Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *51*
Raspunsuri - Pagina 22
crocodana spune:
daa de care vreti voi cu dovleac sau cu branza?face mami ca se mai destinde in bucatarie ....
luto super tare faza cu scaunul...eu am fost f serioasa....
ama papa de 50 de minuteeeeee!ma dor toate alea!gatul cel mai tare ca stau cu el inspre laptop...
,
de
Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
madalina84 spune:
DANUTA eu scot pozele mai frumoase dar acum astept sa vina bani sa ma duc sa le scot,am vreo 100
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
crocodana spune:
si cuscra ce frumos ca aveti nunta anul acesta! mi-as dori sa mai fiu mireasa, la fel de slaba si in forma ca atunci! cumnata mea si a luat o rochita frumoasa de la o casa de moda inspre obor...au si site..o intreb si iti scriu pm ca m-a lasat neuronul....
ma duc si eu sa pap ceva ca mi-a dat voie fata!
,
de
Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
suede spune:
Monica si eu am sunat ieri pana mi-a venit rau...ba ocupat,ba sunam degeaba ca nu se sinchisea nimeni sa raspunda...
De nervi,l-am trimis pe sot sa verifice la ei...Auzi explicatie: sunt doar doua fete si suna foarte multa lume...De ce naiba mai dau numerele de telefon?Bine ca m-au lamurit,am primit indemnizatia pe decembrie si alocatia pe nov si dec (cum banuiam)
Romania,no comment
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Pentru voi:
http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp
suede spune:
Da...o tinem numai in petreceri!
.
Eu zic ca o sa-mi revin pana atunci.Burtica vad ca a inceput si ea sa se traga,e de bine![]()
Stai linistita ca nu ma grabesc,astept pm cand poti
.
Pofta mare!
| Citat: |
| citat din mesajul lui crocodana si cuscra ce frumos ca aveti nunta anul acesta! mi-as dori sa mai fiu mireasa, la fel de slaba si in forma ca atunci! cumnata mea si a luat o rochita frumoasa de la o casa de moda inspre obor...au si site..o intreb si iti scriu pm ca m-a lasat neuronul.... ma duc si eu sa pap ceva ca mi-a dat voie fata! , de Ama Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
Laura
Mihnea Costin 12.10.2009Pentru voi:
Dana15 spune:
Mada ce scump este Iri! pozele in oglinda sunt minunate, are dreptate danuta ca ar trebui sa scoti cateva pe hartie!
Am mai vazut ieri si astazi dimineata poze cu puiuti frumosi: Alexandra cu ochi frumosi, Natalie mare forumista (tare draguta fatuca ei in pozele din fata calculatorului) si Mihnea cel sarmant..mai, mai!
Suede de ce am spus ca trebuie sa mergi sa probezi? unu la mana: este minunata activitatea asta! eu una, am adorat-o! sa ma vad imbracata cu atatea rochii frumoase, sa foiasca doamnele pe langa mine, sa-mi dichiseasca voalul, trena..si apoi sa ma admire..minunat!
doi la mana: tu iti stabilesti in cap un anume model, dar s-ar putea sa ai surpiza sa iti vina bine si altceva..asa a fost la mine! am avut o rochie care vazand-o pe umeras prima data, am zis "totusi..nu!!!" (bine, eu acum o sa fiu un animal cu ochi blanzi si o sa marturisesc ca imi veneau bine f multe modele, iar decizia a fost motiv de nopti nedormite si framantari interioare intense
)
eu am mers la salon "Gabriela"..exista in Bucuresti cu siguranta! rochile au preturi accesibile..sunt si unele simplute si mai ieftinute, dar sunt si din acelea princiare (firma Eddy K..search pe Google si vezi) de ramai "wow" (si la model, dar si la pret);
faza cu targurile de nunta (am vazut ce nebunie a fost in Bucuresti..te inteleg ca nu ai mers) este ca poti obtine discount daca o alegi la targ (eu am scos-o cu aprope 700 ron mai ieftina..era si dintr-o colectie mai "de demult"
)
spor mult la cautat! si mai ales, enjoy!!!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
suede spune:
Dana ai dreptate!
Sunt convinsa ca e super frumos sa roiasca lumea pe langa tine si tu sa te simti ca o printesa
.
O sa mai fie targuri anul asta si momentan nu am ajuns la forma finala
ca sa zic asa de slabit.Si sanii...poate mai scad..inca un motiv pentru care n-am mers.
Rochia vreau sa fie mai simpla dar cu gust.Nu sunt adepta celor cu multe pietre..Imi plac bijuteriile ca accesorii si atunci prefer o rochie simpla,dar accesorizata.
Merci de Eddy K,ma uit,daca-mi place ceva iti zic!
Laura
Mihnea Costin 12.10.2009
Pentru voi:
selen80 spune:
BAU! V-AM SPERIAT??
bineinteles ca n-am mai plecat nicaieri pe viscolul asta...ca drumul dintre casa noastra si CT este in plin camp, si nu o data au ramas masinile inzapazite....sotz a plecat pe la 8 de acasa si a ajuns la munca la 9.30....am sunat la stomatoloaga sa-i zic ca nu vin si se bucura, ca cica imi cauta si ea nr de tel sa ma sune, ca nici ea nu poate sa ajunga 
La Multe lunite sarbatoritilor de astazi:
Vlad
Ana Margelata
Tudor
David
Simon 

Raluca tare frumoasa trufandaua
bine ca macar ea sta la laptop, a mea il tot impinge cu picioarele
si sa stii ca nu e purcel deloc, pt ca e si inaltuta, e bine proportionata
Liliac cat de scumpa poate fi Andra
pai si are dreptate fata, gasesti alt copil mai bun?! ![]()
Mary imi pare rau ca snt probleme...nici noi n-avem multi ani de casnicie (nici macar 3) si suntem cam la acelasi stadiu....inca invatam cu ce se mananca....mai adauga si o sotie plangacioasa (pe cat de usor rad, tot atat de usor si plang, din pacate) si un sot temperamental si ai reteta de "succes"...dar...bucurosi le-om duce toate, ca doar ne-am "luat" in cunostinta de cauza si ne-am asumat reciproc defectele...
nici eu nu vb cu mama, ca vorba ta, e subiectiva si nu ma ajuta cu nimic.. si mai stric si relatiile dintre ea si sotz, ca nah, i-a suparat fata....
eu nu stiu daca am pierdut postul tau, dar explicai undeva exact care e problema?? ca eu am vazut ca e o problema, dar nu si care ar fi ea...
Nela ce spirit de observatie mami
Mada cat de frumos rade frezatul lu'mami!
Diana multumim de sugestiile de jucarii homemade! si din acelea 2 de mi-ai dat exemplu ma gandeam si eu sa-i iau, mi se par f ok pt dezvoltarea lor...
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta