Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *137*
Raspunsuri - Pagina 9
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nikoleta20 pai pare barbat ca noi pozele de genul asta le tinem ascunse....doar n-o sa rada ghiocicile de un baietel asa mamos... MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU![]() |
Ce scumpi

Olga, mamica lui David iepurasul

denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplyana_m denisamada, acum am vazut si eu fulgusorul la shopping ![]() ![]() ![]() ![]() . E mortala! Intotdeauna m-au fascinat ochii negri. ![]() ![]() ![]() http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Multumim.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
petrean spune:
mai..pai sa vedeti cum se distreaza ai mei cu masina de spalat..unul sta de un capat al geamului..celalalt de cealalta parte..si rad unul la altul![]()
![]()
sau se joaca cucu-bau in patut..ascunzandu-se dupa paturele..si rad de nu mai pot in hohote![]()
![]()
mi-e ciuda ca nu reusesc sa-i filmez...ca dc se prind..nu mai sunt activi..si devin atenti la mine..
Sau...Catalin azi dimi pe la 5..s-a trezit si s-a gandit sa se certe cu un plus din patut...l-a certat..l-a iubit...a ras cu el..dupa care s-au culcat inapoi(si el si plusul)..fara vreo alta pretentie..eu am ras ca o nebuna in pat..de una singura
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
ramona7575 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui simplyana_m
Sau pt cele fara tv... http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Amu s-a terminat emisiunea... o gasitit incepand de maine pe net , s numeste "Traieste sanatos" de pe Antena 2. F.interesanta ...
Eu tocmai am constatat ca am facut o greseala mare dandui lui Stefan Antibiotic (Ospamox) desi dr.ia prescis Augmentin pt."puti rosu in gat "... O mare greseala pe care nu o mai repet... e normal ca bb sa tuseasca dar nu administreaza antibiotic, doar antiinflamatorii.
cica se da la copil de peste 1 an, vitamina D din septembrie - aprilie
Vizionati eminiunea pe net si o sa aflati multe remedii interesante si de bagat la cap...
Pupic
Ramona - mama de bb Stefan - 8 luni
http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=72
Nikoleta20 spune:
Aia cu vitaminad parca stiam si eu la fel,in lunile cu R...fetelor...noi ne imbracam si iesim o tura la zapada...desi ninge in draci...dar lui mario ii place![]()
MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU
Pisik06 spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri
Nu am intrebat-o prea multe pt ca m-am cam zapacit, dar de acum o sa am lista cu mine. De asta zic ca e posibil sa fie paranoia, ca femeia nu a zis ca ar avea ceva, mi-a zis doar ca e mai lenesa si ca mai stie cazuri, doar ca mi s-a parut mie un pic reticenta la raspunsurile mele.
BIANCA, ai fost mortala cu pitpalacul si mai ales cu faza cu paiul. Ei bine, nu am incercat sa ii dau Anei sa bea cu paiu, pe simplu motiv ca nu aveam pai, nu ca nu mi-ar fi dat prin cap
Oricum sigur nu ar fi baut si iar ma apucau intrebarile existentiale.
Mesajul asta l-am inceput dimineata si nu am mai apucat sa ma asez sa il termin. Intre timp fata mea mi-a dat o lectie sa nu ma vad. E Buni la mine si statea cu Buni pe canapea la ea in camera si de nu s-a ridicat de pe burta in 4 labute si apoi in fund de ne-a apacit, iar punctul culminant a fost ca s-a agatat de Buni si s-a ridicat in picioruse
. Parca ar fi zis "na, mama nebuna, vezi ca stiu? Te-ai gandit vreo secunda ca poate nu vreau?"![]()
Ma duc sa vad ce ati mai scris
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Ilinca_M. spune:
Iuhu, tufete!
Vaaai, Bianca, exact asta e fantezia mea: Portugalia, mereu cald si bine si cea mai frumoasa limba din lume!
Si eu, ca si Simplyana, urasc iarna, daca ar fi dupa mine as hiberna!!! Are rost sa va zic de cate ori am scos-o pe Sophiphi afara de pe la sfarsitul lui noiembrie pana acum? Cred ca la cum ma cunoasteti va inchipuiti![]()
Pisik, ai primit destule critici, sa mai adaug si eu? Asa ai merita dar eu iti zic numa ceva de bine: atat eu cat si Ana suntem protejate de hotii de energie, ca suntem mai mereu in mov!!
(prind si eu tv-ul deschis o data pe an, si ce-mi aud urechile...a innebunit lumea de tot!!!)
L-am vazut pe Mario si dur si mamos, pe Andrei cand era mic, tare dragalas si precoce, pe Ana bine-nteles, cocheta si expresiva ca de obicei...parca am mai vazut poze dar acum nu-mi amintesc...aaa, da, cu miss Brocoli la shopping, tare hoatza palarie avea...
Ei, sa va zic cu ce m-am indeletnicit eu azi...Imi statea de ieri gandul la ziua aia cu pizza vegetariana de care zicea Bianca si ma gandeam ca maine tre sa ies cu o prietena...dar aseara am vazut o reteta cu imagini pe un forum si mi s-a aprins beculetul: o fac eu! Asa ca azi am fugit si am luat toate ingredientele siiii...pizza e deja mancata![]()
Tufete, ma chinuie modestia, dar trebuie sa va spun: cred ca am ceva talent ascuns in domeniul culinar, vad ca toate-mi ies din prima desi am stat atatia ani departe de aragaz si mai ales de cuptor!![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni
petrean spune:
Ilinca..te contrazic..mama (care e in portugalia)..mi-a zis ca au fost si 7 grade la ei.d.eci nu e chiar cald tot timpul...![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
m_monique spune:
si noua ne place masina de spalat.
cand vede ioana cum se invart rufele, ioana strage gurita si spune "uuuu".
andrei pe la 1 an si cateva luni ii spunea a-ti-ti. ca a-ta-ta erau chestiile cu butoane (interfon, telefon). pe la 2 ani baga el rufele la masina.
olishka spune:
Ana
Pisik sa nu te mai aud ca te "iei" de fata 
![]()
Ilinca felicitari pentru talentele ascunse
Si eu astazi am gatit ceva buuuun
Curcan cu orez salbatic. Spre surprinderea mea, a iesit fooooaaarte bun, de am mancat tot ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul