Fiv in Ungaria 87

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui KiraClara

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

fetelor care ati facut protocolul scurt, ziceti-mi si mie ce si cum!!!
deci, vine CM. ce faci apoi? iei AC o luna, astepti urmatorul Cm si apoi te stimulezi? sau odata cu AC incepe si stimularea?
ca sa stiu cum imi fac si eu programul la lucru. ca maine ma mailueisc cu PK si sa fiu si eu cu temele facute.
mie mi-a zis sa iau AC MARVELON, apoi stimulare cu merional so gonal-f, dar deocamdata nu mi-a zis cum cand, alea alea.cine a mai facut cu marvelor?
va pup, need your help.

mirela, bafta!clara, hai cu liniutele!de ziua indragostitilor esti gravi!

Ce bine zici! Ce frumos ar fi!

Cu stimularea e asa: iti vine CM. In ziua 1, iei marvelon pentru un numar x de zile pe care ti-l comunica PK doar atunci cand ii scrii ca esti ziua 1. Numarul x poate fi minim 12 si maxim 21 zile. Dupa ce termini marvelon, 3 zile nu iei nimic. In a 4-a zi incepi stimularea cu gonal si merional si daca iti da (eu am avut) si clomiphene. In a 7 zi de stimulare tb sa fi la Budapesta la eco.
Te pup

Buna KiraClara

iti tin pumnisori; sa luati decizia cea ma buna, in ceea ce priveste nr de BB.

am o intrebare; ai scris ca in z7 te cheama la Budapesta. Cate zile stai din acel moment?
Eu trebuie sa fiu la Budapesta pe 25 feb, si nu sti cate zile sa imi fac rezervare.
ma puteti ajuta cu un raspuns_va rog mult?

In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello
adria...nu fac nazbatii.cum ma poti suspecta de asa ceva???
mire...Doamne-ajuta.
adipapazi...eu stiu ca trebuie sa refaci secretia dupa tratament...la vreo 2 saptamani dupa terminara tratamentului...si daca iese ok...atunci poti incepe stimularea.

ce faceti???ce combinati in seara asta???
eu am fost pe la munci...putin pe la cumparaturi...acu' sta la o barfa cu voi si apoi ma duc sa pregatesc cina...am cetit o reteta intr-o revista azi...si mi s-a pus pata s-o fac si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

speranta,in ziua 6 trebuie sa te prezinti la clinica...si dr.K spune 10-12 zile stai la Budapesta...dar eu am vazut ca majoritatea fetelor stau 15 zile.
eu voi sta 15 nopti pentru ca nu vreau sa plec la drum imediat dupa ET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

fete dragute ca intotdeauna, multu de raspunsuri. samira, sigur refac analiza dupa tratament.

oricum, era cam greu sa ajung in februarie la PK, am niste examene si alte mizerii pe la serviciu.

deci, dia_na, chiar daca amh e mic, asta inseamna ca mai sunt cativa ani pana vine vrajitoarea aia de menopauza precoce? mi-ai dat tu odata un link cu antral follicle count. din ce-mi amintesc, daca am peste 5 foliculi pe fiecare ovar, mai am vreo 7 ani pana la o posibila menopauza precoce, iar ecografia de luni zicea ceva de 6-7 pe fiecare. of, daca ar avea si ceva in ei! am vbit cu PK despre AFC, zice ca poti sa ii numeri oricand, nu numai la inceputul CM. dar nu mi s-a parut ca pune prea mult pret pe investigatia asta, io ziceam ca-l dau gata.

mami_vreau, clara, cum stati voi cu amh si fsh?

va pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

dia_na, dar ce valori diferite! presupun ca de la o luna la alta!
cum ai ajuns de la 5 la 9, inteleg, din cauza E2, dar apoi de la (,6 la 8 e interesanta miscarea. facusi tratament?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Fetelor, dragutelor, va invit sa continuam discutiile in capitolul 88

Mergi la inceput