Bravo Andra!!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 11
jeni_h spune:
Salutare fetelor ![]()
Sa-mi fie rusine, n-am mai intrat pe forum de o mie de ani dar ... acum mi s-a umplut inima de fericire cand am vazut ca avem deja printre noi iepurasi. Doamne ajuta!!! sa cresteti mari si sanatosi Felicitari fetelor, ati spart gheata ![]()
Eu, recunosc, m-am speriat putin pt ca la ultima eco (de sapt trecuta) dr mi-a spus ca mi s-a scurtat un pic colul. Recunosc ca sunt sperioasa si acum evit sa stau prea mult in poponet , mai mult la orizontala. Exagerez cand ies din casa si ma apuca cumparaturile. Adica stau prin magazine de ma uita Dumnezeu pe acolo.
Ce sa va mai spun ? Pe masura ce se apropie termenul, ma apuca frica. Parca sunt nebuna. O sa fac cezariana, asa mi-a fost recomandat. In ultima saptamana din februarie - la 39 sapt. Inca nu am stabilit data. Marti merg la control si atunci o sa vb cu doctorila. In rest, mi-am pregatit bagajelul pt spital , atat pt mine cat si pt bebelina. I-am pregatit camera. Am spalat si calcat toate hainutele. Ce sa mai, decat bebe tre sa vina ca in rest sunt pregatite toate
.
Acum sa vin cu o rugaminte
Cine imi trimite si mie parolele (din nou) si userii - sa-mi las nr de tel si mail...?
Sar'manaaa
Hai ca nu va mai plictisesc , merg sa mai pun un pic burta pe carte pt ca am intrat in sesiune si mai am inca 6 examene. Termin sesiunea pe 6 februarie si pe urma vine bebita
. In sesiunea din vara cred ca o sa mearga cu mine.
Stati ca trebuie sa povestesc cat sunt de dusa cu pluta. Ce credeti ca am facut la examenul trecut? M-a apucat vorbitul cu bebe si ii ceream parerea daca o fi sau nu raspunsul bun (cel pe care il bifasem) M-a vazut profu' dar m-a lasat in pace dupa ce s-a fatait pe langa mine de cateva ori si s-a convins ca nu vb la tel ci vb cu ditamai burtoiul ![]()
Gata, ma opresc acum din 
Va pup pe toate fara exceptie (si sa stiti ca mi-e dor de voi)

33+ 
honeybaby spune:
Valeeeu a nascut Andra!!!!!

Adormita cum sunt aveam impresia tot de Diana vb dupa care am vazut bb Ianis. Ianis??? care Ianis
Andra fericirii fata draga

. Recuperare usoara. Laptic mult pt mica minune.
Bebe Ianis, Bine ai venit. Sa ai o viata fericita si frumoasa ca un rasarit de soare la malul marii

Am parul maciuca pe mine si m-a luat durea de cap de emotii.
Ma duc sa ma resuscitez cu un pahar de pepsi si sa citesc din urma
Denisa,
29 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
jeni_h spune:
Revin, am uitat sa va spun ca ne-am decis in privinta numelui. Initial hotarasem sa o cheme Tamara Maria dar acum (dupa vot in familie) am hotarat ca se va numii SARAH MARIA.
pupicei

33+ 
miria_cristina spune:
Exista la plafar un ceai diuretic special pentru gravide. Eu inca n-am ajuns, dar vreau sa merg sa-mi iau. Si asa nu prea mai ies din casa acuma cu frigul asta ca sa-mi fie frica de diureza.![]()
In plus, am aflat ca vit.C creste efectul antiedematos, deci mananci grapefruit sau lamai sau alte fructe cu continut mare in vit.C, dar scazut in zahar. Adica nu mandarine.
Cristina +25
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
miria_cristina spune:
Felicitari JENI pentru numele ales fetitei!
Este tare frumos numele SARA!
Si bafta la examene!
Cristina +25
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
kossir spune:
Diana, sunteti deja acasa. Bravo, si refacere rapida. Alexandru probabil ca e micut, nu e inca obisnuit cu viata extrauterina, dar nu renunta sa-i dai laptic, e cel mai bun. 

Oana merci de vestile pe care ni le dai cu constiintiozitate 
. O sa iau si eu un nr. de telefon sa va trimit un mesaj cand se va intampla
.
Cata waw ce fetita grasunica si cumintica o ai
. Sa dea DD sa stea acolo pana va hotarati voi. 
.
Rebiana, chiar toata sarcina stari de greata!! Pai esti in categoria eroinelor noastre. Ca sa nu mai vorbim de cerclaj cu care umbli tantosa pe la servici, oras, etc. Esti tare
. Nu a fost sarcina toxica totusi, nu? 

Atb, bafta la examenul de azi si la toate celelalte. Du-te cu burta in fata, sa vezi ce succes o sa ai ![]()
Ioana fota, gata, treci la patuc si stai linistita. Sanatate multa si sa ramana bebelina acolo cat mai mult 
.
Delia, Camilecu asteptam vesti de la voi 
.
Alina am vazut pozele si nu ma pot abtine sa ma repet. E cea mai zambareata fetita din lume 
. Si seamana si cu mami si cu tati. Sunteti toti o familie de zambareti. 
. Sa va traiasca comorile si sa fiti sanatosi.
Babyanghel, Denisa si voi aveti azi ecografii? Pai asteptam cu nerabdare vesti 

Fetelor imi merge asa aiurea netul, ca sunt la capatul rabdarii. Voi temrina de citit mai tarziu.
Va pupic si va doresc o zi buna 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
34+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar
honeybaby spune:
Am citit dar nu am retinut mai nimic.
Gaby ieri am mers masina. Sa vedem azi.
Imi pare rasu ca trebuie sa stai in pat. Nu prea am inteles de ce ti-a dat utrogestan.
Roxana - am visat ca ai nascut o fetita si era toata in roz, pana si tichiuta roz avea. Era lunguta bine si tu slaba si vesela. Nu acum, nu te speria, era vara afara.
Denisa,
29 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
briza_marii spune:
WOAW!!! Inca un iepuras
. Andra refacere usoara! bebe Ianis sa cresti mare, sanatos si cumintel!
Ca de obicei, acum ca e vremea asta urata, eu am de facut o mie de drumuri. Blocul nostru are 5 scari si a noastra e ultima. Sa va zic ca stateam in fata primei scari si ma uitam disperata cat mai am pana ajung ca simteam ca nu mai pot face nici 2 pasi!
. Eu sunt genul care mergea f mult pe jos, si acum abia ma mai tarasc prin cartier. Ma dor oasele astea de nu mai stiu ce sa fac
27+
Eric Mihai
ioanaa28 spune:
BUN VENIT IANNIS STEFAN !!! SA CRESTI MARE, SANATOS SI VOINICOS !!!
BRAVO ANDRA !!! DUPA ATATEA EMOTII, IN SFARSIT CU BEBE IN BRATE
RECUPERARE USOARA, VA ASTEPTAM CAT MAI CURAND ACASA !!!

Ioana,
32+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
dayanara spune:
jeni frumos nume ai ales, si combinatia e mai draguta decat prima
denisa frumos vis ai avut :)cel putin faza cu tichia roz e adevarata, stii de ce? eu am avut pt ivan 2 tichiute de la mothercare albe, le.am spalat cu un body mov si au iesit un roz, daca le gasesc sigur le voi folosi si acum 
gaby
sa.ti treaca durerile
roxana
30
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE