Clubul Cucelor Nauce (2)
Raspunsuri - Pagina 5
kokiy spune:
Cucu -seara
Iar ne-am virusat frate cu toa()tele ...eu am o jena in gat ,al meu la fel ,doar ne-am degustat ...Razvi e la mama ,tot cu muci ...
Ce-mi place asta
Daca sunteti cuminti va mai pun ceva razacios ...si va anunt ca am net pana la ora 00:00 ,iar n-am platit netu'
Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy Iar ne-am virusat frate cu toa()tele ...eu am o jena in gat ,al meu la fel ,doar ne-am degustat ...Razvi e la mama ,tot cu muci ... |
Fataaaa, cum dreak v-ati imbolnavit amandoi??? Aia se cheama "tengatita" si se trateaza cu spermafutilat de potasiu
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
kay spune:
Gata, s e tucked in, cu maneca scurta ca asa a adormit...
Iulia, chiar ti-l taie? eu n-am platit cablul 3 luni, am tot uitat/am fost plecati si mi-au trimis scriaoare de la firms de recuperatori ca ma dau in judecata pt 87 lei :))))... Si tot nu l-au taiat. Deloc. Da i platisem deja cānd am primit scrisoarea.
Eu am avut un soc acum, mi-am dat seama ca la un moment dat o sa mor si o sa r#259;mān#259; S singura :(... Adic#259; f#259;r#259; mine :((... Cred ca tre sa m#259; caut la hormoni ca am ni#351;te stari de zici ca sunt cu capu...
V-am zis ca nu suport sa m#259; ating#259; str#259;inii? :)) eram in real la Bra#351;ov si a pus mana pe mine un nea sa ma dau sa treac#259; el si i-am replicat vreo 2... Altfel stau bine !!!
M#259; apuc sa strāng prin casa ca nu mai tine, ieri m-am relaxat, m-am culcat odat#259; cu S, azi fac ordine.
Pupici, mai vin dac#259; m#259; mai tin pleoapele...
misha71 spune:
Fataaaa starile astea ale tale nu cumva au o cauza ochioasa??
kay spune:
mishooo, scuipa-n san(ul cui vrei tu) ... tu iti dai seama cate kg m-as mai ingrasa ... cu ochi sa fie la tine, na ... Azi iar am tinut regim intre mese . lasa, ca e si maine o zi.
ah, si acum ma uit pt a 4-a oara la Sleeping Beauty ... dar mijlocul filmului nu il stiu daca ma intrebati.
da, nu m-am miscat de pe canapea...
misha71 spune:
Hai fata, cat de rau poate fi? Fo 15-20 de kile...mare lucru! (de parca io as fi departe )
rhoneea spune:
citat din mesajul lui misha71 Of draga de ea Am citit undeva ca mucii trebuie musai scosi, ca altfel se lipesc de plamani, in cazul copiilor. Nu stiu daca e adevarat sau nu, insa oricum nu e bine sa fie lasati. Pompita clasica nu ai? Aia macar nu face zgomot si ii poti lua si cand doarme. Irinuca am editat eu, ca initial scrisesem "Kay", asa ca saraca fata vazuse bine Ai incercat sa-ti dai tu cu spray in nas in fata lui Sebi si sa te strimbi, astfel incat el sa rada? Asa l-am invatat pe Alex si acum vrea sprayul si cand nu e nevoie de el. Pupici la muciosi mici si scumpi sa treaca si febra si muci si tot **************************************************************** Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008) excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ) |
Mishuleano,lui ii place spray-ul numai sa nu fie in nas,in rest....e o jucarie perfecta
Io stiam ca poate face bronsita daca nu se aspira mucii.
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Perle de shef!!
*Miracolul nostru*
[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
Delphinas spune:
noapte buna cucileselor
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
rhoneea spune:
citat din mesajul lui Delphinas noapte buna cucileselor www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici ambitioasa Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile?? |
Pe ce coclauri ati umblat doamna de-ati aparut la ora asta?
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Perle de shef!!
*Miracolul nostru*
[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
misha71 spune:
Ii dau si eu spray-ul sa se joace dupa ce-l folosesc, insa am grija sa-i iau mustiucul ala, ca cine stie ce idei ii ma vin de foame