Nascuti din suflet, crescuti in inima *3*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

crisis 81 bafta multa si nastere usoara!mamicutelor astazi la 20.00 la reporter de serviciu este emisiunea lui carmen moise reporter de serviciu pe ant 3.sper sa ajute macar o familie mesajul transmis de cei implicati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am vazut emisiunea si nu pot sa-mi dau seama cu ce poate ajuta familia?Eventual sa se razgandeasca, ca doar si asa adoptia e lupta cu morile de vant.La ce sa te incurci...

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

de fapt ce s-a discutat in emisiune?

daca are cineva timp si chef sa ne povesteasca, multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Despre cat de mult dureaza o adoptie in Romania, cat de multi copii sunt abandonati si cat de multi vor sa adopte copii perfecti(de "restul"nu se discuta), cum vor toti adoptatorii copii sub 6 luni ca doar asa e bine,cei mai mari sunt refuzati (media e fetita pana-n 3 ani), cat de greu e sa adopti copil in plasament(ca altfel e floare la ureche si oricum nu s-a discutat calea legala), cum autoritatile se lupta cu legea care trebuie schimbata ...in general doar aspecte negative.A...a si pomenit de forumul DC si ca a vorbit cu multa lume de aici.
Gasesti emisiunea (care a fost foarte fragmentata) pe arhiva antenei 3.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

multumesc mult Asi

o sa caut in arhiva antenei 3 sa vad ce gasesc

Mergi la inceput

bafta multa naivelor ca mine iar celor intelepte nu le pot ura nimic pt ca sunt !sa inteleg ca la unele dintre noi chiar ne place ce se inimpla?din pricini negative legea este proasta ia ginditi mamicute obisnuite cu prea putin, care va bucurati cu frimituri de respect fata de viata sunte-ti probabil epuizate de sistem darrrrrrrrrrrr inca zice-ti ca altii sunt......... mofturosi.doresc ca doamna moderator sa analizeze situatia si sa ma sanctioneze daca am gresit.sa ne traiasca minunile siiiiiiiiiiiiiii sa speram ca macar a2a oara au avut cu noi domnul fie cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andas spune:

In arhiva antenei 3 am cautat aseara si am gasit doar fragmentele care au fost pe post...voiam sa vad finalul.
In alta ordine de idei , suntem persoane mature si putem avea pareri si opinii pro sau contra subiectului. Sunt de acord ca greu se poate schimba ceva in tara asta si ca autoritatile una spun in fata presei si alta fac in realitate.
Cand au promulgat lega adoptiei in 2004, au abrogat legea abandonului, care consider eu era foarte buna. Dar, abandonul stiu ca este prevazut ca infractiune in Codul penal, de ce nu se foloseste?
Pai ce interes au ei sa scape de copiii din sistem cand se cheltuie atatia bani, cand s-au creat atatea posturi prin DGASP-uri sau mai stiu eu pe unde?
Drept urmare a celor vazute aseara o sa scriu la toate forurile din Romania pana se vor plictisi de mine, daca tot platesc taxe si impozite. La presedintele tarii, senatului, camerei deputatilor...la toti, daca tot platesc atata personal macar sa stie de existenta mea a cetateanului de rand.
Si daca toti am face asa, ma gandesc ca poate incet- incet s-ar mai schimba ceva.

Mergi la inceput

andas da daca toti ar face dar uite aici oameni chinuiti de sistem care dau cu pietre in semeni de suferinta.aceeasi suferinta!si eu alaturi voi lupta pt viitori dornici ca si noi sa fie parintii unui micut parasit dar pt urmatorii macar sa existe demnitate care nu se va crea niciodata cu oameni statici inerti monotoni (caraghiosi)inodori insipizi incolori(asta este constatare nu jignire )emisiunea nu a putut fi transmisa integral pt ca doamne ca .......a sau ca mmmmmmmmm doreau sa stie urgent ce le mai face dl boc miine iar tema cuuuuuuuuuuu era nesemnificativa si se pare caaaaaaaaaaaaaaa si pt cei implica-ti.sa traim bine.

Mergi la inceput

moderator vezi ca unii it-i strica minunatul forum.tu ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

gabriela42- toata stima!!
Ar trebui sa se ia exemplu de la tine,o mama care s-a luptat 5 ani!!! cu sistemul....a adoptat, e fericita dar nu uita umilinta si nu arunca cu pietre in cele care asteapta!!!!!!!
Acum,daca si autoritatiile au recunoscut cat este de greu...no comment!!
Daca au recunoscut ca un bebe care are linie linie la parinti tot la varsta de 5-6 ani este declarat adoptabil...ce sa mai zicem?
71.000 de copii in sistem???Ce va spune ??
De o luna primesc de peste tot raspunsuri negative....nu sunt copii pana in 5 ani!!! in contextul in care anul trecut au fost abandonati 1400 de bebelusi iar adoptii PE TARA!!s-au facut 972!!!
Faptul ca a vorbit cu multa lume de pe forum,asa este intr-adevar.
Sunt multe fete care nu scriu,doar citesc si atunci si-au luat inima in dinti si i-au scris reporteritei (printre care si eu).
Cand am facut apel sa ii scrieti lui Carmen Moise mi-ati sarit in cap.Am rugat atunci sa scrieti despre parti pozitive si parti negative!De ce nu ati facut-o?
Vreti nu vreti asta e realitatea,spusa chiar de autoritati!Si pe ei ii contraziceti??
Asta ca sa se vada ca nu vad doar eu partea negativa,ca nu am eu ura si inversunare (cum ma categorisea cineva de aici de pe forum,nu ma retin exact cine ca nu retin toate rautatiile)si ca adevarul este ca nu se gandeste nimeni la acesti copii.Nici la bebelusi nici la cei mari!!
Ati vazut acei copii care ii spun mama unei supraveghetoare??
De ce oare?Ca asteapta autoritatiile sa le gasesca parintii?Ca un copil la varsta de 5 ani isi doreste familia langa el ???
Hai sa vedem si partea nevazuta la problema adoptiilor...
nu e vorba ca ne dorim noi copii mici,e vorba ca autoritatiile nu-si fac treaba!!
Fiecare gandeste in felul lui,nu trebuie sa condammnati ca unii isi doresc un copil mic,cu zulufi etc...e treaba lor ce-si doresc.
Sunt si copii cu zulufi,frumosi etc...si chiar unele dintre noi au adoptat astfel de copilasi.
Ca sa nu mai spunem ca pe emailul comun majoritatea sunt copii MICI!!
Hai sa nu mai aruncam cu pietre si sa fim rationale...

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga

Mergi la inceput