Pestisori... pestisori... (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Sunt asa de fericita .

Dimineata am avut o mare surpriza..... cioc cioc la usa .... cin * sa fie cin sa fie ... imi zic la ora asta nu are cuni sa fie , vecina ciocane altfel .. si ma strafulgera asa un gand ..parintele ... si era chiar el .....super surpriza , desi vb . alaltaieri, nu spuse mik , vru sa fie chiar surpriza si a fost .. sunt tare happy .. bine a stat 10 min dar a fost ok .. a veniet ieri si maine pleaca ...m-a invitat la Torejon... nu stiu daca am scris corect ...am zis ca da , cand o sa am bani si sa fie mai cald ...

Hai ca va dau si cafea azi ca sunt feicita ....si va astept !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

offff am facut aseara mancare de varza murata cu carne si bulion la cuptor .... mi-a iesit asa sarata de si acuma-i simt sarea in stomac ... nu am tinut varza in apa deloc si era murata , ce sa va zis , saramura nu alta nu am mai gatit niciodata asa ceva , de unde era sa stiu si io , mica si prostuta

azi merg cu copilu la control la ochi sa vedem cum sta , controlul de la patru luni, speram sa nu creasca dioptriile de data asta , la noi e ffff bine sa stagneze doamne ajuta ... va spun eu diseara sau maine cum stam , de cand poarta lentile de contact e mult mai bine , adica a stagnat , da sa vedem acuma cum stam

si-acuma despre copil .... problema cu piciorul nu e de la dans neaparat aparuta , e o problema cu crescutul brusc .... se remediaza dupa perioada de odihna si fara sport ... deocamdata merge si sta pe margine si se uita, nu vrea sa stea acasa .... greu e cu microbul asta .... pai saptamanile trecute mergea tot asa sa stea si pana la urma dansa... cica se simtea in stare , da nu era confirmat de doctor repausul .... acuma ca i-a zis direct nu se mai joaca ... nu ar fi prea ok sa forteze picioarele

of cat de incoerent am scris

va pup pe toatele

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare!
Ma mai primiti in baltuta?
Am citit asa mai pe diagonala.
Fetelor, ziceti ca am simtit strigarea
Noi suntem bine, sanatosi, serifu-i la pensiune de sapt. trecuta, a venit ieri si a urcat azi.
Sunt in activitate, luni am avut colocviu pt grad, Diana sta cu bona si toata ziua coloreaza, picteaza, face cate ceva.
Ce sa zic...e oarecum bine. S-au mai rezolvat din pb, azi am fost martora, pe 25 e gata divortul si Bia e in custodia(daca zic bine) lui fratelo.Acu' sa vedem ce o mai fii pe viitor.Ea inca sta in casa si se poate ocupa de fata cu acordul lui fratelo pt ca e greu pt copil sa se rupa brusc de ea...dar, daca ea va pleca e si mai bine

Mergi la inceput

Dana , ca sa treca supararea cauzta de esecul culinar.Altadata vei sti cum sa faci Succes lui Andrei la control.Sa dea DD sa nu mai creasca dioptriile . Ce fel de lentile are ? Da-mi si mie detalii ca sunt interesata .Ar trebui sa port si eu ochelari dar nu ii suport nici de o culoare.

Mihaela, sa iti fie de bine colocviul .Vacanta plakuta Dianei si bafta fratiorului , si mai ales fetitei. Te mai primim dar cu conditia sa vii mult mai des , adika macar zilnic .

Restul gagicutelor / sirenutelor ... hai hai adunarea ... ca pe mess va vad prezente .. Nicoll ... Mada .....Cryna ... Ely.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Danyyyy aici sunt muma!Dar fetele mele isi cer si ele partea,plus papa de rigoare de la care nu lipsim nici unul indif de orice.Macar seara stam toti la masa.Ma bucur ca ai avut aceasta surpriza frumoasa si eu iti doresc din suflet sa ajungi sa onorezi invitatia parintelui.
Dana uite sa treaca supararea.Dar ia spuneti doamna draga pana anul asta ati mai murat varza?Eu cred ca ai pus prea multa sare cand ai facut saramura.Pana o sa termnini varza anul asta,da,va trebui sa o desari.Dar la anul pui mai putina sare.Noi punem o lingura de sare la litrul de apa.Sau mai e posibil sa o fi tinut prea mult la caldura atunci cand ai pus-o la acrit si...iar nu mai ai decat sa o desari.
Ma bucur ca Andrei e cooperant in ce priveste dansul.Ai un baiat de nota zece.Si tinem pumnii la controlul de la oftalmolog sa fie bine.
Miha ,vaz ca functioneaza de cate ori te amenint cu telefonulMa bucur ca fetele,Diana si Bia sunt bine,ca si tine si serifu.Hai,vino mai des pe aici,mai pune-ne ceva poze.
Cryna unde esti mama draga?Ce face poznasul,hai,esti lipsa la apel.
Io is obosita rau de tot,azi noapte am invatat pana la 1.30,mai stau putin si ma bag la ,maine am iar examen.Offf...inca doua saptamani cu 4 examene...pe bune,ma simt obo rau.Dar mai bag o cafea,mai dorm putin,dar mergem inainte.

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Nicoll, strigam si eu asa .. stiu ca ai program cu fetele, ca doar nu hop cand ai venit acasa ai sarit pe DC ...BAFTA LA EXAMEN !

Good night !

Mergi la inceput

Stiu Dany ca sti,ma "ma alintam si eu"
Baby ne arati poza?
Gata,in max juma de ora dorm,va

MMN

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Fetele , dragutele va invit la cafeluta... ceai si putina papica ca e bine de dimineata sa bagi ceva la ghiozdan ....

Bafta la examene studioaselor ! Tin pumnii !

Azi eu am asa in program ,merg sa ma tund putin si sa ma coafez ca nu am mai fost de mult si simt nevoia , apoi si la manichiura si cred ca am sa ies putin pe la piata sa vad ce cumpar pt . maine si am mai vazut ca este un targ langa Auschan Titan cu diverse bunuri de larg consum ... incaltaminte .. imbracaminte ..

Va pup si zi buna!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Nu da cu biciu-n mineeee!!!Sunt aici la raport!!!Si Sunt hapyyyyam luat toate examenele de pana acum,inclusiv pe cel de azi.Nu ne-a dat rez,dar stiu din ce am facut ca este ok.
Sunt franta de oboseala,dar sunt fericita!!!AZi noapte m-am culcat la 1 si m-am trezit la 4.30.Azi am fost cheauna,mi se inchideau ochii,dar pana am vazut subiectele.
Hai ca m-am laudat singura destul,va pup dulce si ne vedem mai tarziu sau maine!

MMN

Mergi la inceput