Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

INA, vorba cuiva de aici de pe forum: al doilea copil l-am crescut ca pe o buruiana.Asa parca simt si eu cu Andrei, pe el l-am menajat mult mai putin, este mai independent, stie sa ceara si sa ia singur ce vrea.

Apropo de kg eu am mai scris ca slabesc f bine cu mtd scardale.Chiar am tinut sapt trecuta vreo 8 zile si am slabit 3 kg. Acum vreau sa mai tin pana sambata-duminica ca sa mai dau vreo 2.As vrea sa ajung la 63.Si dupa masuratorile lor la inaltimea mea max. este 63 iar min 58 dar la 58 nu cred ca mai ajung ever never.

Am un client care este din Canada, construieste case canadiene in Constanta.Ieri a fost la mine la birou si cand s-a intors la masina a gasit-o cu geamul spart si luat laptopul.Era terminat, si-o lasase la vedere.iar masina era chiar in fata Tribunalului si langa o statie de autobuz deci sigur au fost vazuti

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4037258963/" target="_blank">POZE OSLO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello

Lume noua pe forum vad , Ina sa-ti fie de bine minivacanta, vad ca tare ti-a priit. Citeam ce scriai despre rasfatul Rachelinei si parca o vedeam pe Miruna. Cum o las cu taica-su cum ii cresc cornitele. Mai nou comploteaza seara impotriva mea...eu o trimit la culcare, el o ascunde sub patura si-i spune "ssstt..ca te aude mata si i-am spus ca nu esti aici ". Isi fac tot felul de jucarele prin casa, puzzle-uri...daca vin sa vad ce fac imi inchid usa in nas, cica sa nu-i deranjez, ca-s ocupati

Cariutele nu le lasa netratate pt ca avanseaza, eu i-am plombat mirunei deja 2 maselute si sa stii ca a fost mega cuminte. Nu stiu cum a pacalit-o dr pt ca pe mine nu m-a lasat sa intru cu ea in cabinet, ideea e ca a reusit. S-o vezi acum ce mandra povesteste ea cum si l-a tinut pe Setila (aspiratorul de saliva) si cum i-a dat cu gumita pe dinte (freza de curatat), apoi i-a pus paturica (plomba). Deci cauta cu dr cu rabdare si mergi la el. Sanatate lui Bobitza!

Spor la joburi noilor inregimentate Ioana si Maria!

CristinaN ma bucur ca esti ok

Ce mi-am propus pt anul acesta - sa am mai multa grija de mine ca m-am cam neglijat in ultimul timp, sa ma mai ingras vreo 3 kg ca nu-mi mai gasesc haine decat de la copii (vb unei prietene) , asa ca-s in trendul colectiei apropo de imbunatatirea look-ului. In rest poate imi fac curaj pt bb2 , vreau sa ma tin de business-ul cu bijuurile ca tare-mi place (la sfarsitul lui februarie vom participa si la un targ de cadouri pt martisor si ziua femeii). Si sa ma plimb . Acu sa ne ajute DD si sa fie si bani. In rest, sanatosi sa fim.

Ma duc sa vad pozele Corapinei...ca tot vb de plimbat

Gata, am visat destul...ma intorc la smotruiala ca diseara plecam la film - Sherlock Holmes - am auzit ca-i misto.

Pupici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Ina sa-ti fie de bine vacanta! Si eu cred ca trebuie tratate cariile, cum sa le lasi netratate? Voi ii dati fluor lui Rachel? Apa are flulor? Stiu ca e o intreaga dezbatere cu argumente solide de ambele parti, dar poate ca daca ea are predispozitie, ar fi bine sa-i dai fluor.

Bine ai spus Ina. Ripley, daca citesti mai da te rog un semn de viata.

Cele care sinteti pe Facebook, ati citit probabil ca am dus-o pe Smaranda la urgenta acum doua seri, dupa ce am chemat 911, care ne-au sugerat sa o ducem. Cu o seara inainte ii iesie o urticarie urita de tot. Nu am bagat in seama, pentru ca desi era mai acut decit avusese ea vreodata, stiam ca are sensibilitati.
Acum doua seri, insa, dupa o agitatie mai mare prin casa, a inceput brusc sa se scarpine frenetic in par, iar cind m-am uitat la ea la lumina fata si gitul i se umplusera toate de bubite. Atunci m-am speriat foarte tare pentru ca stiu ca o reactie alergica poate duce usor la soc anafilactic. Am sunat la 911 sa intreb ce sa fac si ei au si trimis un echipaj, chestie pe care nu o doream neaparat, pt. ca stiam ca Smaranda se va speria de patru oameni care intra pe nepregatite in casa noaptea.
Acum, ca o curiozitate, sa va spun ce se intimpla cind suni la 911. Vorbeste dispecera cu tine, trimite echipaj, si iti recomanda sa lasi usa descuiata si sa aprinzi lumina din fata casei. Apoi paramedicii bat la usa si intra. Dar stati asa, ca nu vin doar paramedicii, ci si pompierii!
In fine, la urgenta ne-au spus exact ceea ce stiam: adica i-au dat niste benadryl si steroizi. Dar de-asta ne-am dus, ca sa prevenim o reactie si mai agresiva.
Acum sint si mai in ceata, pentru ca nu stiu deloc de unde a facut prostia asta.
Aseara, iar ne-am suparat cu ceva si am si vazut-o cum incepe sa se scarpine. Poate e ceva pe fond nervos, dar atunci de ce a facut prima oara cind eram in vizita la cineva si se juca bine merci cu copiii?

In fine, vorbim de ce ne tot certam. Simt ca am intrat din nou intr-o perioada in care trebuie sa string surubul din nou. Ori am scapat eu din nou situatia de sub control, ori ea a crescut si eu nu mi-am dat seama si nu am adoptat noi reguli, cert este ca fata asta are perioade in care nu asculta, negociaza la greu, etc. Ce ma supara cel mai tare este ca barbata-miu ma contrazice in fata ei. Am discutat asta de mai multe ori fara nici un rezultat, dar sper sa il pot convinge. O alta problema este ca am senzatia ca in ultimul timp, am recurs de prea multe ori la "empy threats" adica la amenintarea cu consecinte care nu se intimpla niciodata.
Ma doare sufletul cind o vad ca plinge, dar, ca si in cazul renuntarii la suzeta, stiu ca pe termen lung e mai bine pentru ea daca eu nu cedez. Ieri, de exemplu, mi-a cerut sa se uite la televizor pe motiv ca "da' mama, eu nu m-am uitat la nimic azi." Si i-am spus nu trebuie sa se uite in fiecare zi la ceva, si ca azi o sa fie ziua in care nu se uita la nimic. Si nu stiu cum, minune mare, dar s-a multumit cu raspunsul si s-a dus sa se joace cu alte lucruri.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

Info utile despre cresterea copiilor

www.askdrsears.com/" target="_blank">Dr. Sears

www.positivediscipline.com/" target="_blank">Disciplina pozitiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bic, socul anafilactic nu e precedat de bube. niciodata. daca se umple corpul de bube, cumva "elibereaza", ficatul e cel care raspunde cel mai agresiv prin bube la un alergen.
socul anafilactic este precedat de mancarimi palme, talpi, gura, limba, respiratie greoaie, cianoza, amorteala muschilor. socul anafilactic se instaleaza in 5-15 min de la introducerea in organism a substantei la care exista alergia puternica. procesul ataca muschii si vasele sanguine. nu apar bube:)
eu, o veterana a bubelor, sunt documentata. din pacate nu se poate face mai nimic la soc anafilactic. stiu ca se dau antihistaminice si adrenalina rapid, daca ai norocul sa te apuce langa un doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ina, sa-ti fie de bine vacanta de refacere, daca bagai si un spa era complet! un barbat care sa mature de 3 ori pe zi??!!wow, norocoaso!

cineva s-o omoare pe doamna care, in mijlocul unei crize fara precedent ,dupa sarbatori, de extragreutate feminina si lupta incrancenata cu kg, a scris ca doreste sa se mai ingrase vreo 3 kg ca-si ia haine de la copii. eu nu doresc sa-mi murdaresc mainile cu sange de slabaturi:)deci va invit pe voi

ma duc sa sfidez criza si pe Boc uitandu-ma la poze din lyon

multumesc de complimente pt nic.
sunt in cautare de stimulente reale pentru pofta de mancare (a copilului!), asa ca daca aveti idei sunt binevenite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

ina ti-am citit randurile cu maxima atentie sa stii ca mi-ai facut foarte bine, eu nu am curaj sa mai fac nimic, sunt deprimata si fara chef de viata, foarte sincer simt ca m-am saturat de orice am obosit pe toate planurile, nu mai simt nicio bucurie.
Ma bucur mult pentru tine ca ai reusit sa faci asta pentru tine si intr-un fel sau altul mi-ai dat curaj si mie sa vad mai departe
la mine scaparea este in intoarcerea la job, azi am fost sa vizitez o gradi privata si ma tot foiesc de cand sa il duc pe matei .

eu nu mi-am propus nimic pana acum( bine in afara de slabit dar aici este vb de a-mi schimba stilul de viata) ci imi doresc doar sa fiu sanatoasa, pentru ca si tine, ina, am avut un an prost dpdv al santatii, si sper sa imi gasesc echilbrul si puterea sa ies din starea in care ma aflu.

ai mei copilasi unul care mananca de rupe si non stop -alexia si unul ce nu vrea sa vada mancarea-matei, sunt nzdravani din cale afara, matei este bolnavior ca si mine de altfel cred ca avem aceeasi viroza. alexia merge la gradi cu nespus de mult dezinteres.

stiu sigur ca vroiam sa scriu mai mult si sa raspund mai mult, va imbratisez cu drag pe toate
ma cheama matei care face nani de 1 ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Ile, te invidiez ptr cele 63 kg. din cite retin eu de ultima data cind te-am vazut ( erai gravi cu Andrei) , tu esti inalta, deci trebuie sa fi o silfida, banuiesc.
Exact asa s-a intimplat si la noi, nu stiu cum a crescut Bobby, noi glumim ca "s-a crescut singurel", fiindca nu i-am acordat atentie cit am facut-o cu Rachelina, care simte nevoia sa se faca remarcata peste tot, sa sclipeasca, sa fie idolatrizata. Bobby se multumeste cu ce/cit ii dai. chiar si cind nu-i dai, dragul de el.

Mada, hai ca mi-ai mai dat curaj cu plombele, ca eu sint cea care are nevoie de el , in ceea ce-o priveste pe Rachie. Drita la care merge este super blanda, frumoasa, rabdatoare si buna, mi-a spus ca nu o sa ma lase sa stau langa pacient si m-am cam intristat, eu vroiam sa fiu alaturi de ea.
In ceea ce priveste kg. sint convinsa ca multe dintre noi vom fi peste masura de darnice, uite, ca sa vezi cit de altruista sint, ma ofer sa donez 10 kg. ca sa-ti tina de "cald" tot anul.

Aoleu, Biculetule, urita experienta ati avut. la noi vin pompierii, politia si salvarea, ocupa o strada intreaga cu masinile lor al caror zgomot de sirene te asurzeste si te baga in sperieti. Saracuta Sma. Faza prin care treceti voi este de actualitate si la noi in casa, are zile cind este foarte incapatinata, alte zile cind ma uimeste. acu' vreo doua zile i-am oferit o bobo , le primisem de la prietenii din franta si sint foarte gustoase, m-am gandit ca oricum ea maninca rar dulciuri si s-ar bucura; a luat una, am vrut sa i-o ofer si pe a doua dar m-a refuzat politicoasa spunindu-mi ca una ii este de-ajuns, ca nu vrea sa-si strice dintisorii ( eu de luni de zile ii povestesc despre aparitia cariilor daca papa dulciuri, despre importanta spalatului pe dinti ca sa aiba dinti albi si sanatosi, etc.). m-a lasat masca, cum poate un copil de 4 ani sa-si infrineze poftele . alteori face crize ca nu o las sa se uite la televizor, ma conditioneaza, ma santajeaza, ii fac fata cu greu.

Anda, vacanta s-a terminat, barbatul meu n-o sa mai puna mana veci pe aspirator sau matura, a facut-o de citeva ori in viata lui, constrins de imprejurari ( cind am fost gravi sau bolnava la pat, dupa vreo operatie). am fost si la spa cu matusa-mea, ea merge frecvent la masaj, facial si mani-pedi.

Ptr pofta de mancare, eu as incerca sa-i fac pe farfurie diverse chestii dragute , care sa-i atraga privirile si sa-i starneasca apetitul ( o fatza facuta din bucatele de ardei gras, brinzica, rosie,figuri geometrice, chiar si o masina ). sau din fructe.

Cora, super locurile vizitate si frumoasa familia voastra!

Multumesc ptr raspunsuri, verdictul este dat, vom trata cariile.
ma rog ca fata mea sa nu ia calea cabinetelor stomatologice, asa cum mi s-a intimplat mie cind aveam numai 3 ani. ar fi cumplit, cumplit.

Multumesc si ptr recomandarile ref. la burtica lui Bobby , care a fost foarte plangacios toata ziulica, l-am tinut numai in brate, acum doarme si obrajorii ii sint rosii ca focul, dar nu cred ca are febra ( nu vreau sa-l trezesc inca). i-am facut supica de curcan cu orez, telina , pastirnac si morcov si a papat putin + painica prajita si banana. lapte nu-i mai dau azi.
am contramandat intilnirea de astazi intre copii, baietii prietenei mele sint bolnaviori si ei, varsa si au febra, nu au dormit asta-noapte nici ei ( de data asta s-au imbolnavit si ai ei si al meu, de obicei facem cu randul). asa-i cind ai copii, nu-ti poti programa nimic concret, mereu apare cite ceva.
si ca sa fiu la unison cu fii-meu, am si eu diaree, deci voi slabi fara prea mult efort, bag seama.

Daca nu mai trec pe aici o vreme, sa stiti ca sint adaincita in lecturi pe marginea budei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Roxiutz scump si drag, stiam ca vroiam sa mai scriu cuiva, tu erai aceea, sa stii ca vor veni timpuri bune si ptr noi, cu siguranta. poate ca o sa fie mai bine ptr toata familia ta sa mergi la servici, ai nevoie de schimbare, si cred ca este valabil ptr toate mamicile din lume. nu sintem roboti,dar actionam ca si cind am fi.
of, as scrie mai multe dar rachie vrea sa fac lectiile cu ea, iar eu ma voi conforma ca sa-l mai las pe bobby sa motaie putinel.

si mie mi-e inima strinsa sa-l dau pe bobby la gradi din sept. vroiam sa-l tin acasa pina pe la 3 ani, mai ales ca-i un copil foarte usor de multumit, dar imi dau seama ca i-as face si lui si mie o defavoare, are nevoie sa socializeze iar eu am nevoie de citeva ore de singuratate, chiar daca in timpul acela voi trebalui prin casa sau voi lucra in office, dar cel putin nu voi fi intrerupta de o mie de ori. trage de mineeeee
lf ghyobn ,,h,ln., m, m ljnnkbnkbk l';jlkbn mm - mesajul rachelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Un mare pentru mamicile deprimate sau foste deprimate.
Eu imi compensez trebaluiala de peste zi (ca este destula, la servici stau peste program apoi fug dupa fete apoi acasa le iau pe toate de coada) cu placerile mele: citit, cate un film, palavragit cu Virgil sau cu prietenele, planificat si executat excursii , cate un shopping (asta e placere cand nu e de nevoie acuta). Din pacate placerile mele se executa dupa culcarea ploadelor, dupa 9.30-10, mai rezulta in chiauneala de dimineata dar asta este.
Una peste alta sunt chiar multumita de viata mea, este ceea ce mi-am dorit si tare v-as dori si voua, la toate sa simtiti la fel.

Pentru vreo 2 luni tragem tare la servici toata echipa pt un deadline important asa ca voi intra rarissim peste zi pe forum, de uitat la poze nici atat.

Bic sanatate Smarandei, nu poti sa-i faci un test de alergeni? Asta daca nu cumva e o somatizare pe fond psihic...

Ina reparare rapida tie si lui Bobby! Cica in prima faza nu supa de carne, ca e grea, doar de zarzavat. Doar carnea de mancat, nu si zeama in care a fiert. Pt tine, remediu daca nu e grava problema, o lingurita de cafea macinata mancata ca atare. La mine functioneaza la deranjamente usoare.
Carii - asigura-te ca doctorita e de incredere, sa nu faca lucrari inuile doar ca sa ia bani si va tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda frumoase pozele de la serbare!!
In legatura cu pofta de mancare a lui Nichita:
-nu e slab, arata foarte bine copilul
-de unde pofta daca tu esti stresata sa manance?
Tu faci ceva cu pofta daca cineva te impinge de la spate in acea directie?
Nichita e mult mai strong decat Nati care nici ea nu e o slabatura. Bun, e baiat, e normal.
Cred ca primul pas e sa nu mai fii stresata cu cat mananca copilul.
Stiu ce-o sa-mi raspunzi: ca datorita faptului ca esti tu stresata el nu este bat.
Dar revin la ce mi-a spus pediatra - copiii obezi sunt problema in ziua de azi.

Acu' plec la Lyon. Virtual barem.

Mergi la inceput