Nou stil de viata (288)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Mephala,
Multumesc pentru adaugarea in listuta (banuiesc ca tu esti responsabila pentru adaugare, nu?)
Eu am vorbit cu pediatra copilului si despre faptul ca m-am reapucat de slabit a si ea zis ca e ok sa tin orice dieta vreau, insa sa ma incadrez in maxim 3 kg/luna date jos.
Data fiind restrictia, targetul meu la concurs va fi de 71 kg. Scuze pt modificare, insa pt mine a fost benefic ca am intrat sa vorbesc cu voi, eu priveam lucrurile mai simplist - ca pustoaica mea isi ia ce trebuie din mancare si deci laptele meu nu mai conteaza in ecuatie, sunt doar o suzeta umblatoare si atat.
Azi a stat lipita fimea de mine jumatate de zi, e racita si cred ca are o stare proasta si a tot cautat alinare.
Carina,
Nu poti sa stai in casa si sa iti admiri cum se bulgareste copilul in curte? Eu nu ma simt mama eroina in nici un fel, e pur si simplu o chestie de temperament - eu de fel nu am stare, mereu planific o iesire, calatorie, ceva, orice...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza fete dragi.

Eu era sa-mi pierd vocea dinou in weekend si inca nu mi-a trecut raceala de tot. Deja m-am saturat. De-o saptamana zac si nu vad nici o inbunatatire in starea mea.

S-aveti o zi minunata.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna! Azi am inghetat de frig, de cand am venit acasa stau in patura...dar m-am dat jos sa mananc ceva si sa fac bicicleta...10 minute am rezistat si 10 abdomene...e ceva

Meniul de azi:
- o cafea si o felie graham cu pateu vegetal
- fasii de pui si peste cu salata verde
- 1 mar si un kiwi
- salata cruditati cu fasii de sunca de pui
- apa si ceai de soc cu lamaie

Zuzi sper sa te simti bine in curand.
Anca, e foarte dulce Mariuca
Tzuni ai gasit floare?
Anda, trebuie sa reusesc..Carina ce face?
Delia, cum a fost la examen? Bine, nu?
Happy, ai fost in club?
Magghyc, sanatate fetitei

Si la sfarsit un mare buchet de floricle pentru colegutele mele care se tin de treaba...Cuscra, Tumpi..pentru voi Presimt eu ca maine la raport va fi bine

Ma duc sa fac o baie fierbinte ca mi-a intrat frigul in oase..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara!!!

Fetelor...nu ramane zi de raport Marti? Scuze dar eu....nu m-am cantarit azi asa ca maine voi da raportul.

Tzunella te si iti doresc si tie o saptamana usoara si sper sa iti revii curand (de dragul lui Meri macar). Mai povesteste-ne de Meri ca mi-a dor de povestirile tale despre nazbatiile ei.
Carina si asa e...e super mersul la sala, desi ma dor toate cele....dar sper sa devina n obicei pe termen lung.
Pana acum m-am apucat de 2 ori de sala si dupa aproximativ 1 luna am ramas insarcinata de fiecare data si au reiesit 2 pui frumosi foc Acuma sper sa se fi rupt acest obicei...si sa ma pot duce muuult timp de acum incolo.
Tumpi Uite aici si meniul meu...

Dimi: Fructe : 1 mandarina, 1 porto si 2 kiwi
Pranz: 1 pilpa de pui la tava (la punga) cu salata verde cu de toate (rosii, castraveti...etc)
Cina : 50 gr branza telemea, 2 felii sunca + 1 rosie
2 l apa plata cu lamaie, 1 cana ceai de citrice + 1 cana de cofee 3 in 1

Ancadragoman ce printzesa superba ai. Sa iti traiasca si are niste ochi de o sa deveniti curand Boschetari pe langa ea. (adica veti pandi fata din boscheti sa nu o fure baietii...la asata ma refeream)
Zuzi sanatate multa si...permite-mi sa te sfatuiesc daca gasesti pe la voi ceva pe baza de propolis si albastru de metil. La mine a facut minuni! Bineinteles pe langa antibioticele de rigoare...dar ragusala cu asta mi-a trecut.

Si in final.... Hai azuriilor...sper ca va tineti de traba...da?

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Mi s-a stricat cantarul ...au curs bateriile...l-a mai trantit si eli si s-a dus...
Plec duminica la u nguri si primul pe lista e cantarul.

Va pupez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Seara buna, va servesc cu antiadiposul serii.

Tumpi, nu mi-am cumparat ghetute, nu aveau marimea mea. Sper sa am mai multa bafta miercuri.
Ca vorbeati de meniu, asa arata al meu:
-cafea, ceai negru, o praji cu crema ganache
-o imbucatura de corn scolar
-un pahar suc de porto, grapefruit si lamaie
-2 patratele cioco neagra cu menta (Anidor)
- mult pate de porc cu pui (home made) cu ardei gras rosu
-un pumn de fulgi cu miere Fortza
-antiadiposul ce incheie seara
Astazi am fost la a 13-a sedinta de aerobic, ma simt minunat! Numai ca simt ceva intepaturi in partea dreapta, nu stiu de ce. Oboseala?

Mag, cu multa placere. Sanatate fetitei! Care e numele ei?

Ancadragoman, scumpica Maria ta. Inca bea lapte din bibe?

Zuzi, lasa c-o sa treaca. Si eu sunt racita de vreo 9-10 zile, dar e inspre bine.

Gusta, iti dau io voie sa mananci un fruct seara.

Danitin, felicitari pentru progrese, . La multi ani mamei tale.

Liris, am intrebat-o pe prietena mea, medic pediatru, si mi-a spus ca e suficient de 2 ori pe zi, nu mai mult.

va pup pe toate,
nb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

multam mult Carmen.
ieri i-am dat "la inspiratie" nu prea mult, dar ... de trei ori. azi nu i-am mai dat, nu pare sa se mai plinga. vom vedea. tuseste insa o groaza. ii dau eurespal. ma gindeam sa-i dau si oscilo, dar nu stiu dc nu-i deja tirziu dc virusul/bacteria sunt deja instalate.
multam inca o data ca te-ai interesat ptr mine si mi-ai raspuns!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Eu sunt defazata cu 7 ore. De aia ma trezesc tot timpul prima la raport. Astept coronitza. ca-s fata cuminte. Inca un kg dus. Raport 68 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Ca a facut concursul asta din mine.M-am trezit mai devreme ca sa dau raportul.
Raport 63kg e super si imi place de mine ca ma tin de treaba.

Carmen stii de ce intrebam de fruct eu ultima masa o iau la 6 si pe la 9 ma papa un pic la stomac si uneori mai bag un fruct(mar, kiwi sau portocala) si vroiam sa stiu cam cat rau imi poate face.

Olga felicitari tot asa.

Bafta in continuare la fete si vad eu la pranz cum stati cu raportul ca am impresia ca pun mana pe bici

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

NEATA,
Raport 57.3

Ce active sunteti!!
ma duc sa citesc din urma

Mergi la inceput