Locul fetelor Nou-Venite (58)
Raspunsuri - Pagina 7
aleesicoo spune:
poate DD si bebe din burtica te vor proteja sa nu iei acele medicamente care iti fac rau , si la ce mai esti alergica si reusesti si nasti si pe cale naturala fara alte anestezii
asa creste bebicu
ale
in 20 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
Arianna11 spune:
Salutare fetelor,am reusit sa intru si eu,sunt la servici si am o stare de somnolenta ceva de nedescris....imi pica ,capul pe calculator![]()
Babi ms de vorbele bune,sper sa ai dreptate cu mocoasa asta mica pe care o astept,sper sa se prinda in tara, pe pamint RO,te
si pe tine si burtica
Ale sa-ti traiasca burtica de 20 de sapt. ,ce mare e bble
,
la amindoi
Nike o sa vezi ca DD o sa aiba grija si de tine si de bb,iti doresc multa sanatate
In rest
toate celelalte fete....stiti ca imi sunteti dragi,nu?

Andreea82 spune:
Buna fetelor,
Sunt noua la voi pe forum, desi va urmaresc de ceva vreme si m-am bucurat si am suferit alaturi de voi.
Pe scurt povestea mea: in mai 2009 am ramas insarcinata si desi nu ne gandeam la copii in momentul respectiv ne-am bucurat tare mult – chiar si spre surprinderea noastra
. Bucuria nu a tinut insa foarte mult, la 7 saptamani de sarcina primind diagnosticul de sarcina oprita in evolutie.
Nu mai trebuie sa spun, ca dupa ce am pierdut sarcina amandoi am hotarat ca ne dorim un bebe.
A trecut perioada grea si in noiembrie am crezut ca am ramas din noua insarcinata, desi se pare pana la urma ca nu a fost sarcina…
In tot acest timp, am citit mesajele voastre pe forum, bucurandu-ma alaturi de voi, suferind alaturi de voi, cautand speranta si alinare. M-ati ajutat foarte mult in tot acest timp!
Dar sa trec la prezent: In 24 decembrie am avut ultima menstruatie si teoretic, cu un CM de aproximativ 31-32 de zile as fi putut ramane insarcinata in jurul datei de 10-11 ianuarie. Va dati seama ca nu mai am pace de atunci
. Bineinteles ca dupa 3 zile mi se parea ca am simptome de graviduta si dupa vreo 6 zile de la ovulatie am inceput sa fac teste de sarcina chiar daca stiam ca nu poate fi cu „ochisori“ deja
. Dar duminica dimineata, dupa cafeluta si citit forum – cine face teste, cine face bebe…fac si eu un test, dehh, sa fiu in rand cu voi, chiar daca prea devreme….si apare ffff slab a doua liniuta! Dahh, nu se poate, mi se pare, imi doresc prea mult. Hmm, sotul parca o vede si el. OK, hai sa mai avem putina rabdare, macar cateva zile!
Da, pana azi a tinut rabdarea mea, cand la al doilea test liniuta s-a colorat putin mai mult. Hmmm, nu se poate. Va dati seama ca liniuta e aproape invizibila, da´ te pui cu nebuna?
Fuguta la Medlife pentru un bhcg (o sa ziceti ca sunt nebuna, dar dupa o experienta neplacuta in noiembrie, prefer sa fiu paranoia) si am primit si rezultatul intre timp: bhcg este 27.14!!!! Nu stiu ce sa fac, sa plang, sa rad, amandoua…
Desi am foarte mari emotii si sunt putin stresata ca am dureri de burta de ieri…sper sa fie bine. Am programare maine la doctor si stiu ca nu poate sa imi zica foarte multe, dar eu sper.
Am vrut sa intru sa va impartasesc emotiile mele, pentru ca voi ati fost cele care m-ati sustinut cand mi-am pierdut speranta si va multumesc din suflet! sper sa ma primiti in randul vostru sa continuam impreuna ![]()
Pffff, primul meu post si deja v-am ametit de cap cu ditamai mesajul…scuze, m-a luat valul….
Nike – felicitari pentru bebe si Dumnezeu te va ajuta sa fie bine!
Multumesc tuturor fetelor si va 

cora79 spune:
Ale-felicitari pentru cele 20 saptamani draguta

,ce repede a trecut timpul,esti la jumatatea sarcinii,hai ca mai este un pic si il tii pe bebe in brate
Andreea,este sarcina

,felicitari si bine ai venit printre noi

Arianna si gur ramai grea in tara![]()
![]()
![]()
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Cam atatea saptamani trebuia sa am si eu daca imi reusea FIV,trist nu?

Ufff grea este viata asta,dar lasa ca ma imbortosez eu anul asta 
aleesicoo spune:
andreea bine ai venit si in primul rand felicitari!
dureri la burtica la inceput am avut si eu , se cuibareste bebe bine, stai lin k totul va fi ok!
sarcina usoara si bebe la termen
asa creste bebicu
ale
in 20 sapt
ma
aleesicoo spune:
sarumana coryca
nu iti pierde speranta!
stie DD cand sa il trimita pe bebe
poate vrea sa vi l dea pe cale naturala
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Cam atatea saptamani trebuia sa am si eu daca imi reusea FIV,trist nu? ![]() ![]() ![]() Ufff grea este viata asta,dar lasa ca ma imbortosez eu anul asta ![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
asa creste bebicu
ale
in 20 sapt ma
Arianna11 spune:
Andreea felicitari si bun venit la noi.....sarcina usoara 
Cora te
fetita draga,sper sa ai gura aurita si pocita 

,iar tu nu te lasa, ca anul asta e anul nostru

Draga te rugam da un semn sa stim ca esti bine 
cora79 spune:
Arianna sa stii ca multe persoane mi-au spus ca am gura de c---t![]()
,sper sa nu gresesc in cazul tau

Ale,poate asa va fii,Dzeu stie

Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Arianna sa stii ca multe persoane mi-au spus ca am gura de c---t ![]() ![]() Ale,poate asa va fii,Dzeu stie ![]() ![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Cine mai stie acum..am socotit per de ovulatie si pica intre sf lunii si inc lui febr..deci sunt inca aici....dar mare e Dzeu