Clubul Cucelor Nauce (2)
Raspunsuri - Pagina 9
devoska spune:
misho, la tine mai e viscol? Ai reusit sa iesi din casa? Cate grade minus ai avut de dimineata? Hai sa ne laudam in grade minus. Ce face mandretea de baiat?
flory99 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 edit: accept orice culoare de cartonas, daca asa se va decide, insa nu inainte de a o vedea si pe aceasta "flory99" cu "insigna" in piept. |
putin mov,ar fi bine??
misha71 spune:
Paaai... -11 dimineata si -5 la prinz Deja fac plaja! Cica miine va fi mai al dreak
Alex este "Denis pericol public" Daca ar avea spatiu de desfasurare, cred ca l-ar intrece cu brio!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
Delphinas spune:
citat din mesajul lui misha71 Eu chiar m-am enervat! Cine e flory99? Dupa cum posteaza e clar ca ne cunoaste foarte bine, dar are un alt nick. Aceeasi Marie, cu alta palarie **************************************************************** Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008) excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ) |
BINGO!! Ai castigat potul cel mare. Din cauza aburilor eu nu am mai putut scrie dar cred ca mi-ai citit perfect gandul.
Dragelor, hai sa pulverizam nitel spray de indiferenta peste acest user insignifiant. Chiar trebuie sa ne consumam energia cu el??
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
Delphinas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui flory99
curiosii mor repede,stii??? va citesc de fff mult timp,deci pot sa spun ca va cunosc destul pe fiecare,asa ca nu e o intamplare faptul ca am postat primul mesaj aici la subiectul vostru |
flory ai gasit usor drumul de la vechiul subiect unde scriam spre asta nou??? nu te-ai impotmolit in nameti?
Sa fiu al naibii e mai inteleg ceva...data la care si-a creat flory userul nu vi se pare cam ciudatica?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
flory99 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Delphinas
BINGO!! Ai castigat potul cel mare. Din cauza aburilor eu nu am mai putut scrie dar cred ca mi-ai citit perfect gandul. Dragelor, hai sa pulverizam nitel spray de indiferenta peste acest user insignifiant. Chiar trebuie sa ne consumam energia cu el?? www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici ambitioasa Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile?? |
pai adevarul ca nu avea cum sa gandeasca vreuna dintre voi altfel,ca doar de aia v-ati strans toate aici,nuu?vad ca ganditi toate la fel,asa ca nu are rost sa continui cum ca nu sunt nici pe departe cine va imaginati voi,dar in fine;
si tu chiar nu ai avea pe ce sa iti consumi energia,ca deee,catel nuu,copil nu,purcel nu...deci ce iti ramane de facut??
misha71 spune:
Acu' chiar ca nu mai inteleg nik 12.04.2009? Ma lumineaza si pe mine cineva?
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
devoska spune:
citat din mesajul lui misha71 Acu' chiar ca nu mai inteleg nik 12.04.2009? Ma lumineaza si pe mine cineva? |
am io o lanterna, crezi ca e suficienta?
ca sa nu ne lungim aici cu "degenaraturi" , intra pe mess sa te luminez, ca am furat de la rusnaci un reflector.
flory99 spune:
citat din mesajul lui misha71 Acu' chiar ca nu mai inteleg nik 12.04.2009? Ma lumineaza si pe mine cineva? **************************************************************** Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008) excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ) |
hai ca parca incepeti sa va luminati,pare...e bine ca v-ati uitat la data 12.04.2009 deci poate va luati gandul cum ca as fi cine credeti voi,caci eu va citesc inca de cand m-am inregistrat la DC ,si nu numai pe voi,multe alte subiecte,dar asta a tot dat scantei si de aia am scris aici;deci drumul de la plesnite,aici,nu a fost deloc greu din moment ce va citeam zilnic
kay spune:
Si io vreau sa Stiu si eeeeeu :(( mishaaa, deev, un PM, va rog . ca pana ajung io La mess mor de coriozitate :p