cand ati renuntat la patutul de bb?
Raspunsuri - Pagina 2
alra spune:
3.6 ani caci ne era teama ca o ia de una singura la goana prin casa. acum avem incredere in ea insa pica din patul de o persoana. nu i-am luat margine speciala inca, lipim patutul de bebe de patul ei
blackpanterro spune:
La 3 ani.Era prea lung pt patutul de bebe.
Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
Davidoff spune:
Si eu lam pus pe puiul meu in pat de o persoana cu bare de protectie,iti recomand sa-ti cumperi si tu,in pat doarme mult mai comfortabil,crede-ma ca si eu am fost la inceput speriata sa nu cada,din pat...dar ca sa fii sigura ai putea sa-ti cumperi 2 dinastea si sa le pui pe margine si patul la perete(daca pui patul la perete iti recomand sa pui si o paturica la perete sa nu se loveasca cand doarme cu caputul de perete)
Sa vedeti aici de nebune sunt irlandezele cu copii,am cunostinte care nu au dormit niciodata cu bebeii lor in pat,de cand ii nasc ii pun in camera lor,ii lasa dezgoliti pe afara(bebeii imbracati in body toamna pe afara,saracutii is movi la fata,nu se compara in 1000 de ani cu romancele la cresterea copiilor.,o seara buna!!(iti las linkul asta daca iti va fii de ajutor,pa
http://direct.tesco.com/q/R.202-0275.aspx
patrisuca spune:
pt noi patutul nici nu ar fi trebuit sa existe pt ca nu prea ne place..dar din cate am auzit, in jur de 1 an si jum 2 nu mai are nevoie de patut, acum depinde si de copil, dar daca nu mai incape, nu il mai chinui acolo.
lara_c spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Davidoff [Sa vedeti aici de nebune sunt irlandezele cu copii,am cunostinte care nu au dormit niciodata cu bebeii lor in pat,de cand ii nasc ii pun in camera lor |
WOW WOW WOW
Si eu la fel procedez si nu sunt irlandeza.Si destule mame de aici de pe forum dupa cum au scos la iveala alte subiecte.
Pentru familia noastra a fost cee mai buna alegere.Acum la al doilea copil nu o sa mi-l scoale primul de 3 ori pe noapte.Si nici nou nascutul nu o sa imi tina copilul mai mare treaz pana la 2 noaptea.Si noi parintii reusim sa ne odihnim.Nu stam acasa cu anii ....si nici irlandezelea alea..probabil....
Si nici nu imi voi traumatiza copilul mai mare spunandu-i 'PA' cand se va naste asta mic.
Fiecare copil cu camera lui.Si in dormitorul conjugal parintii- asta e parerea mea si a functionat perfect la noi.
Cine vrea sa doarma cu ei in pat - sa doarma .Nu mi-as permite sa ii consider nebuni, chiar daca personal nu sunt de acord cu metoda asta.Dar sa vii tu sa spui ca restul sunt nebuni...cand prin toata lumea civilizata copiii au camerele lor...hai sa fim seriosi....!
Va rog sa nu intelegeti ca cei care dorm cu copiii in pat nu sunt civilizati.Fiecare e cu treaba lui pana la urma.Da de unde pna unde daca nu iti place metoda/nu vrei sa o aplici tu, mama aia e neuna???!!!!Nu iti e un pic rusine?
Sa inteleg ca daca auzi de mame care isi duc copiii la innot la numai cateva saptamani (da, numai in costum de baie si fara fular..) le consideri de-a dreptul criminale.....Copiii aia nu simt frigul asa cum il simti tu si (probabil ) copiii tai.Asa cum eu am AC -ul pe caldura (si numeroase negocieri cu sotul care moare de cald) si fiica noastra pe rece (da, in ianuarie).Are alte gene.Si temperatura pt copii trebuie tinuta sub un anumit numar de grade(mai ales la cei f mici care nu isi regleaza inca temperatura corpului prin transpiratie).Asa si cu puiutii aia irlandezi.
Oricum eu zic sa o lasi mai moale cu epitetele, caci sunt sigura ca nu ti-ar conveni sa vina mamele irlandeze/britanice/americance/etc sa iti spuna ca romancele sunt nebune : ca inca de la materniatate isi lasa copiii abia nascuti in alt salon, daca fac cezariana ii vad si dupa 48 de ore, dorm cu ei in camera si intretin raporturi sexuale in aceeasi camera cu ei,ii lasa nesupravegheati / singuri afara / in casa sub varsta de 12ani .
Si exemple din astea pot sa iti dau / 'fabric' cate vrei.Si ABSOLUT orice poate fi interpretat si dat verdict de 'nebunie'.
La subiect: dupa varsta de 2 ani ne gandim.Patutul ei este foarte mare- nu are tendinta sa escaladeze. Poate si deoarece patutul are o plasa de tantari - ca un fel de baldachin.Deci fiind oarecum 'acoperit' nu cred ca va avea tendinta asta.Nu vad ce rau ii face daca nu schimba patutul foarte devreme.Mai putin daca este f mic.Niste colegi ai nostri au un baietel cu 6 luni mai mare decat fiica noastra si patul lui e cam trei sferturi din lungimea patutului ei .Deci exista si modele mai micicare evident trebuie schimbate mai devreme.
Errie's mummy and w5+
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali
crissandrada spune:
Noi le-am pus in patut pana nu au mai vrut ele.
Cea mare a dormit pana la 1,5 ani si apoi pana la 3 ani cu noi in pat. De la 3 ani singura in camera ei.
Cea mica pana la 1,8 ani si de atunci in pat cu noi. Acum are 2 ani si pe la 3 ani va merge in camera cu surioara ei pentru inca cativa ani iar apoi fiecare cu camera ei.
Criss de Alessia si Andrada
lorellay spune:
diana are 1 an si 2 luni..si ma gandesc din ce in ce mai serios sa o mut din patut...de vreo luna se tot trezeste noaptea..ea care dormea asa bine...
noi avem pat etajat..codrin doarme sus..de juma de an deja...patul de jos nu e folosit...diana doarme in patutul ei...
dar nu am bara de protectie la pat..si si daca e sa cumpar, din cum le-am vazut eu pe net, ar putea sa se ridice si sa cada peste ea..Diana noaptea cand se trezeste se ridica in picioare si sta atarnata pe marginea patului povestind...deci peste bara clar cade...trebuie sa gasesc o solutie...
inclin sa cred ca trezirile peste noapte sunt din cauza "locului unde doarme)
copiii mei dorm amandoi in camera...
www.duracell-romania.ro/galerie-foto/alinb/1/" target="_blank">[ Un vot pentru Diana va rog mult!]
wapi spune:
pe la doi ani, dupa ce ne-am trezit cu el la noi in camera desi il lasasem in patut - si salteaua era jos...
are aparatoare laterala, si a reusit sa cada din pat dupa ce a mai crescut
Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
nonna spune:
Pe baietel la 2 ani iar pe fetita acum la 1.9 luni in pat suprapus: ea jos cu bara de protectie iar cel mare (6 ani) sus. Sunt foarte incantati si dorm si dupa-masa cu placere