Clubul Cucelor Nauce (2)
Raspunsuri - Pagina 15
kay spune:
Neaaaatzzzzaaaa !!!
Al meu a mancat cu spor azi noapte si a trebuit sa-l oblojesc . Si-apoi am adormit de nu ma mai miscai din loc.
Acu, dd dimineata fi-mea se spala pe dinti cu sarg, de creo 10 minute....sau pardon, pe dinti si pijama pana la cot... i-au ramas nadragii mici, ii vin peste glezna, e atat de comica .
Asa, deci iau eu o cafea dev, multumesc. Nici eu nu mai pufai, adica poate asa, 1-2 pe luna, nu e mare diferenta de inainte cand bagam 2-3 pe luna...
Hai ca fi-mea e in frigider iar
o zi frumoasa, fetele dragi !
Delphinas spune:
servesc si eu o si plec la ale mele trebi.
Oana...cum mai e Sosonica? Au trecut mucii?
Zi buna sa aveti!
kay spune:
Vero, saru`mana, e mai bine . tuseste, dar e mai bine. te pup si spor la treburile tale .
deeeev, ia zi cum e cu frigu la rusnaci, ca aici ingheti daca scoti nasu pe geam ...
Delphinas spune:
Cica la ea sunt 25 de grade cu minus. Iti dai seama ca acolo ingheti fara sa vrei.
La mine s-a pus iar pe nins. Frumos. Da e un ger...scartie rau zapada sub picioare.
violeta69 spune:
'neata!
bey,ce faceti aici?!
lipseste omul o seara si aveti deja razbel?!
Adrianka nu-i asa ca io sunt cea mai faina de-aici?!
mai citesc si revin.....
PS.Dev,ceai nu acum...dar am vb deja,spun pt cine vrea sa tina cura cu noi....
violeta69 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 Andra, pai Martini relaxeaza, vezi? Adriana e de acord cu mine Irinuco, ia si tu 100 ml si relax, ca Adriana bnu te lasa la greu Are si ea un sef, nu numai tu Am aflat cine e flory!!! E Guestus deghizat! **************************************************************** Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008) excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ) |
Guestus
violeta69 spune:
'neata la Delfinutza
Oana pupi pe Soso ...tare haioasa tb sa fie cu periuta de dinti ....sa o filmezi
fata nici o legatura ...ce-mi place asta!!
kay spune:
auziti, sunt rebela azi, stau la laptop da n-am internet de la vodafone ... e atat de ordine si curatenie in casa la je, ca mai ca imi vine sa va invit pe toate ! Dev, lasa mama -25 si vino la mine in casa (din centru :))) ) la +22 . adevaru e ca imi cam ingheata picioarele ca umblu desculta...
noi invatam "ta-ta" si noi ii zicem Soniei : "TA-TA TATA" si S foarte serioasa " PA-PA PAPA"
hai ca ma duc sa extrag niste muci
kay spune:
deci ieri erau cam 770 vizualizari, aseara. iar acum 1400. hai ca ne intoarcem la vremurile de glorie !!!
***********************************************************************************