Puiuti de Randunici 2008 !! (357)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Nico,stai linistita ca sunt bine....putin cu dureri,dar trec ele
Imi pare rau ca nu vine la voi Inca bb3.Dar va veni el,cred eu cat de curand
MIHA,eram sigura !!!FELICITARI!Sarcina usoara
Luny,superbi catelusi.Mi-am amintit de Labus ca atat de mic era si el cand l-am adus acasa.Doamne,ce scumpi sunt
Maine vizionez filmuletul cu Mufarinul,sa vad daca are si Sam aceiasi reactie ca Iulia
Oana,pe Stef-scumpic l-am vazut:ce jucarii frumoase are,si ce grija are de fetita
Sovi,putere.Te cred ca iti e greuuuu....vai ce va fi si de capul meu
Kitzy,ma rog sa fie bine
Blanka,asteptam povesti cu cei 2 feti frumosi
...si cam atat,ca tb sa ma intind

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Hai va iau la pupacit:

La multi ani Cristina!

miha felicitari! sa ai o sarcina usoara

mimo doar nu oi sta de acum ascunsa dupa boscheti dupa fata! Ai o fata de milioane!

gecko si saru'mina de sfaturi!

giani nastere usoara si un bb sanatos si papacios!

cami33 asta cu lipsa somnului de peste zi e inceputul sfirsitului linistii Cred ca e in curs de schimbare a programului, cu somnic o data pe zi si noaptea.

bubu mai cauta din cind in cind si dupa calorifere, ca nu se stie ce "productie" de inaripate gasesti Mi-a facut o pofta de "otouuu"

luny ati testat saniuta? Abia astept sa-l aud pe Matei ce mai zice calare pe sanie ca e maestru in comentarii NUUUUUUUUU!!!!!
Ce catelusi superbi!
Foarte inventiv modul de operare al hotilor de masini

mstela buna ideea cu lada frigo macar acolo nu cred sa ajunga, desi deja nu ma mai mira nimic.

clau fac si eu galerie pentru pozele de la petrecere

zoze mult de tot sa fie bine!

sovi esti belea cu "chimical brothers" am ris cu lacrimi! Asa sa le ramina numele!
Peseul meu: Misha imi zic la serviciu, probabil de la vreun catel, ca cica as avea fatza de catel cuminte care asteapta lapticul , sau poate urs (ca la cum arat.... )

ramo i-ai saniuta, ca macar primul tur de bloc sta cuminte Alex doar atit a rezistat, dupa care ainceput cu tavaleala in zapada, cind pe sanie, cind pe jos

Kya m-ai omorit cu site-ul ala . Deci ma duc sa-i iau gazeta matematica (oare mai exista?)
Pai si copilarie cind mai au?

Naty banuiam io ce-i cu filmuletul lui Luny de l-am vazut acum, fara martori piticesti, nu ca n-ar fi si Alex prieten cu "NU"

Vali cred ca simte ceva de vrea sa adoarma cu tine, ca in curind nu va mai fi singurul rasfatat din familie

Nicoleta eu am de gind dupa vreo 2 ani, daca oi fi sanatoasa sa mai iau o fetita, sa fac pereche, asta daca nu oi ramine gravi, ca s-a mai intimplat dupa adoptie Doamne ajuta, macar sa fie! Nu am frati, surori si tare mi-a fost greu.

daciana sanatate la puiuta!

nicol, mihutza, simo, olgutzica, tuchi

Iertare daca am uitat pe cineva sa pup, virsta e de vina!

edit: normal ca am uitat! Arielu uite de douaj de ori sa nu te superi

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Buna seara si din Titan tot cu ultima zvagnire a ultimului neuron
As vrea sa spun fiecareia ceva, habar n-am daca voi reusi ca nu mai am putere sa reiau totul asa ca incerc sa storc si ultima picatura de memorie :
MIIHA, asa sa-ti ramana numele ! Felicitari si sarcina usoara
Mihutza sa vezi ce-i face baiatul meu dansatoarei cand o prinde , ca l-a facut "tiitza" Sau nu, poate ca i s-a parut prea frumusel sa fie baiat Asa trebuie sa fie, uite pup pentru tiitza
Luny si noi am intrat in faza Nushow E un scump Mateiul ca de obicei !
Bubu cate mai zice si mai face Stef, m-a innebunit ! Si mai e si cumintenia intruchipata
Gecko sunt mortale bulinele tale si bulina mare de sub buline si Patrick si tot! Daca ai mai pune vreo 2 grame acolo si tu si ne-ai arata si-un zambet, ai fi cea mai cea
Zozeee vad ca ai inflorit , sa ne zici musai cum au iesit analizele, bafta la gasit un doctor bun !
Clau eu nu stiu cum povestesti tu asa, ca parca oricine ar putea fi mama si de 10 copii si copiii toti frumosi si cuminti si totul o nebunie si o fericire si o iubire...cum a cantat mai Rebe la karaoke??? Sper ca ati inregistrat-o!
Naty te tot vad, te tot aud...dar de voi mai nimicuta Credeai ca scapi? Noooo, arata fata si povesteste ca acusi vine ziua ei si nu mai stim nimic de ea !
Alice vei fi surprinsa sa vezi cum in Anglia ca si in alte tari din Europa aia adevarata, sa faci copii la peste 35 de ani nu e nicio minune, e normalul normalului...sa dea Dumnezeu sa va acomodati acolo, sa "cresteti mari" si pe urma mai vedeti voi! Cat despre diferenta mare dintre copii , si asta se poarta. Majoritatea au unul, doi din tinerete si macar unul la batranete Deh, criza varstei de mijloc Asa ca timp ai, fata ai ( am murit cand am auzit ca "pinge Thea" )....nu-i bai!
Kya sa stapaniti sanatosi claparii si ciorapii! Sper ca ai primit pe mess link cu firma de inchirieri masini! Despre evolutia Zanei, atat zic : SI DUDU face progrese cam in acelasi ritm , e fan Gummybear , striga CACA toata ziua si topaie asta reprezentand versiune proprie la CHO KA KA O Nu sunteti singuri!
Stela nu stiu cum se numea vila aia de la 2 Mai (Casa Andreea? ) dar am undeva salvat sigur si-ti dau link si tot. Eu ti-as mai recomanda Dinamo, dar cel mai bine si mai bine sa dati voi in mai o fuga la fata locului , un week end in doi asa , va plimbati , intrebati, luati nr de telefon si faceti rezervare. Ca pana atunci multe se schimba in tara asta!
Olga cu mare placere te anunt ca lunganul a fost deja abandonat cu surle si trambite in mijlocul balului si inlocuit rapid cu unul de-a noua Ce inseamna nene norocul omului in viata, iti dai seama ce pleasca a picat pe capul bobocului ! Dar daca a fost omul potrivit la locul potrivit ce sa-i faci? Nu-i mama mai fericita ca mine, oricum ! Mai micutz (ca varsta) e mai dragutz
Soviii a trecut acum, gata! Pupa mama pe ea de rusoaica cu rusii ei cu tot!
Fetelor cu dilema unu sau mai multi copii as vrea sa le spun ca iar ma simt defecta, caci am fost singura la parinti si nu am cerut niciodata frati/ surori, n-am tanjit, n-am suferit si uite ce mare m-am facut Am avut prieteni multi pe care mi i-am ales eu , nu m-am simtit singura niciodata si vorba lui Mimu " nu ne certam cu nimeni pe avere" Emoticonul de ras e "nervos" caci la asa avere Copiii astia vin pe lume pentru ei in primul rand, noi ii primim si-i crestem cum putem mai bine, dar nu e intotdeauna in puterea noastra sa le daruim frati/surori/ prieteni/iubiti...........cand vine vorba de "suflete" se complica treaba!
Inchei dar nu va urez noapte buna fara sa va spun ca azi au venit jucariile comandate de Craciun pt Dudelle Mai oameni buni, eu asa jucarii n-am vazut in viata mea, dati naibii americanii astia Nu va spun cum a ramas Dudelle cand au aparut robotii in mijlocul casei Nici nu mai respira
Gata, nani, pe maine !

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

mai ce mai stie si Daciana sa cante! bravo!

Mimo da mai ca e frumos .. ai vazut ca stii..
Sovi asa repede au navalit rusii?

eu am o stare de ne-stare.. nu stiu.. cred ca de le vreme mi se trage ca e innourat si mai taraie din cand in cand..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Voi ma terminati cu scrisorelele astea...

Misha, o amica a mea a infiat un baietel si dupa un an si ceva l-a infiat si pe fratiorul lui! Si inca una! O alta tipa, o colega a mamei, a infiat o fetita si apoi a nascut si ea inca 2. Succes!

Mimo, sa vezi ce cearta va fi pe noi, cu averea! 3 surori suntem , va scrie in ziare de paruiala!!

Sovi, si Matei e putin ragusit... maine e musai sa il scot din casa, sa il luam pe Stefan de la scoala... brrr, am asa o teama...

Ca tot zicea Mimo de tari vestice si copii facuti la varste cu 3 si 4 in fata... Aici vad familii cu 3-4-5 copii, asa echilibrati, desi nu imbracati din reviste si nu coborand din masini "straine"... De unde isi cumpara mama astia "echilibrul"?? (ma refer nu la turci, arabi, ci la blonzi...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

La Multi Ani Maia!!! Cu multa sanatate, dragoste si bucurii!!!

Felicitari Mihaaaa!!! O sarcina frumoasa, o nastere de vis si un/o bebe minunat!!!

Kitzy

Si acum cafeaua si ceai si capuccino si bombocino...si poate nu o fi el cel mai atletic, si nici cel mai orator, cu dansul sigur nu le are...dar am si eu cu ce ma mandriwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a34c54c74d4b2516d6f21f&skin_id=701&large" target="_blank"> (Luny, te rog nu te uita!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

mai ce mai stie si Daciana sa cante! bravo!

miha ma inebuneste ci Mos craciun dinainte de craciun degeaba ii explic ca mosu mai vine doar la anu

zilnic trebuie sa i-l cant...si mai are preferate: bate vantul frunzele-la care zice doar: bate bulele
(cateodata inverseaza pe B cu P si canta in plina strada...cat poate mai tare ) si in padurea cu alune
dar pentru astea inca mai invatam...

LA MULTI ANI, MAYA!

Va las ne pregatim sa plecam...deja gaza s-a trezit...imediat plecam..si a nins si e rapada pe jos..si o sa imi alunece masina....

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

FELICITARI, MIHA!!! SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS!!!

LA MULTI ANI, MAIA!!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Gecko, m-a dat pe spate Patrick, ce frumoooos papa

Luny, ne-am distrat taaare cu Mufy. Bubu era calare pe calculator si tipa: "tzelu(baietzelul) nuuu, nuuu, nuuu"
Ce dulci sunt catelusii!!!

I-am vazut si pe Stefu vorbaret si Daci dragalasa cantareata

La noi ninge de aseara, abia astept sa-l scot pe Bubu la o tavaleala, ca sania lui e cu ta-su la Braila

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Aseara am inceput sa sangerez abundent,dupa ce vorbisem cu doctorita mea si ma convinsese sa inghit odata utrogestanul ala
La spital erau doi dr.tampiti,de garda,asa ca la 21.00 eram la ea la cabinet.Cavitatea uterina era plina de sange,a trebuit sa intervina manual sa-i dea voie sa curga..Saculetul/BB..ce-o fi fost,acoperea colul..asta a fost explicatia.Nu pot sa va povestesc ce a curs de acolo,nu are rost.De dureri nu mai zic.Testul inca era pozitiv,dar nu e extrauterina..asta ma consoleaza doar pe o parte.Pe cealalta,am pierdut un sufletel si asta nu poate consola nimeni.E inutil sa va spun ce-mi trece prin cap,va imaginati voi..Iau antibiotic.La ce analize aveam-de la generale-la hormonale..nici ca avea cum sa reziste BB.Maine,iar la analize.As propune sa-mi ia tot sangele odata,cand mai trebuie sa verifice ceva,sa nu mai fie nevoie sa ma intepe! Iertati-ma!! Miha,gravidutelor,iertati-ma! Mamici,va multumesc din suflet pentru sustinere,din suflet!! Va rog sa nu-mi spuneti nimic-stiu ca sunteti alaturi de mine,numai-va rog-fara cuvinte!! Haideti sa ne bucuram pentru burticile noastre!Eu ma bucur cu toata inima,sincer,adevarat!! Probabil ca asa a trebuit sa fie si-mie mi-ar fi mai usor sa trec peste-asa,in liniste.
Deci,Mimo,cad si ma ridic rapid: fa-mi rost de ceva dulce,dulce sa-mi revin!

Mergi la inceput