Hai Ayanna_xem!!! Pufuleti Ianuarie-Februarie(108)
Raspunsuri - Pagina 16
evyme spune:
Onitza si eu eram indragostita de Bon Jovi
Frumos videoclipul, nici eu nu-l stiam, desi melodia o stiam... Multam 
cris.m inteleapta decizia... Stai cuminte in patutz si mai tine-l pe bebe la dospit, ca nu-i de gluma... 
Hainute de bebe si eu tot la masina am spalat... La cate au fost (si mai sunt inca) nici nu m-am gandit sa ma apuc sa le spal de mana... Eu ma gandesc doar cum va fi cand va veni bebe... Trag speranta sa le pot spala tot la masina, ca-s destul de multe si ar avea timp sa se stranga cat sa le pot baga la masina 
Plateea multam de desert
o sa ne lipseasca zilele astea... Ma bucur ca ti-a revenit si esti iar tu, asa cum ma obisnuisem cu tine.. MMM pizza... Cred ca-l scot si eu pe sot in oras la una bucata dupa ce terminam vizita la dr

35+
David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
AMR 5 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!
xela_07 spune:
BRAVO AYANNA
Glumesc, felicitari ca ai rezistat pana acum si ptr maine CURAJ GAINA CA TE TAI!!!

HAI PLATEEA! 

Am fost cu copilul la zapada, bine ca nu a vrut sa o trag prea mult cu sania ca nu mi s-a parut prea usor 
, ea era fascinata sa se bage pana in gat in nameti. A fost foarte palpitant sa o scot d-acolo sa o iau in casa
.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
37+
Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta)
cristies spune:

FELICITARI AYANNA_XEM!!!! BINE AI VENIT BEBE!!!

Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2009
evyme spune:

Bravo Ayanna_xem! Bun venit bebe!

35+
David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
AMR 5 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!
cristies spune:
Plateea, multumim de bunatati!
Nu exagera cu ceaiul! Eu am schimbat lenjeria val-vartej din cauza prea-plinului.Dupa ce am redus la o cana nici nu ma mai dor, nici nu mai dau p-afara.
Si mult curaj maine!!!! Si cinci fete pentru tine! 

Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2009
blue_flower spune:
Alexuzzza, ce ai pus tu in bagajul de spital, avand in vedere ca nasti la Euroclinic?
Ca mie de la Medlife mi-au zis sa vin cu myself si burta la purtator, buletinul si sotul cu aparatul foto ![]()
Ca vreau eu sa imi iau papuci si cosmeticale, asta e altceva, dar o sa mi le adun atunci pe loc, ca doar n-oi sta cu portfardul facut non-stop. Imi ia 1 min sa le adun pe toate.
So?
37+ 
xela_07 spune:
Oare ajuta ceaiul de alaptat baut inainte de nastere 
?
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
37+
Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta)
Ofe_27 spune:
Buna burticute si mamici! Am citit si noi tot , dar acum pe cand sa raspundem ne-a cam lasat neuronul
.
Felicitari Ayanna, bravo! Bun venit bebe!
La multi ani Danutza84 si felicitari pentru bebe Alexandra! Bun venit Alexandra!
Felicitari Dastefa si bun venit bebe Miruna!
Noi am dormit bine si suntem fericiti ca tati se simte bine, drept urmare s-a dus la munci (eu as fii preferat sa mai stea macar o zi acasa). In rest cu toate ca dormim bine noaptea, am asa o stare de somnolenta permanenta peste zi si o lene de ma doare.Parca nu mai am chef de nimic si cand citesc cat de multe fac burticutele (calcat, curatenie, zugravit etc.) ma simt cam prost. Dar nu mai am energie ... poate o fii si vremea asta de vina ca aici nici nu ninge, nici nu ploua, e doar asa mohorat!
In schimb vad ca pofta de mancare nu e lenesa, ca as manca intruna. Dar ce zic eu as manca, mananc
. Dar eu sa fiu sanatoasa si bebe, ca ne-om descurca noi si cu kg. in plus.
Ma duc sa pun si eu de o cafelutza mica ca vine nasica la noi in vizita si poate ne mai energizam un pic.
Revin mai spre dupa-masa.
37+
Bogdan Christian
Lucruri bebitza
Poze cu burtica
lillyka spune:
o sa schimb si semnatura...
despre mine pot sa va zic ca inca nu am scapat de klebsiella, dar nu mai fac febra. Lapte nu mai am din cauza antibioticelor, dar in schimb am tigari...
, m-am apucat de fumat ca daca tot imi ciuruiau fundul si eram amarata, mi-am gasit si eu o alinare, asta e scuza...adevarul e ca abia asteptam sa bag tigara in gura...
bebele meu...a luat 1800 g intr-o luna, este mancaciosul familiei, si datorita infacolului avem liniste in casa...
a inceput sa doarma mai mult noaptea, adica se culca la 11.30 si se scoala pe la 4.30 5-.00
a inceput sa vada, si se hoalba toata ziua cand nu doarme, il atrage foarte mult alb si negru si i-am luat o carte de colorat si ne distram ca zici ca sta si citeste, asa atent e...in rest e o scumpete...imi e asa drag de el...la baie linge din apa, incercam cat putem dar cum prinde un moment cum il gasesc cu botul in apa, papa bavetica pana apuc sa ii dau biberonul...in curand o sa il gasesc la bucatarie facandu-si singur o portie de lapte...
cat despre haine, va dati seama ca si noi avem haine mici deja
http://picasaweb.google.com/andreeakatona2000/BebeLuca#
el e mandria familiei
cat despre semnatura...tot timpul uit sa o schimb
37+
Luca Alexandru
poze
lucruri bebe
AMR maxim 1 saptamana