Bravo Andra!!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (79)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Jeni -
Multumesc pentru solutie, nu stiam de ea, chiar trebuia sa ma duc la dr vineri, si o sa-i cer, sper sa se descurce sa-mi dea. Si mai ales, sper sa fie de ajuns.

Insa tu cate saptamani de sarcina aveai cand ai cerut scrisoarea? Eu am abia 28, deci pana la 32 e cale lunga.

Si sa stii ca intr-adevar chiar m-am enervat de dimineata .
Nu stiu ce-au avut si maimutzele, ca Irina a tot necajit-o, iar Nati a racnit de cand s-a trezit.

Acum am cedat nervos, le-am pus un CD cu Tom si Jerry, sa ma apuc linistita sa le pregatesc mancarea.

Salutare din nou

Eu am intrat in prenatal cu 1 ianuarie - adica 4 ian, prima zi lucratoare. Aveam 30 -31 sapt. Important este sa-ti ramana zilele alea de dupa, in formatie completa. Parca trebuie sa fie minim 42 zile? Hai ca m-a lasat balta si ultimul neuron, nu-mi mai amintesc .

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

CASTELANA - Imi pare tare rau pentru situatia in care te afli si sigur, rugaciunile si gandurile bune vor face minuni!
Iar mama ta o sa fie puternica pentru tine si pentru nepotelul pe care sunt convinsa ca asteapta sa-l cunoasca.

Mult noroc, mamei, iar tie tarie si optimism!

Cristina +25 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Nu prea am timp nici azi sa va urmaresc Am de lucru pentru serviciu (ca lucrez de acasa de ceva vreme) si mai tarziu trebuie sa apara si mama pe la mine - nu mai pot de fericire pt ca ma baga intr-o sesiune de masaj Am probleme cu nervul sciatic pe partea dreapta, parca din ce in ce mai rau ma arde cand pun piciorul in pamant sau ma aplec...
Ieri am fost tare gospodina, am facut pilaf si pt prima data ciorba acra de pui care mi-a si iesit si am mancat pana am zis piua...si pe urma cine avea arsuri de nu le mai dadeam de cap? Sotul meu a fost tare...prea sincer as putea spune, cand a vazut cum arata ciorba a zis "n-ai facut in viata ta asa ceva, de obicei legumele stateau la fundul oalei si apa deasupra" ironia e ca e la regim si n-a putut gusta...

Ref la laptic dupa cezariana, mie mi-a zis o colega de serviciu, mami cu experienta, ca ea a folosit pompa de san cu o zi inainte sa nasca si cand l-a pus pe bebe la san n-a avut probleme. Acum nu stiu daca e valabil in toate cazurile, dar e o idee.

Va si poate ne mai auzim mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

andira eu am intrat in prenatal fix la 28 de sapt deci dr ta interpreteaza legea dupa cum vrea ea. du-te cu legea dupa tine.

fetelor bafta azi la eco asteptam vesti bune!

apropo de carti vroiam sa va intreb dc in afara de Mama si copilul care mie mi se pare cam veche la unele capitole mai aveti ceva despre cresterea copilului de pus online?

gaby duphaston iau si eu inca de la inceputul sarcinii, e bun pentru relaxarea uterului alaturi de mg si nospa...

legat de ceaiurile de alaptat si eu as vrea sa stiu de cand si de care?

azi voi incerca sa pun si eu poze la ceea ce am cumparat pt bebe sa vedem daca merge.

30 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana- eu am devenit experta in tastat pe intuneric si usor sa nu faca tastele zgomot.
Eu as lasa ceiurile pt stimularea lactatie dupa nastere. Nici sa curga laptele ca la nebuni si stai sa te mulgi mereu nu cred ca e placut. Mai ales ca se poate ajunge la mastita
Wow foarte frumoasa poza. Tu nu te-ai schimbat asa de mult.
Andira- nici mie nu-mi place sa conduc in aglomeratie iarna ( am cauciucuri de iarna doar 2) dar azi ma risc. Decat sa iau iar gripa din autobuz mai bine merg incet incet si ajung eu.

Denisa, 29 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Castelana, multa putere iti doresc si sanatate multa mamicii! Va fi bine in cele din urma, vei vedea! Incearca sa te calmezi (stiu ca e greu) pt bebe mic din burtica

Ref la concediu prenatal, dr meu ginecolog mi-a zis inca de cand aveam 29s ca daca am probleme la medicul de familie, imi poate da scrisoare el si se rezolva. Daca toti ar cunoaste legea cum trebuie, ar fi mult mai simplu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

FELICITARI, ANDRA!
Refacere rapida si mult laptic pt bebe!
BINE AI VENIT PE LUME, IANIS STEFAN
Sa fii sanatos, necolicos si mancacios !

Roxana eu, ieri tb sa merg la eco, dar m-am reprogramat pe 8 Februarie!

Multumesc si celorlalte fete care ne-au vizionat pozele si pt complimente!

Andra mie dr de fam imi elibereaza oricand concediu, numai sa-mi calculez bine sa-mi ramana 42 de zile dupa nastere. Nu stiu de ce in alte judete pun conditia sa ai 7 luni sau un nr de sapt.
Luni, tb sa merg si eu la cealalta dr de fam (din Ct), sa-mi dea concediu medical (25-31 Ian) apoi din 1 Februarie sa intru in prenatal.
Aaa..si eu am cerut de la dr ginecolog o scrisoare pt a intra in CM, sa am dovada, atat pt medicul de fam cat si la servici.. dar la servici nu a fost nevoie (mi-a dat scrisoarea inapoi)..mi-au spus ca vor sa ma ajute, si pt 2 sapt sa ma reintorc la servici + plus ca stam la atata dist de firma.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 27+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

BUMBITZA - Nu-i vorba numai de a cunoaste legea, ci si de bunavointa in cazul medicilor de familie.
De foarte multe ori te duci cu o problema la ei si ai senzatia ca-ti fac un favor ca te rezolva, desi asta le este treaba si ei iau bani pentru ca esti inregistrat ca pacient la ei.
Foarte multi ajung sa abuzeze de statului pe care il au uitandu-i scopul.

Cristina +25 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Referitor la ceaiurile de stimulare a lactatiei, se pot bea fara probleme inainte. Cu cat ai lapte mai repede, cu atat mai usor se pot evita iritatiile. Cand nu ai lapte, copilul trebuie tinut non stop la san, pentru ca numai asa se stimuleaza lactatia, si se si linisteste copilul care altfel urla de foame. Cum este contraindicat sa se dea orice fel de supliment, ajungi sa tii copilul aproape non stop la san si se irita cumplit. Apoi chiar si cand ai lapte, te doare de mori.

Deci, chiar daca ai lapte sa zicem prea mult, copilul suge si se satura, apoi te poti mulge cu pompa (dar aproape sigur nu va fi cazul, pentru ca fara copil si fara hormonii de dupa nastere, in nici un caz nu vei alea valuri de lapte).

Despre cantitate, eu am spus ca am sa iau cu vreo 2 saptamani inainte de termen cam o treime din cantitatea recomandata, apoi cu o saptamana inainte -- jumate, iar cu vreo 2 zile inainte chiar cantitatea recomandata.

Castelana -- eu chiar nu pricep de ce nu te lasa doctorul tau sa mergi sa iti vezi mama. Nu conteaza cate eforturi s-au facut pentru obtinerea sarcinii, odata obtinuta este la fel ca orice sarcina, iar a ta fiind fara probleme si risc, poti calatori cu avionul pana la 36 de saptamani. Sper sa fie bine mama ta!

Va pup, acum chiar ne asezam la masa!

31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Bun venit pe lume, Ianis Stefan! Sa-ti fie viata plina de sanatate si veselie!
Felicitari, Andra! Refacere rapida!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput