Nou stil de viata (288)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gusta/gusta.jpg)
gusta spune:
Verdictul e ca e bun si sa mai fac.Adevarata tortura pentru mine dar nu ma las.Am zis ca pana nu fac 60 nu gust dulce si la 60 am dreptul numai asa sa gust un picut.
Tumpi am improvizat ca sa il pot pune.Uite eu zic o salata de fructe da la mine aia e un bol imens si cu toate fructele si la fel si salata de peste e salata de legume cu bucati de peste si e ditamai bolul si intre mese mai bag cate un fruct.
Meniu meu se schimba azi ca a adus papi scoici si asta am sa pap diseara ca imi plac.
Delia si violeta bafta in continuare.
Carmen vrei sa facem un calcul pe saptamani cat a slabit fiecare echipa ? Trebuie numai sa spui si fiecare isi calculeaza .
Marilena si Mara Augusta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Zuzilici/Zuzilici.jpg)
Zuzilici spune:
Felicitari "martisoarelor" si la cat mai multe kg. pierdute.
Mie-mi vine sa ma . Am inceput sa am aceleasi simptome pe care le-am avut la inceput cand s-a declansat raceala.
Asta in conditiile in care inca nu m-am vindecat complet. Cum e posibil asa ceva?
Azi nu-s o companie prea placuta asa ca va pe toate si va urez spor in continuare.
p.s. Meph vrei sa deschid eu urmatorul capitol?
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
![](images/user_woman.png)
mephala30 spune:
Zuzi, chiar te rog, . Vezi ca n-am modificat rapoartele ce le-au dat fetele azi (Vio, Happy...). Ia in considerare si propunerea Marilenei, aceea de a calcula procentul de kg pierdute saptamanal.
Tumpi, asa e, mediile sunt incheiate, deci mare branza nu e la scoala. Doar ca pierd mult timp prin magazine, sunt reduceri destul de consistente si profit in limita bunului simt, . Apoi sala, dus, bucatarit, joaca cu baietii si uite asa se duce ziua, nu stiu cand.
Felicitari pentru sport.
nb,
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
Tumpi, calamari à la greque : se spala si se curata animale (de ochi si de punga cu cerneala, se pastreaza tentaculele ), se bat pe un fund de lemn. intr-o oala de pamin se incinge uleiul (e masline), se pun calamarii taiati si se rumenesc putin, se pune apoi o ceapa mare taiata fin si usturoi (o capatina) strivit, se potriveste de sare si piper si se pune un cuishor sau 2 (stiu, suna ciudat). Se pune putina apa si se inchise oala ermetic, apoi se da la foc potrivit 2 ore (minim 1 ora jumatate) in cuptor. Iese o nebunie !
Mephala, am pierdut firul de ceva vreme : in Ro nu mai sunt
trimestre ? S-a scimbat ceva de pe "vremea noastra" ?
Cu kg, faceti cum credeti, insa valoarea absoluta a schimbarii in kilograme mi se pare esentila, caci mai mult de un kg pe saptamina e nesanatos.
Eftimie C. spune:
Va salut si eu inainte de inchiderea capitolului.
Nu am cum sa intru prea dea de la serviciu si acasa am prea multe de facut ca sa mai stau pe DC
Colegele de echipa, sunt alaturi de voi cu dieta (pe care recunosc ca nu o tin chiar strict)
Pentru raport (scuze de intarziere) ar fi cam 500g, dar prefer sa declar minusul cand se vede clar 1Kg.
Merg sa recuperez cele 10 pagini pe care le-ati scris de cand n-am mai dat pe la voi.
Eftimie C. spune:
Uf, mi-a luat ceva timp sa va citesc si iata s-a facut 12.Iar dorm repede
Sper sa am timp de DC maine.
Noapte buna!
dordia2000 spune:
Nu am putut citi din urma...pt ca nu am avut net..toata seara. Asa ca in primul rand raportul de ieri : 92.3 Kg si scuze de intarziere.
EftimieC ia niste pe spinare...poate iti trece de calcat in stachini...
Va pup pe toate si recuperez maine!
Diana mamica de
![](bebic.gif)
![](copilas.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai