Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (2)
Raspunsuri - Pagina 14
bb_alinus spune:
Ile impresionante pozele cu marea inghetata!
Cine imi da si mie linkul cu serbarea poetului?
maria_alexia spune:
Corapina, m-ai innebunit cu editura Vellant care a scos cartea cu printesele, am descoperit niste carti-bijuterie pe site-ul lor .
Probabil la fel o sa ma innebunesc si cu site-ul magazinului de jucarii de care ziceai - de-abia astept sa prind momentul
Maare rugaminte mare: Corapina, Ile si in general: cand dati link la poze pe forum, ati vrea va rog sa trimiteti si mail in contul comun? Asa o sa le putem savura in voie, in momentele de liniste...
madau spune:
Neata
Anda lasa soro copilul in pace ca nu e deloc slab. Bine, recunosc ca nu l-am mai vazut de mult pe Nic "live" dar din ce am vazut in poze, inclusiv alea de asta vara (cand nu avea pulover pe el ) nu mi s-a parut slab. Jur ca-i fac o poza copilului prietenei mele, care la 5 ani are 120 cm si 11 kg. E, sa vezi acolo slabatura. Daca e sanatos si are un tonus bun eu zic ca n-ai de ce sa-ti faci griji.
Ile targul va fi din 25 febr cred, la Palatul copiilor. Dar te mai anunt atunci.
As mai fi avut de scris cate ceva dar trebuie sa fug pana in oras. Revin
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
corap spune:
maria-alexia, cartile (in special pt copii) sunt pasiunea mea in materie de shopping. as cumpara in nestire, imi plac mie, le ador, ador sa le citesc, sa le privesc, mi se par extraordinare si trebuie un talent si o daruire extraordinare sa le scrii si sa le ilustrezi, ii apreciez foarte mult pe cei care se ocupa cu asa ceva (vorbesc de cartile adevarate, ca exista munti de junk pt copii si e pacat ca se iroseste hartia pe ele). Dau banii cu placere pentru ca sunt meritati.
Literatura pentru copii mi se pare highly undervalued (scz, in romaneste nu suna edificator), mai ales ca ea "ii creste" pe copii, ii transforma in adulti.
Scuze pentru patetism, dar iubesc aceste carti. (Iaca ca m-am dat de gol )
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
maria_alexia spune:
Corapina
Eu eram pana nu demult interesata doar de textul cartilor, citeam in nestire. Acum vad ca am inceput sa le apreciez si ca obiecte, imi place mult sa tin o carte frumoasa in mana . Iar cele de copii ar trebui sa exceleze prin asta.
Cartile de la cartea copiilor mi se par frumoase. Ca si continut, ca obiecte... Iar cele de la Vellant imi dau aceeasi impresie, de-abia astept sa tin una in mana.
corap spune:
legat de cartea ca obiect - o carte excelenta din punctul acesta de vedere e cea aparuta azi cu "gazeta sporturilor" - nostalgia de mircea cartarescu (eu nu ma innebunesc dupa cartarescu - de fapt nu-mi place de-a dreptul, dar in afara de antipatia personala trebuie sa recunosc ca e un scriitor care scrie profesionist si care stie sa se vanda). boooon, cartea in sine e o mica (chiar mica, formatul e A6) comoara cu file fosnitoare si frumos mirositoare a cerneluri. Scriitura e pasabila, am citit vo 30 de pagini si merge.
Intr-un cuvant: sunt incantata ca o am si daca il agreati pe cartarescu merita din plin sa o cumparati.
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
anda77 spune:
cartarescu imbraca frumos, e drept, niste idei oribile. si trebuie sa fii atent sa vezi cat de oribile sunt ca nu le striga in gura mare. este un misogin frustrat care acuza voalat toate femeile din viata lui (care si-au facut pomana si s-au culcat cu el), de toate neajunsurile vietii lui. dupa ce le canta ode, le coboara la nivel de noroi pe toate, mai devreme sau mai tarziu. inclusiv sotia. meschin saracu'...
din ambitie, ca erau colegele innebunite de placere cand ii auzeau numele, am facut efortul sa-i citesc CHIAR si poeziile, practic toate scrierile pana in anul 2002. acelasi trend. ode si apoi frustrari, ode si frustrari. bleah. pentru trilogia aia a lui mai recenta nu am mai avut rabdare ca-mi fundamentasem impresia deja.
cristina si roxana, o sa iasa soarele si pe strada voastra!
aseara am adormit la pozele din lyon, de oboseala. mai incerc si-n seara asta, poate reusesc sa le vad. mai am un raport si gata, ma duc acasa.
roxisialexia spune:
multumesc mult pentru gandurile bune, - lavinia,alina,ina,anda, ile,cornelia, coralia.
cat priveste intrebarea ta anda, te inteleg perfect. eu am ajuns la concluzia ca lor nu le place mancarea si nu ca nu au pofta de mancare. prefera anumite alimente, f putine la numar si in cazul lui matei - nu accepta nimic pe langa.eu i-am facut si analize si pentru ca au iesit bine rezultatele medicul mi-a spus sa il las in pace sa nu il presez si ca ii pot da Cavit junior, am gasit cu gust de vanilie insa exista si cu cacao. pot sa incerci sa vezi daca dupa asta cere de mancare.
Anda tu platesti gradi daca nic absenteaza? asa se practica la gradi private?
am fost si eu in lyon, frumos frumos. Si tare mult imi plac fratiorii.
coralia la fel sunt si eu, la alexia m-am intors f repede la job iar acum numa bine ca ma prind 2 ani, succes si tie!
cristina succes in toate.
alina doamne daca ar fi asa usor as veni intr-un suflet insa nu este, multam mult de invitatie apreciez mult
meemsy un gand bun si pentru tine sa iasa totul ok la job,
ina
nokisor sa stii ca m-am gandit la tine cum stai cu examenele?
felicia74 spune:
am pus niste lucruri la licitatie, la umanitare, poate va intereseaza:
Citat: |
- dictionar englez-roman, roman-englez (folosit o singura data) - 10 ron - set de 5 dvd-uri "Thomas si prietenii sai" (originale), dublate in limba romana - 30 ron. |
Am citit tot, dar nu pot scrie ca Ilinca e petarda si nu ma pot concentra. Si aveam atatea de zis....
Dar...
Soanso la multi ani pentru ieri!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
felicia74 spune:
A, ce-mi place intrebarea asta cu "ce va propuneti anul acesta" Eu am mai spus ca nu-mi mai propun sa realizez ceva, ca exact de acele lucruri se alege praful. Lucru dovedit in ultimii ani, toate rezolutiile mele de an nou s-au dovedit ireazlizabile. Poate e o superstitie stupida, dar deja mi-e frica sa mai sper la ceva bun mai ales ca in ultimul timp aud numai vesti rele.
Am mai citit si ca in februarie se anunta un cutremur mic-mic, de numai 5 grade, iar coroborat cu ce scria in mailul trimis de anda (ca ar cam fi timpul sa fie un cutremur major), hmmm, nu-mi mai doresc decat sa se petreaca in timp ce eu sunt in casa, ca stau in bloc trainic si mic.
Dar sa-mi doresc ceva de la 2010, nu? Ar cam fi:
Doar atat
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.