Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (2)
Raspunsuri - Pagina 9
maria_alexia spune:
In viziunea mareata a multelor foste dar si a actualului minister al invatamantului, perioada dintre anul nou si vacanta din feb este perioada de evaluare. Se fac recapitulari, se dau teze etc.
Bine ca l-am mutat pe Cristi de la fosta gradinita, unde SIGUR ar fi facut toata ziua doar fise recapitulative .
bb_alinus spune:
M-am intors....
Mey vroiam sa ma uit si eu la starea vremii in Ro,si cum altceva decat Libertatea nu mi-a venit in minte, dau sa deschid vremea si o fatuca dezbracata imi sare in ochi....n-am stiut cum sa inchid pagina mai repede, si ce jena in fata colegelor...dezgustator sa pui asa ceva chiar pe orice pagina...Imi sugerati ceva mai serios?
maria_alexia spune:
Alinush, hi hi . Drept e ca ai deschis ziarul cu cel mai mare tiraj in ro. Asta se cere, asta se da, doar cunosti situatia.
Eu frecventez asa:
- portaluri de stiri: hotnews.ro (vezi sectiunea revista presei), 9am.ro
- ziare: adevarul.ro , gandul.info , cotidianul.ro
- meteo: meteo.ro , meteoblue.com (recomandat de un prieten parapantist - ei cica dupa asta se ghideaza)
lavi02 spune:
Alinush - pt stiri in Ro eu citesc hotnews.ro si uneori evz.ro
Prognoza meteo - Accuweather si vremea.com
coralia76 spune:
Neatza,
Abia acum am apucat sa deschid si eu calculatorul...Cris e in pline eruptii dentare ..asa ca agitatie la greu si ziua si noaptea(de fapt nu prea mai fac diferenta...ca zvarcoleala e aceiasi).
Pe frigul asta de cateva zile nici n-am avut curajul sa-l scot din casa,abia astept primavara...cred ca 12 ore o sa mi le petrec numai afara
Anda frumoasa serbare,mi-au placut costumele copilasilor.Nic are o figura de copil foarte linistit ,exact cum ni-l descrii.
Corap super ca ati reusit sa mergeti pana la urma.Bravo!
Lyon si mie mi-a placut..desi n-am stat mult..abia 2 zile.
Eu 9am.ro e cam singurul care il citesc pentru stiri,iar pentru vreme accesez de obicei weather.com.
crissy77 spune:
Tiroida mea face bine. Analizele au iesit ok
de fapt de Craciun am avut 3 sapt de vacanta, cu tot cu saptamana de concediu fara plata
Cristina & Elise-Stefania
Noki_Lara spune:
Cristina, ma bucur mult ca esti bine!
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
coralia76 spune:
Ceau,
Azi am vorbit cu prietenii nostri care ne fac rost de bilete si mi-au zis ca au gasit o oferta la hotel de 5 stele,Nessebar,500 de Euro 6 nopti,AI pentru toti 4.Cum vi se pare oferta? E ok? THX.
Perioada e incepand cu 9 iunie pana in 16.
bb_alinus spune:
Daca mama mi-ar fi spus ca exista asa ceva in lume ( si multe altele pe langa ). Pt copiii vostri sa stiti ca exista: www.thimun.org , adica Natiunile Unite in miniatura, tineri de 18-20 ani vin aici din diverse tari si se organizeaza in...Natiunile Unite. Sute de tineri trec dimineata de la hotel la sala de conferinte, pe sub geamul nostru, la -7 grade in costum, pantofi cu toc si mapa de documente...Azi cateva fete erau in intarziere si pe frigul asta si-au luat pantofii in mana si fugeau desculte spre sala....in picioarele goale.