Bravo Andra!!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 13
castelanaC spune:
Buna fetele, multumesc mult pentru cuvintele de sustinere si pentru toate mesajele voastre calde. Sunt sigura ca toate urarile si rugaciunile voastre o vor ajuta pe mama mea iubita sa treaca cu bine peste acesta incercare. Sper ca si eu sa ma mai adun ca tare ma mai afecteaza, mai ales ca este exclus sa pot merge acasa acum, medicul meu de aici mi-a zis raspicat ca si in septembrie cand s-a mai pus odata problema, nu se poate, mai ales un zbor asa lung, suntem in asteptarea ultimilor 10 saptamani deci, cat mai linististita si calm, cat mai pe langa casa, sa nu stricam tot ce am facut pana acum cu mare efort.
Of Doamne, este greu sa fie in balanta fiul si mama ta, la care sa fugi mai intai?
Nu am mai scris in ultimile zile, am o stare cam deplorabila si iar ma buseste plansul, somnul este tare greu si visez numai prostii, saracul sotul meu care incearca din rasputeri sa ma linisteasca si sa fie cat mai aproape de mine.
Scuze ca nu va scriu individual dar sunt cam in forma de chec foarte pleostit.
Ma strange-n spate cand vad ca au inceput iepurasii sa apara, deci ne apropiem fetelor!!!!!!!!!!!
va pup si aveti grija de voi, de frigul de acasa, sa nu raciti, nu va expuneti prea mult, cred ca este periculos.
va pup si o zi buna la toata lumea
castelana fericita
29+ 
andira spune:
Honey -
sa stii ca m-am gandit si eu la asta ![]()
Cauciucurile ne costa in jur de 1500 lei, inca n-am ajuns la suma asta.
Ideea e insa ca mi-e si nitel frica sa ies cu masina pe zapada, chiar cauciucuri de iarna avand, pentru ca e mare si nu sunt foarte sigura pe mine, n-am prea condus in conditii de-astea.
Era sa ramanem in zapada la spital si cu cauciucuri de iarna, cu masina de servici a sotului. El macar stie ce / cum sa faca, eu cred ca o lasam acolo pana la dezghet
.
andira spune:
Jeni - 
Multumesc pentru solutie, nu stiam de ea, chiar trebuia sa ma duc la dr vineri, si o sa-i cer, sper sa se descurce sa-mi dea. Si mai ales, sper sa fie de ajuns.
Insa tu cate saptamani de sarcina aveai cand ai cerut scrisoarea? Eu am abia 28, deci pana la 32 e cale lunga.
Si sa stii ca intr-adevar chiar m-am enervat de dimineata
.
Nu stiu ce-au avut si maimutzele, ca Irina a tot necajit-o, iar Nati a racnit de cand s-a trezit.
Acum am cedat nervos, le-am pus un CD cu Tom si Jerry, sa ma apuc linistita sa le pregatesc mancarea. ![]()
freedelia spune:
Andra -- felicitari, sa fiti amandoi sanatosi, sa ai laptic mult si sa fiti o familie fericita!!!
Of, as naste si eu, zau, ca nu mai pot, imi e asa de greu, azi am dus copiii la Toys R Us si efetiv dupa 2 ore simteam ca ma pravalesc din picioare, ma dureau toate, pufaiam ca un tren... Si mai am mai mult de 5 saptamani pana la data programata...
Andira -- tare nasoala situatia. Copiii mei din fricire sunt foarte infipti, dar si John a avut un caz la gradinita, nu il loves (era o fetitza) insa radea de el, ii spunea ca nu poate sa faca parte din echipa ei, iar el nu spunea nimic, dar pana la urma cand a spus, l-am invatat sa ii zica ca ce face ea se cheama bullying, l-am pus sa scrie in jurnal exact ce ii face fata aia si apoi am vorbit cu educatoarea. Acum zice John ca e mai bine. In cazuri cu lovituri, as vorbi imediat cu educatoarea si daca nu se rezolva imediat, as merge la directoare. Bafta!
Kossir -- eu acum am observat ca tu ai DPN abia pe 28 feb. De ce iti face cezariana cu aproape 3 saptamani inainte??? Este foarte devreme, daca nu sunt probleme, ar trebui facuta dupa 39 de saptamani. Are doctorul vreun motiv anume?
Jeni -- inainte sa ma casatoresc, eu visam sa am o fetitza pe care sa o cheme Sarah Marie!!!!
Intebare -- ceaiurile astea pentru alaptat nu se pot indulci??? SI daca nu, de ce?? Ca vad ca toate va plangeti ce gust naspa au. Eu mi-am cumparat un car (adica mi-a adus tata) -- si ceaiuri si pastile, ca de data asta chiar nu mai vreau sa am probleme. AM sa incep sa beau ceaiuri chiar cu vreo 2 saptamani inainte de data programata a nasterii, ca de data asta neavand travaliu ci direct cezariana, mi-e frica sa nu intarzie laptele prea mult.
Acum ne pregatim sa mancam si apoi las copiii cu tata si femeia si ma duc cu mama la coafor sa ne spalam pe cap si sa ne coafam. Aici la spalat iti face si vreo 15-20 de minute de masaj si abia astept, este asa de relaxant...
Va pup!
31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
Ina_3040 spune:
Felicitari Andra mamica curajoasa! Multa sanatate si o viata fericita pt bebe Ianis!
Fetele ce au azi ecograf,va asteptam numai cu vesti bune.
Roxana ooooau
ce poza faina am vazut cu parul ala lung, tot asa ar trebui sa il faci.
va pup pe toate si o zi cat mai buna.
Ina
30+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
andira spune:
Freedelia - i-am zis deja socrului sa vorbeasca cu educatoarea, pt ca el ajunge mai repede la gradinita.
Irina e iubirea lui, deci sunt convinsa ca nu lasa situatia asa. Si o sa mai vorbim si noi cu ea, sa vedem ce se intampla.
Ceaiurile se pot indulci, sigur ca da, dar parca imi aduc aminte ca nu ma oboseam nici cu asta, ca tot mi se parea naspa gustul.
Mai ai contractii?
Dayanara - habar n-aveam ca anasonul ar avea contraindicatii, e prima oara cand aud asta.
O sa caut si eu info, sa vad. Multumesc!
miria_cristina spune:
ANDIRA - Din saptamana 28 se poate intra in prenatal nu trebuie sa ajungi la 7 luni si 10 zile pentru asta.
Fa cum ti-a spus JENI, tine si legea in geanta pentru orice eventualitate, iar daca nu te incadrezi ca numar de zile, medicul ginecolog iti poate da concediu, deci tot poti sta acasa.
Este adevarat ca multi medici iau si marja de siguranta, ca daca nasti mai tarziu sa ai numarul de zile postnatale asigurate, deci sa nu vrea sa-ti dea concediul decat din saptamana 30.
Dar in cazul asta, exista variante:
- in loc de prenatal sa-ti dea el concediu medical sau pentru ingrijire copil pana la maxim 2 saptamani;
- sa iti dea medicul ginecolog concediu;
- sau sa iti dea prenatalul din saptamana 28, iar daca ai naste mai tarziu sa iti bage abia atunci un concediu medical la sfarsitul postnatalului;
- sau medicul ginecolog sa recomande cezariana din saptamana 38-39, ca atunci sigur nu mai depasesti numarul de zile alocate postnatalului.
Ce simptome are fata, de crezi ca-i conjunctivita?
Cristina +25
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
oanaiacovita spune:
Bun, sa ne apucam de recuperat, ca deh am fost lenese ieri la scris.![]()
In primul rand, bafta tuturor fetelor care merg azi la eco. Sa veniti cu vesti bune si bebei grasuni.
Alina am vazut poze cu Ioana mica si zambareata. O dulceata. Sa va traiasca.
Michelle multumim de link-ul pentru cartea Mama si copilul.Eu o am fizic chiar pe cea veche dar nu m-am apucat inca de studiat. Nu stiu ce astept.
Cu parul si mie mi-a cazut mult in primul si inceputul celui de-al doilea trimestru. Acum chiar nu mai cade deloc. Eu nu ma vad niciodata cu parul mai scurt de umeri, iar cand e lung ma simt eu cel mai bine. Si ca mi-a facut Roxana pofta, am cautat si eu o poza cu mine creata, doar ca la mine era asa dupa dat cu spuma. Poza din tinereti
. Eu mi-am dorit mereu sa mi-l fac permanent pentru ca mami meu il avea tot timpul facut si am crescut cu miros de solutie de aia, dar mi-e teama ca il stric.
Rebiana multumim de listuta cu produse de la farmacie. O sa imi iau si eu din ele.
Miruna felicitari pentru vestile bune de la eco.Sa stai cumintica la pat si o sa se rezolve si treaba cu colul.
Andira la mine nici nu au furat numerele si tot am ajuns la politie.
Cata wow ce grasunica ai tu acolo. Si daca ma uit pe lista you are the next.
Mama mama ce or incepe sa curga nasterile in curand.
Adriana bafta multa la examane.
Ma bucur ca nu e nimic cu piciorul. Chiar ma gandeam ieri la tine ca am fost pana in piata si aveam o sacosa destul de grea
. Noroc ca nu era nimeni sa ma abata cu ochii de la drum.![]()
Andira imi place mult cand ne pui mintile la contributie cu intamplari din viata mandrelor tale. Eu recunosc ca nu stiu cum as reactiona. Citesc cu mult interes si sper din suflet sa ajung sa fiu o mama buna in cazuri din astea.
Ioana ai grija de tine si stai cat mai mult in pat. Uite la Diana si Andra care au stat cu lunile in spital ca au ajuns cat de cat la un termen mai mare. Voi sunteti micute acum.
Denisa,Andira eram si eu aseara on line cu voi, doar ca eu nu pot scrie ca doarme sotul, dar aveam insomnii care m-au tinut pana pe la 3.
Gaby imi pare rau sa aud ca nu te simti bine.Nici eu nu inteleg de ce iti da acum Duphaston, mai ales ca asta cam oboseste ficatul si tu si asa ai dureri.
Cu lista de cumparaturi, mai am cate ceva de pe la farmacie si cel mai important sa le adun in genti. Dar mi-e teama sa fac asta sa nu creada Eric ca e timpul de scos nasul afara, dar saptamana asta cred ca ma incumet.
Cu cezariana m-am linistit.![]()
Samaria te mai asteptam macar cu vesti despre voi, daca nu poti sta "on line" cu noi.
Jeni sa ai grija de tine si bafta in sesiune.
Eu nu sti cum puteti voi invata, cand eu abia am rabdare sa citesc cateva randuri.
Foarte frumos numele bebelinei.
Carmen chiar te rugam sa ne anunti cand va fi momentul, ca oricum mult nu mai e. Si vezi ca esti restanta cu poze la ce ai cumparat.![]()

Andira cu medicalul mergi cu legea macar sa o ai la tine.
Si multa sanatate lui Nati.Off mititica.
Castelana imi pare tare rau de situatia grea in care te afli. Noi te imbratisam tare tare
sa prinzi forta, desi te inteleg cat de greu e. Eu eram la Bucuresti si mi se parea capatul lumii cand era mama bolnava, d'apoi tu.
Delia bine ca ai adus vorba, ca de mult ma tin sa intreb fetele si uit mereu.
De cand putem incepe sa bem ceaiuri de stimulare a lactatiei? Se pot bea si inainte de nastere?
Gata, am recuperat, merg sa ma apuc de calcat ce am spalat ieri.
Mai vin sa bag cate un ochi pe acilea.
Oana
34+
Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Bumbitza spune:
Buna ziua fetelor!
Multumim Rebiana pentru vestile frumoase! Bine ai venit bebe Iannis Stefan! Multa sanatate amandurora, refacere rapida mamicii si mult mult laptic!

Miruna, Stefmic, ce bine ca este totul in regula! Sa dea DD sa fie asa pana la termen!
Oana, multumim pentru update
, Diana bine ati ajuns acasa!
Ioana_fota, stai cuminte in patut si o sa fie bine
Andira, imi pare rau ca treceti prin atatea... sanatate multa micutei, poate e totusi doar o alergie. Si eu trebuie sa ajung la dra pt prenatal si parca vad ca o sa imi faca figuri, ca la 31s vreau sa intru.
Gabyhila, am facut si eu cunostinta cu piciorusele in ficat
si stiu cat de rau este, tresar de fiecare data cand se intampla...ma gandesc ca la tine asa constant e greu de tot. dar ce sa facem? pt bebeii nostri orice. poate-si mai schimba un pic pozitia si te lasa sa respiri..
Babyangel multumim de linkul despre carucior. Arata f bine, ma incanta mult manerul reversibil si faptul ca e usurel si se strange tip umbrela; insa am o aceeasi retinere ca si Delia13, ca nu am nicio garantie la el, si mai e si o editie limitata... Noi ne hotarasem la Graco Mirage, dar o sa ne ducem sa-l vedem si poate ne schimbam optiunea, va spun pareri daca e.
Miria, stiu ca e mai mult interna problema cu caderea parului, dar iau deja Centrum materna de cateva luni :( Dupa nastere o sa vad ce suplimente mai iau.
Atb si jeni_h, bafta la examene! Haioasa intamplarea cu bebe, si eu ma trezesc vorbind cu micutza mea, dar nu ma pot abtine pt ca mi-e draga rau de tot
.
Succes fetelor care se duc astazi la ecografie! Sa veniti numai cu vesti bune!
miria_cristina spune:
OANA - Esti tare frumusica asa, cu parul lung!
De fapt, asta e si farmecul parului lung, ca infrumuseteaza cat 1000 de alte artificii.![]()
Cristina +25
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/