Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

In viziunea mareata a multelor foste dar si a actualului minister al invatamantului, perioada dintre anul nou si vacanta din feb este perioada de evaluare. Se fac recapitulari, se dau teze etc.
Bine ca l-am mutat pe Cristi de la fosta gradinita, unde SIGUR ar fi facut toata ziua doar fise recapitulative .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

M-am intors....
Mey vroiam sa ma uit si eu la starea vremii in Ro,si cum altceva decat Libertatea nu mi-a venit in minte, dau sa deschid vremea si o fatuca dezbracata imi sare in ochi....n-am stiut cum sa inchid pagina mai repede, si ce jena in fata colegelor...dezgustator sa pui asa ceva chiar pe orice pagina...Imi sugerati ceva mai serios?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Alinush, hi hi . Drept e ca ai deschis ziarul cu cel mai mare tiraj in ro. Asta se cere, asta se da, doar cunosti situatia.
Eu frecventez asa:
- portaluri de stiri: hotnews.ro (vezi sectiunea revista presei), 9am.ro
- ziare: adevarul.ro , gandul.info , cotidianul.ro
- meteo: meteo.ro , meteoblue.com (recomandat de un prieten parapantist - ei cica dupa asta se ghideaza)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Alinush - pt stiri in Ro eu citesc hotnews.ro si uneori evz.ro
Prognoza meteo - Accuweather si vremea.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Neatza,

Abia acum am apucat sa deschid si eu calculatorul...Cris e in pline eruptii dentare ..asa ca agitatie la greu si ziua si noaptea(de fapt nu prea mai fac diferenta...ca zvarcoleala e aceiasi).
Pe frigul asta de cateva zile nici n-am avut curajul sa-l scot din casa,abia astept primavara...cred ca 12 ore o sa mi le petrec numai afara

Anda frumoasa serbare,mi-au placut costumele copilasilor.Nic are o figura de copil foarte linistit ,exact cum ni-l descrii.

Corap super ca ati reusit sa mergeti pana la urma.Bravo!
Lyon si mie mi-a placut..desi n-am stat mult..abia 2 zile.

Eu 9am.ro e cam singurul care il citesc pentru stiri,iar pentru vreme accesez de obicei weather.com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Tiroida mea face bine. Analizele au iesit ok

de fapt de Craciun am avut 3 sapt de vacanta, cu tot cu saptamana de concediu fara plata

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cristina, ma bucur mult ca esti bine!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Maria, Lavi, Cora mersi, ma uit pe 9am.ro, foarte bune siteurile!

Multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Ceau,

Azi am vorbit cu prietenii nostri care ne fac rost de bilete si mi-au zis ca au gasit o oferta la hotel de 5 stele,Nessebar,500 de Euro 6 nopti,AI pentru toti 4.Cum vi se pare oferta? E ok? THX.
Perioada e incepand cu 9 iunie pana in 16.

Mergi la inceput

Daca mama mi-ar fi spus ca exista asa ceva in lume ( si multe altele pe langa ). Pt copiii vostri sa stiti ca exista: www.thimun.org , adica Natiunile Unite in miniatura, tineri de 18-20 ani vin aici din diverse tari si se organizeaza in...Natiunile Unite. Sute de tineri trec dimineata de la hotel la sala de conferinte, pe sub geamul nostru, la -7 grade in costum, pantofi cu toc si mapa de documente...Azi cateva fete erau in intarziere si pe frigul asta si-au luat pantofii in mana si fugeau desculte spre sala....in picioarele goale.

Mergi la inceput