care, insa cauta si tu prin ghiduri in nord e bine si in sud e naspa.
cind plecati?
zilele astea sint cam prinsa, insa daca am timp caut si iti dau un pm cu ceva amanunte.

hai ca ceva mi-am amintit ceva: zona cu via cavour e ok.
asa ... si mi-am mai amintit pe ce strada era hotelul - via marsala.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Nu imi trebuie un spatiu extraordinar. Mi-ar fi de ajuns o camera decenta, mergem 6 zile (5 nopti) si scopul e sa vizitam tot.

In Barcelona am ales sa stam in centru si am regretat. Viata de noapte este mult prea agitata acolo incat n-am prea putut dormi...De asta parca mi-ar conveni intr-o zona din care sa ajung repede in centru, nu neaprat centru.

Multumesc pt. idei, mai astept si altele...

De fapt , oricunde poate fi zgomot.
Pentru ca ai zis de Barcelona eu am un hotel preferat care e pe o straduta ingusta la 20 de m de piata Catalunya. E fix in centru si e foarte liniste. Cand am fost ultima data era foarte scump acolo si am stat la un hotel pe Diagonal, din nefericire a fost fix in strada si mi-au trebuit cateva nopti pana m-am obisnuit cu zgomotul traficului.

So, cand te hotarasti la ce hotel te duci vezi sa nu fie pe o strada circulata sau daca e posibil sa-ti dea o camera care nu e cu fata la strada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Eu as alege centru pentru ca atractiile sunt condensate acolo si viata de seara e o minunatie, o iubesc. Am stat acum 4 ani undeva mai la periferie si nu mi-a placut, trebuia sa plec devreme din centru, sa merg pe jos pana la hotel...

Daca voi mai vizita Roma iar voi alege ceva in centru.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Sor-mea a stat la hotel Sonya,ea a fost in sezon si era un picut mai scumpt,dar cauta-l pe booking,poate acum are preturi mai bune!Ea a fost foarte multumita de el.

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Multumesc frumos pentru idei.

Mergi la inceput