Albinutze de Mai-Iunie 2009(57)
Raspunsuri - Pagina 18
nicuratze spune:
MAGDA,imi pare rau de alergie,si noi ne-am luptat cu Radu,din pacate tot ce am inteles de la alergologi a fost sa descoperi la ce face alergie si apoi sa te feresti
Noi am ales un tratament homeopat,si cred ca si timpul si-a mai facut treaba.
VOICU BEBI,bine ai revenit,ce dulcica e LARISA! ( de fapt asa ma minunez mereu cand vad bebelusi pe care nu i-am vazut de mult,sunt superbi toti ).Noi am mancat azi iaurt cu cereale simple dimineata si galbenus cu fasole verde la pranz
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
maria_bunica spune:
Buna fetele!
Ieri va ziceam ca a spart gingia la incisivul dreapta jos..ei bine se simte si se zareste deja,dar surpriza.....incisivul stanga sus este iesit deja bine(toata dungulita)se vede clar,dar eu nu l-am observat pana azi.
Asa ca raportam 3 dintisori pana acum!
Philip..multumim pt urarile de ieri!
Oana_mvt..a ajuns soacra?
Elena..hmm,harnic asa tare nu prea este sotul meu.Nu prea face mare lucru in casa,mai gateste cateodata si sta cu DArius.Doar ca de vreo cateva zile Darius ma prefera numai pe mine la nani,dar in rest sta cu el pana il ia somnul!Se joaca si la calc dar ziua doar 2 ore,in rest seara dupa ce merg eu la nani cu puiul.Sunt multumita de ajutorul dat de el,dar nici iesit din comun de harnic nu e!![]()
Voicu_bebi..ma bucur ca ai intrat sa ne mai scrii despre voi.Am vazut fetita grasunica in poze,e o dragalasa si are parul foarte mare si carliontat!Deocamdata nu imi mai doresc un al bebe,dar nu se stie niciodata ,poate imi voi schimba gandurile.Sotul isi mai doreste macar inca unul!
Laurraa..multumim pt urarile de ieri!
Ma bucur ca Maya accepta lichidele mai bine si sta cu bunicii fara probleme!
Oana-mvt..am gasit si raspunsul la intrebarea mea de mai sus
Ma bucur ca rezultatul este ok,sa fie totul bine si sa nu mai aiba puiul mic probleme!
Raluca_Ioana..nasoala faza cu luatul curentului!
Ioana..poate se va invata Sara cu saculetul de fructe dupa cateva zile!
Laurraa..off,
pt Maya,sa scape mai repede de raceala!
Dici..sper sa rezolvati mai repede problema cu centrala!
Miruta..multumesc pt raspuns.Nu e cazul sa iti ceri scuze,e de inteles.Imi pare rau ca te chinui asa mult cu somnul piticei!
Carla..multumesc pt raspuns.Uff,poate totusi sunt dintisorii si la Larisa??
AlexsiMatei..ma bucur sa te citesc.Poate ne vizitezi mai des si ne mai pui si poze cu David!
Anda_magda..eu nu ma pricep sa iti raspund,imi pare ca treceti prin asta!
Deaa..ce de nazbataii pe Darian.E foarte energic din ce povestesti tu,te tine bine in priza...
Ioana..multumim pt urarile pt ieri!
Badriana...pe mailul comun,care este trecut pe prima pagina,intri cu parola comuna.Daca nu o ai,spune si o trimitem pe Pm.In legatura cu engleza aici in Spania,sper sa aveti noroc si sa gasiti pe cineva care sa fie cunoscator de engleza(cu toate ca din experienta iti zic ca e cam greu,nu prea se spetesc sa invete limbi straini
)
Andata
si imi pare rau pt noaptea trecuta!
Strunfita..la multe luni inainte Andreei,ai fetita mare de 8 luni deja!
Baiatul meu a invatat sa ne intinda mana daca ii zicem "da-i mana lui mami/ tati!"![]()
la toate si noapte buna
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
LauraOana spune:
hallo fetele!
daca ar fi dupa sotul meu am face la copchii atiti cit ne da DD 
..eu in orice caz nu vreau sa il las pe sebastian fara frati..DAR nu-i vreau nici unu dupa altul dar nici sa las prea mult timp intre ei, noi avem "doar" 3 camere, si eu vreau ca fiecare copil sa aiba camera lui,nu vreau sa stau 5-6 ani acasa, eu de acasa nu pot lucra, bona nu ne permitem, si la gradi mi ia "abia" de la 2 ani, asa ca de citeori ma gindesc la bebe 2 incep sa imi pun 5000 de intrebari si incepe sa ma doara capul..asa ca las balta "problema" deocamdata ![]()
partea financiara nu ar fi asa mare problema pt ca nu vreau sa imi cresc niste rasfatati (asa spun acu, ce o fi om vedea)
..aici in austria copiii de la 16 ani lucra in vacante ca sa invete ce inseamna banii, ca banii nu pica din cer sau ies din bancomat..eu la 21 de ani am fo sa imi caut primul job si chiar daca eram in facultate mau intrebat ca dece nu am lucrat pina la 21 de ani..
deea ce nazdravan de darian 
sebastian are 7 luni jumate si nu i-am dat pina acu deloc branza sau iaurt
ar trebui sa-i dau?![]()
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
voicu_bebi spune:
Laura...vb serios la 21 ani te-au intrebat de ce nu ai mai lucrat..de fapt nu ma mira ca si eu cand am terminat facultatea in 2008 si am mers la un interviu singurul de altfel ...la fel m-au intrebat ![]()
eu zic k ii poti da branzica ori facuta cu calciu lactic ori cu zeama de lamaie...are 7 luni Sebastian si ii pot da linistita...si iaurt ii poti da...eu la 7 luni i-am dat iaurt prima oara
Elena
tre sa ii dau si eu fasole verde k nu i-am dat deloc![]()
maria...felicitasiones(sper k am scris bine
) pt cei 3 dintisori ai lui Darius!

fi-mea inca are 0 dintisori![]()
Anca
si
Larisa Elena
(18.05.2009) ...

www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

oana_MVT spune:
Madalinuza – multumesc si eu sper sa scapam de infectie. I-am facut programare la naturopat sper sa ne dea ceva care se ne fereasca de infectii pe viitor.
Sotul meu cand sta cu copii STA CU COPII, adica nu mai face nimic altceva. Eu cand stau cu copii, fac mancare, fac curat si calc. Si sa nu crezi ca e cu ochii numai pe ei, il mai distrage calculatorul si televizorul.
Carla stiam si eu de promisiunea facuta dar nu am crezut ca deja ati pus-o in aplicare. Daca nu va protejati in nici un fel se poate intampla oricand. Te consider o curajoasa.
Dr mi-a zis ca el imi face 4 cezariene dar recomanda cel putin 2 ani intre ele. Mie mi-e tare greu sa spun ca ne-am oprit aici desi mi-e frica sa spun ca mai vreau unul, am ramas cu traume dupa a doua sarcina.
Deea ma bucur ca nu sunt singura care isi face de lucru fara motiv. Dupa profude cugetari am ajuns la urmatoarele concluzii: -1. la mine se trage din obisnuinta ca asa am facut si cu Tudor care la fel ca Eduard nu a facut mofturi la mancare, ori 2. mi se trage de la exepmplele din viata ca am tot vazut mame facand asa si am zis ca asa e norma. Ele poate aveau motive dar eu nu am.
mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)
coraly spune:
Seara buna. Am primit rezultatele de la coprocultura si asa cum banuiam are niste levuri (ciuperci) aparute dupa antibiotic. De maine ii dau tratament ca m-a inebunit cu 8-10 treziri
Eu nu ma simt in stare de bb3... abia astept sa slabesc, mi-am mnenorocit si coloana si inca n-am ajuns la dr sa vad ce am, de 5 ani somnul meu e groaznic, si estimez ca si asta mic ma va distra inca ceva timp cu trezirile. Daca s-ar intampla totusi din greseala, nu cred ca as putea renunta![]()
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
LauraOana spune:
voicu-bebi cred ca maine am sa imi incerc norocul cu niste branzica facuta de mine
..si sebastian are tot 0 dintiori..chiar daca de ca 2 saptmani are gingiia sus foarte umflata..cre ca o sa am un
curand ![]()
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
voicu_bebi spune:
ma tot uit si eu la gingie dar pare ok...si nu are alte simptome prin care sa imi dea de inteles sa ne asteptam la vreun dintisor...eu cred k la un ii vor da lu fi-mea ![]()
apropo de bebe 2...as putea sa raman daca vreau k iau anticonceptionale si as putea sa nu le mai iau si as ramane gravida dar daca as face asta hmmm nu stiu ce va zice al meu ![]()
Anca
si
Larisa Elena
(18.05.2009) ...

www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

andata spune:
Flo, 

Normal ar fi ca sotul sa te sune sa iti spuna ca ii e dor de tine si sa te intrebe ce faci, nu sa se planga ca il doare capul. Foarte urat din partea lui sa dea dovada de atata egoism si sa nu se gandeasca si la tine, cat de obosita esti. Poate ca... daca ar vedea cum e o saptamana fara tine si-ar baga mintile in cap
Dici, ai ajutor de nadejde, vad. Sper sa il tina pe Th obiceiul cu somnicul fara treziri
Ioana, fiecare varsta are frumusetea ei si ce e mai frumos abia urmeaza. Ai doua fete minunate si scumpe si abia sunt la inceput de drum iar tu vei fi mereu langa ele... Si mie imi lipseste uneori perioada cand erau mici ca ii puteam tine cu o mana si depindeau total de mine. Si mi se pare ca au crescut prea repede...
Dici, nici eu nu am inca CM, deja incepusem sa imi fac griji...
Elena, doar 7 kg? Eu am vreo 25 
Flo, e bine totusi ca sotul incearca sa gaseasca solutii, dar poate vine si cu una viabila
otilia, nu am gatit nimic deosebit, am facut un bors de pui, orez cu ficatei si ca desert fursecuri. Cica fursecurile sunt mai bune dupa cateva zile, dar la mine nu apuca nici macar dimineata, indiferent cate tavi fac.
coraly, f interesanta dieta si pare usor de tinut. Cam cat slabesti cu ea, ca nu am fost atenta?
Andreea, felicitari pt noul dintisor. Ioana inca se trezeste noaptea, de cand s-a nascut nu am experimentat inca o noapte dormita non-stop
Ies un pic, sa vad daca reusesc mai tarziu sa mai intru
http://community.webshots.com/user/annadana1
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
http://paul-mihaita.blogspot.com
LauraOana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui voicu_bebi anticonceptionale si as putea sa nu le mai iau si as ramane gravida dar daca as face asta hmmm nu stiu ce va zice al meu |

se mai intimpla sa "uiti" sa iei o pastila nu? Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.pngwww.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian