Cresa Titan IV, pareri actuale

Cresa Titan IV, pareri actuale | Autor: luminita2008

Link direct la acest mesaj

Bun gasiti, dragi mamici!

Vreau sa-mi duc copiii la Cresa Titan IV, din Lunca Bradului, sector 3 si am nevoie, inainte de o decizie finala, de ajutorul vostru.
Stiu ca mai sunt cel putin 2 subiecte deschise pe aceasta tema, dar din pacate sunt ceva mai vechi, iar eu am nevoie de informatii proaspete, despre ceea ce se intampla acum. Asadar, daca aveti copilutii inscrisi acolo poate ma puteti lamuri:

- cum este personalul, ceva experiente, si bune si rele? au grija de copii, ii schimba la timp, au rabdare cu plangaciosii/mofturosii?
- cum se prezinta cresa? eu n-am vazut-o deocamdata decat pe dinafara.
- detalii despre program masa/somn, mancarea este buna?
- ce acte sunt necesare inscrierii la cresa?
- aveti informatii cu privire la locurile disponibile? as putea sa ii inscriu in cursul anului sau trebuie sa astept pana in toamna?
- CIC-ul conditioneaza inscrierea la cresa? am citit pe DC la 'Probleme legislative', pareri pro si contra, nu m-am lamurit deloc daca pot ramane in CIC si sa inscriu copiii la cresa, asa cum imi doresc. Daca exista un astfel de caz, concret, as vrea sa-mi spuneti si mie. Copilutii mei vor implini 2 ani in septembrie.
In mare, cam asta ar fi, mai intreb pe parcurs...
- cum e cu sistemul de atentii? functioneaza? mai bine zis, e necesar? nu as vrea sa apelez la asta, dar cum traim in Romania....

Sigur ca voi merge sa vizitez cresa inainte si voi discuta cu personalul, dar prefer sa-mi fac o idee de ansamblu, ca sa stiu ce ma asteapta.
Multumesc!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008