Bravo Andra!!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (79)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Mari cu siguranta vei primi vitamine care sa stabilizeze valorile analizelor tale! Nu-ti face ganduri rele... iti va spune si dr ca in sarcina e normal sa avem valorile date peste cap!
Child foarte faine hainutele! Imi place teribil lenjeria si aparatorile pt patut!!
Irina ce haioase sunt! "I get my charm from daddy", "I get my good looks from mummy" Foarte faine!!
Sa le poarte puiutzii vostri sanatosi si voiosi!!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

am venit si eu de la eco
totul e bine, are 1500 kg totul e in parametrii
denisa ma bucur ca si tu esti cu vesti bune, si mie mi.a zis ca greutatea e perfect normala, nici macar nu e in procentul de jos e la mijloc

freedelia bine ca ti.ai schimbat semnatura nu de alta dar cand vedeam 31 si spuneai ca ai vrea sa nasti ma miram:)

child felicitari pt achizitii! sa le poarte bebe sanatos

rebiana , dubla circulara de cordon si esarfa, ca esarfele sunt mai ingrijoratoare sa zic asa, si nastere naturala, super

roxana 30 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Miria, multumesc de raspuns. daca SIDEREMIA nu ma streseaza foarte tare, din cauza limfocitelor scazute. asa le-am avut siin sarcina trecuta siam fost la un pas de a nu putea face epidurala.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 29+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

erata: imi plac teribil lenjeria si aparatorile...

mi-a fost lene sa editez... ca sa editez trebuie sa ma loghez.. ca sa ma loghez trebuie sa am nervii tari ca abia merge netul/forumul..

Mergi la inceput

Roxi felicitari pentru vestile bune de la eco!! Aproape ca bebelinele voastre (a ta si a Denisei) au greutati identice! Sa fie sanatoase!!
Mult a patimit Andra.. dar Dumnezeu aranjaza totul si a vrut sa fie ea bine si Ianis asemenea! Citeam mesajele ei si ma umpleam de admiratie!! (din acest motiv nu ma plang pentru ceea ce mi se intampla, sunt alte fete care indura mult mai multe!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

nemary si eu am linfocitele scazute, dar nu e nimic alarmant

irina, am vazut si hainutele voastre, foarte frumoasa, sa le poarte sanatos

roxana 30 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Rebiana -- asa e, este cam devreme, dar oricum, chiar daca ar fi sa vina bebe acum, va fi ok. Eu cand am ajuns la 26 de saptamani am zis Doamne-ajuta, apoi de la 32 am zis de acum sunt gata, oricand :) iar acum, la 34, nu imi mai fac nici o grija.

Dayanara -- da, nu imi mai schimbasem semnatura de mult. Cum am spus, acum sunt pregatita oricand vrea bebe sa ne cunoasca :)

34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

ERINA, DENISA, ROXANA, felicitari pt vestile bune primite azi, ma bucur ca totul e ok cu bebeii vostri.

Am fost si eu azi la recoltat sange pt eternele mele analize..iar m-am intrebat de ce oare trebuie sa le fac eu asa des, dar, i fine, asta avem, cu asta defilamEu ma bucur totusi ca asa mai ies si eu din casa

Azi am primit si eu vestea ca a nascut cu bine o prietena din Ungaria si ea tot cu problemute si a nascut la 39 sapt si 5 zile...dupa ce doctorul ei zicea sa se bucure daca ajunge la 32...M-am bucurat tare sa vad ca se mai intampla si dintr-astea...

Ramona, 32+ Briana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

NEMARY - LIMFOCITELE - Au un rol important impotriva afectiunilor virale si apararii imunologice in general. Valoarea normala se situeaza intre 1.500 si 4.000/mm cub. Numarul limfocitelor este sub normal pe perioada sarcinii, atunci cind organismul este prost hranit sau cind persoana respectiva sufera de o boala care a afectat sistemul imunitar.

Deci este motivata scaderea lor.

Ia vitamine la greu si acid folic. Medicul nu ti-a dat?

Cristina +25 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANA - Felicitari pentru rezultatele bune la eco!

Deja imi dati emotii, fetele, ca si eu am ecografie de facut saptamana asta, dar abia sambata.

Cristina +25 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput