Puiuti de Randunici 2008 !! (357)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani cu sanatate si fericire, Maia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Kytzy
Sov,ofof maimai,bine macar ca ai achizitionat pharmatexul.Contraceptul M e varianta romaneasca,da,dar e totala,aceeasi compozitie si la jumatate de pret fata de pharmatex.Si cu sapunul ce sa facem?ca doar trebuie sa ma spal inainte.E vorba de inainte ca dupa, merge doar cu apa din abundenta.Si mai e vorba si de spalarea randunoiului..tot cu sapun.de fapt,nu stiu ce anume subst din sapun ataca spermicidul,fiindca eu folosesc gel intim de la avon,www.avoncosmetics.ro/PRSuite/static/e-brochure/e-brochure.html" target="_blank">asta-pagina 129si habar n-am daca ataca la fel ca si sapunul.
Cuscra,stai cumintzik mai mult in patut!
Natysi eu vreau poze cu Iulia..
Si apropo,tu ai luat antibiotic cand ai avut nenorocirea aia de gripa?Ca tocmai m-a uimit o colega care a devenit intermediar intre o tipa ce a avut Ah1n1 si alta ce crede ca ar avea Ah1n1 si o intreaba ce a luat cea care a scapat de gripa?Raspuns:Klacid...Si in loc sa mearga la dr vrea sa ia Klacid.Mie treaba asta mi s-a parut de secolul trecut.
Mimo,multzam...googalind ieri dupa vile la mare,asa,ca sa uit de vremea de afara,tot pe dinamo mi-au picat ochii si o am in vizor...in primul rand fiindca e f aproape de plaja.Dar cine stie ce scoruri vor scoate la vara in iulie?Eheee,ce drum sa mai facem la mare inainte?alti bani,alta dixtractie?cum o fi o fi..Dar nu mi-ai spus,nu era nasol la 2 mai cu santierul naval in spate?Si cica ar fi minuscula plaja,deci bleahh...tie cum ti s-a parut?

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Maia

Sa fii sanatoasa si fericita!!!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Randunici, tineti-mi si mie pumnii vreo ora . Multam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

nico tinem

cristina

maia

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

zoze

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Randunici, tineti-mi si mie pumnii vreo ora . Multam!

nico tinem pumnii, asteptam vesti

mai, fetelor e un trafic infernal in Bv, ninge de azi noapte, de altfel ffffff frumos, dar nu s-a intervenit cu nimic, carosabilul e plin de mazga, zapada mocirlita, am cu 30km/h...daca va vine sa credeti...nu ca as fi eu vitezomana...dar no cateodata mai ajung si la 70 prin centru, unde imi permite...mi-a luat o ora sa duc galusca si sa vin la munca
am o mare problema sunt dependenta de dulce...efectiv nu ma pot abtine...oricat imi spun ca nu e bine...ca mai rau fac. reusesc cateodata sa ma mai abtin cate o zi, dar a doua zi cand ma scap in dulciuri e jale ca nu ma pot abtine sa mananc una singura bucata bomboana...ci cate 5-6...mii groaza. aveti vreun sfat? nu de alta, dar odata pe luna explodeaza candidoza...si nici papanicolau nu a iesit bine. deci chiar trebuie sa ma abtin...dar e asa de greu

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Stelutz hai sa-ti spun parerea mea despre Bulgaria si AI (nu stiu daca ai mai ramas la ideea cu Bulgaria). Eu zic ca nu se merita decat hotel de 5 stele (care costa ceva mai multicel). Eu am jurat ca DACA mai calc vreodata in Bulgaria, nu va mai fi la 4 stele! Din alea putine zile cat am stat inainte sa ne caram acasa nu am putut sa mananc decat branza, masline si cartofi (cand erau). Toata mancarea lor calda era un fel de tochitura cu te miri ce. Pana si ceea ce semana cu o bucata de friptura era tot carne tocata modelata sa semene cu friptura. Supele crema erau din plic, ciorbele inotau in ulei, iar spanacul care nu se manca seara ajungea a doua zi la pranz "supa de spanac"... In rest putine feluri de mancare, saracacioase, efectiv nu aveai de unde sa alegi. Bauturile, evident, toate erau la dozator.
Asa ca pe Sanziana am hranit-o cu borcanele sau cu mancare de la alte restaurante. Pentru noi nu m-ar fi interesat atat de mult aspectul asta, dar fiind cu copilul, aveam alte pretentii!

La AI am mai fost in Tenerife, si cred ca nu are nici un sens sa mai detaliez diferentele uriase...

Deci pana la urma, eu personal, nu am facut absolut nici o branza cu AI bulgaresc. Initial a fost tentant ca e ieftin, dar daca le pui pe toate cap la cap, mai bine mai strangi cureaua inca o luna si te duci in alta parte.

De statiunile de la noi nu stiu ce sa-ti spun, pentru ca nu am fost cu copilul nicaieri.

Deci in concluzie, eu fac in felul urmator - imi planific din timp vacanta undeva, imi fac la inceput de an un buget de vacanta la care contribui lunar, si prefer sa plec undeva unde e mai scump, dar nu ajung sa-mi "rod degetele de ciuda" si sa ma enervez (asa cum am facut in Bg). Pana la urma si la urma, cat dai, atata face... Parerea mea.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Zoze, croasante cu unt si ciocolata si "after eight" numai pentru tine

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput