Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *52*
Raspunsuri - Pagina 4
Clodute spune:
Buna fetele,
Desi cu intirziere foarte mare vreau sa va multumesc pentru urarile de ziua mea (de duminica) Luto, Mimika, Liliac.
A fost cea mai urata si cea mai frumoasa totodata zi din viata mea. Cea mai frumoasa pentru ca am fost cu cele doua comori ale mele (copii mei) si cea mai urata pentru ca am plins toata ziua. Nu va pot spune (momentan) motivul plinsului...dar e trist ...trist rau... Asa e viata...
Va pup si va multumesc inca odata (sunt inca in urma).
Danuta1979 spune:
Mama si pisa, multumim mult pt. cuvintele frumoasa
Clodute, sper sa nu fie nimic grav. La multi ani (cu intarziere, scuza-ma) si din partea mea!
Gata, mi-am adormit copilul si merg sa-mi fac o ceafa la gratar si dovlecei pane cu usturoi ca mor de pofta de 2 zile
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
suede spune:
Ce dragut...cu o girafa?
Vreau sa-i iau si eu centru de joaca,dar mi s-a pus pata pe fisher price care momentan lipseste...mai astept.
Bine ca vecinii vostri muncesc,eu am un vecin ,,nebun" care pana acum a urlat si pocnit prin casa...
Ce face bautura din om...
Citat: | ||
citat din mesajul lui crocodana
e cumintita draga de ea ziua...dupa ce a papat ar fi vrut sa doarma dar vecinii dau faianta jos din baie asa ca m-am mutat cu ea in sufragerie si m-am straduit sa o adorm vreo ora.... si ei ii place tare tare caruselul si oglinda de la locul de joaca...rade si gangureste cand se uita la ele ceva de speriat.. acum ne pregatim iar de papa si dra e intr-o conversatie cu o girafa... , de Ama Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Pentru voi:
http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp
suede spune:
Kawa merci de informatii legate de Adeline.
Ia zi,dar ursuletul tau cat de des mananca daca ti-e frica sa nu-i scada sunculitele?Ca Mihnea mananca si la 4 ore...m-ai pus pe ganduri
Pentru voi:
anamaria1979 spune:
Clodute la multi ani cu intarziere iti urez si eu.Imi pare rau sa aud ca esti suparata.
monica_dicut spune:
Noi ne-am intors de afara . A fost SUPER!! Ninge c ain povesti si nu bate vantul si nu e nici frig. M-am luptat ceva cu carutul prin troiene dar am izbutit. Am venit fleasca de transpiratie acasa .
MErita sa iesiti cele care va incumetati. E chiar fain.
Nu va spun ca iar am starnit zambete/grimase/pareri de rau/mila etc. Am zis ca maine imi pun un panou pe care scriu "copii din Suedia/Norvegia nu stau 6 luni in casa, IEs afara si pe ninsoare si la -10 grade"
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
kawaichan spune:
a ras un 120ml si s-a culcat la loc
revin,c-am uitat sa-l pup pe Simon de ziua lui si sa creasca mare si sanatos !!
am vazut si pozute cu bebelaci haiosi-Iri,Alexandra,Mihnea si frumoasa Natalie
Monique,Andreea are un pupic de la Josh La multe lunite pt maine,daca nu apucam sa intram
cu scaunul de masa si noi ne tot gandim..pana atunci l-am luat pe www.amazon.com/Bumbo-Baby-Seat-Play-Tray/dp/B000NAOH1A" target="_blank">asta in care sta de la 3 luni si un pic. cate 10-15 min dar n-am apucat sa-l pun zilnic ca vomita daca sta mai mult de un min in fundulet
si apropo de stat in fundulet,eu stiu ca de la 3 luni au voie,cate 10 min pe zi si marit gradat cu cate 5 min pe sapt pana se ajunge la jumatate de ora.Josh era disperat sa se ridice de pe la inceputul lui decembrie,si l-am tinut cate un pic in poala la mine sau intre perne.Acum sta sprijinit in manute si putin adus in fata pt cateva secunde daca-l pun,ii place la nebunie.Din pacate regurgitatul asta pacatos nu ne lasa inca sa ne desfasuram in voie.
Bia,spor la scris teza
Manga...hello...are you ok dear?(ce-mi place formula asta de adresare la englezi)
pup si pe Delia,ca n-am mai vazut-o de multa vreme.
v-am lasat,pup
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"Babies can't be spoiled...only nurtured." "Babies, like food, only get spoiled if they are left unattended on a shelf."
suede spune:
Clodute imi pare rau ca ai fost suparata.Sper ca esti mai bine acum
Monica esti tare.Ce-as rade sa vad pe cineva cu astfel de anunt
Pentru voi:
kawaichan spune:
laura stai ca nu inteleg care-i treaba cu sunculitele,esti sigura ca eu am scris asta? la 2-3 ore papa,dar azi de ex a cerut si la ora.e ceva in aer cred:)
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"Babies can't be spoiled...only nurtured." "Babies, like food, only get spoiled if they are left unattended on a shelf."
selen80 spune:
Clodute La multi ani cu intarziere si scuzele de rigoare si de la mine...imi pare rau ca ai avut motive de suparare chiar de ziua ta..
Biaz eu cred ca nu trebuie sa-ti faci probleme cu sunculitele baiatului, e normal sa pape si la 3 ore si la 4...altele se chinuie sa ajunga la "performanta" asta si tu te plangi?
Monica
noua ne-a zis dr ortoped s-o punem pe la 5 luni in fundulet....dar recunosc ca am mai pus-o si noi cate putin, ca se tot ridica singurica si o lasam un picut...
Mely bafta si la restul examenelor!
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta