Nascuti din suflet, crescuti in inima *3*
Raspunsuri - Pagina 12
Bellaiza spune:
Asi, La multi ani! Sa creasca mare Razvanel, cum mi-a scapat, iarta-ma! Nu am verificat cu atentie listuta...Sanatate puiutilor!
ioanaalice spune:
Asi Razvan! (si pe Maria si parintii...) sa-ti creasca mare feciorul, sa fie vesel si intelept, sanatos si luminos!
La multi ani, mamico!
maimutzak spune:
LA MULTI ANI RAZVAN DE ASI!!!
Scuze pentru intarziere....
si LA MULTI ANI pentru toate mamicile si viitoarele mamici!De-abia acum incepe sa conteze aceasta zi, de 8 MARTIE!
dpluhovici spune:
buna fetelor,
LA MULTI ANI! mamici si pitici
Asi sa-ti traiasca piticu si sa te bucuri de el, sa fie sanatos si fericit, Razvan iti dorim toata bucuria din lume si toata fericirea de pe Pamant. LA MULTI ANI!
Am avut "prima" serbare, iar mami a fost foarte emotionata cand am spus poezia si i-am dat cadoul....si apoi a trebuit sa ma recompenseze, normal, nu
va trimitem un pupic din toata inima Antonia Dasha si mami
adenuti spune:
la multi ani ! mamici si viitoare mamici
la multi ani Razvanel sa fi sanatos ,norocos si multa iubire .
cam tirziu am venit cu urarile ,dar sint foarte aglomerata cu botezul lui bebe si mai este si termenul de miine ....
tinetimi pumni strinsi am nevoie de voi
nimic nu este greu ,trebuie doar sa vrei
SoriLea spune:
LA MULTI ANI RAZVAN (tizule ), sa cresti mare sanatos si sa ai parte de multa fericire in viata, alaturi de surioara si parintii tai.
ASI
Adenuti - ce-ai facut, vin-o cu o veste buna , m-am gandit la tine zilele astea.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
simona14 spune:
La mullti ani,Razvan!Sa cresti sanatos,frumos si sa bucuri pe cei din jurul tau.
La multi ani,fetelor!Sa aveti parte de sanatate si de nenumarate bucurii.
poate vine o data si primavara.
adenuti spune:
buna
s-a terminat cu stresul cel mare .
s-a prezentat naturala si am scapat de stres ..
ACUM NE PREGATIM DE BOTEZ .mai sunt doua zile si se crestineaza puiutul meu drag
nimic nu este greu ,trebuie doar sa vrei