Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *52*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

biaz plin de intelepciune bancul tau!

asta cu casnicia e treaba grea. vorba lilianei, si mie in vine sa-i trag una dupa ceafa dar inghit in sec si mergem mai departe. sunt convinsa ca si el ma strange de gat in sinea lui cateodata. noi suntem casatoriti oficial din iunie 2009 dar suntem impreuna si locuim impreuna de aproape sase ani! asa ca tot la capitolul casnicie intra si aia ... mama ce de ani!

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Am revenit.
Lucia, multumim frumos pentru piesa, a ascultat-o si Simon si ne-am bucurat împreuna ca te-ai gândit la noi. Numele lui nu are o semnificatie speciala, ideea ne-a venit în timpul unei stiri despre Israel, când se enumerau acolo politicieni de seama. Aveam antenele bine întinse si nu-mi scapa nimic.
Va multumim tuturor celor care ne-ati urat de bine. E foarte speciala atmosfera de aici, de pe forum, unde în fiecare zi avem sarbatoriti.
Danuta1979, îmi e draga familia voastra. Tu esti asa de feminina, fetita e dragalasa, iar taticul are o atitudine paterna si serioasa - îmi place. Nu stiu cum îi cânta el Alexandrei, dar e bine ca o linisteste.
Crocodana, . Într-o zi, cândva, voi deveni si eu o mama care face prajiturele si placinte si voi încerca reteta ta cu dovleac.
Si pe a Ellenutei cu nuca. Unde esti, Elle?
Biaz, sanatate si voie buna!
Ioanna, e dificil prin zapada, plus ca e si frig si ca stim ca n-o sa dureze decât câteva zile... Te înteleg, e bine de la fereastra. Cum se topeste, ne activam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna fetelor!

Våd ca Biaz baga recuperari..

Intru repede så spun mådålinei ca eu fierb dovlecelul in rondele mai mari si apoi il fac piure cu putin unt.

Eu am hranit coopil de pranz si acum plecam la plimbarea noastra de toate zilele..

Vreau så urez si eu La multe lunite sårbatoritilor de azi

Nela m-am distrat de numa cu baita ta in zi de sårbatoare

Ce imi place de tine plimbari, gratare..activitate nu glumå.Da' nu vine vara si la mine

PUpåm 'tråstioara' in zi de sårbatoare..

Mary sper så se rezolve totul cat mai repede si så iti revina pofta de viatå, pt ca ai 2 baieti frumosi , sånåtosi care te vor zåmbitoare si plina de energie.

Acum fug la plimbare..ne auzim dupå

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

dau copy paste si aici, ca am nimerit la spartul targului in cap trecut
BAU! V-AM SPERIAT?? bineinteles ca n-am mai plecat nicaieri pe viscolul asta...ca drumul dintre casa noastra si CT este in plin camp, si nu o data au ramas masinile inzapazite....sotz a plecat pe la 8 de acasa si a ajuns la munca la 9.30....am sunat la stomatoloaga sa-i zic ca nu vin si se bucura, ca cica imi cauta si ea nr de tel sa ma sune, ca nici ea nu poate sa ajunga

La Multe lunite sarbatoritilor de astazi:
Vlad
Ana Margelata
Tudor
David
Simon

Raluca tare frumoasa trufandaua bine ca macar ea sta la laptop, a mea il tot impinge cu picioarele si sa stii ca nu e purcel deloc, pt ca e si inaltuta, e bine proportionata

Liliac cat de scumpa poate fi Andra pai si are dreptate fata, gasesti alt copil mai bun?!

Mary imi pare rau ca snt probleme...nici noi n-avem multi ani de casnicie (nici macar 3) si suntem cam la acelasi stadiu....inca invatam cu ce se mananca....mai adauga si o sotie plangacioasa (pe cat de usor rad, tot atat de usor si plang, din pacate) si un sot temperamental si ai reteta de "succes"...dar...bucurosi le-om duce toate, ca doar ne-am "luat" in cunostinta de cauza si ne-am asumat reciproc defectele...
nici eu nu vb cu mama, ca vorba ta, e subiectiva si nu ma ajuta cu nimic.. si mai stric si relatiile dintre ea si sotz, ca nah, i-a suparat fata....
eu nu stiu daca am pierdut postul tau, dar explicai undeva exact care e problema?? ca eu am vazut ca e o problema, dar nu si care ar fi ea...

Nela ce spirit de observatie mami

Mada cat de frumos rade frezatul lu'mami!

Diana multumim de sugestiile de jucarii homemade! si din acelea 2 de mi-ai dat exemplu ma gandeam si eu sa-i iau, mi se par f ok pt dezvoltarea lor...

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Mely, posturile tale mi-au amintit de primul an de casnicie care a fost teribil. Cele mai multe dintre casnicii, dupa ce trec de luna de miere, ajung intr-o perioada dificila cand parca cei doi sunt doua pietre care se macina una pe cealalta. Doare, e enervant si frustrant dar in timp, rezultatul e ca ne netezim unul pe celalalt. Dupa o vreme am invatat sa ma gandesc la situatiile problematice din casnicie ca si cum ar fi un conflict cu mine insami. La urma urmelor, putin mai stiu unde ma termin eu si unde incepe el. Multe comportamente si obiceiuri le-am invatat impreuna. Asa ca, daca am un conflict cu el, e ca si cum as avea un conflict cu mine insami. In ziua aia fiinta noastra e in conflict cu ea insasi. Are tot dreptul sa aiba si ea o zi mai proasta. Incerc sa fiu intelegatoare cu acea parte din fiinta noastra care se afla in corpul lui. Iau o pauza, astept sa treaca furtuna si incerc sa scot spinii cand suntem intr-o dispozitie mai buna amandoi. Uneori nu spun nimic. Doar imi asez mana pe umarul lui si tac. Si el face la fel cand imi sare mie capsa. Si stiu ca am luat-o razna. Uneori ne cerem iertare si apelam la metoda Lilianei. Alteori, daca e ceva minor care ar putea degenera intr-o cearta adevarata pe nedrept, pur si simplu continuam sa vorbim despre ale noastre fara sa luam in seama momentele cand am luat-o pe aratura.
Lucrul pe care mi-a fost cel mai greu sa-l inavat (mai am inca vreo doua-trei-zece-o mie de lectii restante) a fost ca nu pot sa-l schimb pe el sau sa-l determin sa faca ceva. Nu pot decat sa ma schimb pe mine si sa vad ce reactie in lant declanseaza aceasta.

Ma ierti pentru mesajul care pare ca nu se mai termina. In mod normal ar trebui sa am bunul simt sa-l sterg, dar poate ca e macar ceva bun printre ploaia asta de ganduri.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Cuscra,ce face nora mea?
Vad ca te lasa mai mult pe forum
Mihnea se delecteaza cu caruselul momentan...

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Pentru voi:

http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp

e cumintita draga de ea ziua...dupa ce a papat ar fi vrut sa doarma dar vecinii dau faianta jos din baie asa ca m-am mutat cu ea in sufragerie si m-am straduit sa o adorm vreo ora....

si ei ii place tare tare caruselul si oglinda de la locul de joaca...rade si gangureste cand se uita la ele ceva de speriat..

acum ne pregatim iar de papa si dra e intr-o conversatie cu o girafa...

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Mary, mi-am amintit: eu nu vad fotografiile de pe noul site.
Cum a fost la cafea cu tatal tau? Tu parca spuneai ca va întelegeti tare bine. (Si Moni_Iulia are un tatic de treaba. )
Succes la examen!

Mergi la inceput

Vad ca ati tot vorbit de programul de masa.
La noi situatia e de pomina. Zilele astea, cat a fost bolnav, a mancat nazdravanul meu la 3 ore. Intai am fost bucuroasa vero jumatate de zi si dupa aia am inceput sa ma vaiet ca o sa-i scada sunculitele si nu o sa mai am grasan. Azi insa a dat-o pe recuperari la o ora si jumatate. Cat papaa? Tzitzi stie.

Imi place de dr. Spock. Nu se satura copilul? Lasa-l sa suga mai mult si dozatoarele vor produce mai mult.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

salutare,

nu stau azi ca am avut o seara mai grea si-s terminata de oboseala.
Ana pui de Nela ! Sper ca ati petrecut frumos azi.ce m-ai distrat cu faza cu suflatul:)))

diana esti mortala,ce ma distrezi cu posturile tale.multmam de recomandari,sorter-ul il aveam si noi in plan de mult.noi i-am dat comanda ieri la tobitele alea pereche de la FP pt ca de la o vreme bate toba in orice,oricine si oricand pupam Nicholasul

Melania bafta la examen ! Pe mine ma ajuta ff mult sa-mi mut atentia pe altceva(in cazul meu servici,la tine ar fi facultatea) cand suntem certati,parca ma luminez mai repede si-mi vin in minte solutii de tot felul.Chestia cu discutatul cu cineva iarasi e de aur.
Bafta la examen si sper sa se rezolve si cealalta problema

Suede incearca si casa de moda Adeline,langa magazinul Cocor.Au rochii unicat si la o adica poti discuta cu tipa sa-ti faca ceva la comanda.E tare inspirata,mie mi-a placut mult(de acolo am avut rochia).Si nici nu costa pre amult.

Va pup ca plange,o seara frumoasa

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

"Babies can't be spoiled...only nurtured." "Babies, like food, only get spoiled if they are left unattended on a shelf."

Mergi la inceput

Raportez ca am vazut bebelusi frumosi tot unul si una : Natalia, Nicholas, Josua, Irinel, Evanghelistii, Pui cu ochi si Pui cu falcute. Si Alex cu Raluk la botez. Si Ana finuta ca mamica ei. Si Dragos mare si scump. Si am uitat. Data viitoare imi fac lista.

Gata! Plec la tura de medicamente de pranz si la serviciu. Va pup!

_

Mergi la inceput