Sindicatele ies in strada
Raspunsuri - Pagina 2
mireluta39 spune:
Alta desteapta.Din cauza unora ca voi am ajuns sa fim pe ultimul loc in Europa la multe categorii.Fiti probasescieni in continuare si vom ajunge si mai izolati de cum suntem in Europa si in lume.Se vede ca faceti parte din caracatita pedelisto-basesciana,probabil ca sunteti niste clone ale duduii Udrea.
www.blogulluiaurel45.blogspot.com
buli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mireluta39 Alta desteapta.Din cauza unora ca voi am ajuns sa fim pe ultimul loc in Europa la multe categorii.Fiti probasescieni in continuare si vom ajunge si mai izolati de cum suntem in Europa si in lume.Se vede ca faceti parte din caracatita pedelisto-basesciana,probabil ca sunteti niste clone ale duduii Udrea. www.blogulluiaurel45.blogspot.com |
aham, acu am inteles.
mai am totusi niste nedumeriri:
- cum te ajuta precis pe tine personal grevele?
- am auzit ca si in sua si in alte tari mai mari si mai tari si-au facut oamenii reesalonari si unii chiar si-au pierdut casele. acolo a fost mina lui basescu sau a lui aliodor? sau poate a lu' udrea?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
viviana spune:
Buli, nu mai merita sa-i raspunzi!
De unde nu-i nici Dumnezeu nu cere!
Hai sa mergem tentacul la tentacul spre magnetzei.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Alizee spune:
citat din mesajul lui mireluta39 Alta desteapta.Din cauza unora ca voi am ajuns sa fim pe ultimul loc in Europa la multe categorii.Fiti probasescieni in continuare si vom ajunge si mai izolati de cum suntem in Europa si in lume.Se vede ca faceti parte din caracatita pedelisto-basesciana,probabil ca sunteti niste clone ale duduii Udrea. |
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
buli spune:
Viviana,
macar o data tre sa incerc
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Rufus spune:
citat din mesajul lui xenocid Sper ca in sfarsit s'a inteles episodul cu sectantii |
A, si tu esti desteapta?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
iileana spune:
citat din mesajul lui xenocid Sper ca in sfarsit s'a inteles episodul cu sectantii |
Nu, chiar deloc.
Dezvolta.
Triunghiul portocaliu *
viviana spune:
Iileana: ba, eu cred ca ai inteles. Si inca foarte bine. Doar vrei sa zgarmi asa, putin.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi