Locul fetelor Nou-Venite (58)
Raspunsuri - Pagina 5
jesia spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui nike974![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pt jesia |
saru`mana

poate ma molipsesc 
Ce nu te doboara te face mai puternic
Lia73 spune:
neata feteloooooooooooor
..vad ca inca petreceti
super
+12 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui nike974 ce gretos e marul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! foame mare................. |
nici yo nu pot manca fructe

pozulicipaunita
aleesicoo spune:
ziua buna dragele mele
mai devreme am facut si noi ochisori, ca atunci cand ne este foame incepe o agitatie in burta de parca ar vrea sa iasa![]()
apropo, nu m ati felicitat niciuna pt cele 20 d sapt, ca am ajuns la jumatatea drumului
multi pupici de molipsire

asa creste bebicu
ale
in 20 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo ziua buna dragele mele ![]() mai devreme am facut si noi ochisori, ca atunci cand ne este foame incepe o agitatie in burta de parca ar vrea sa iasa apropo, nu m ati felicitat niciuna pt cele 20 d sapt, ca am ajuns la jumatatea drumului ![]() multi pupici de molipsire ![]() ![]() ![]() ![]() asa creste bebicu ale in 20 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |

FELICITAAAAAAAAAAAARI SA FIE PAPACIOS SI CACACIOS
pozulicipaunita
Lia73 spune:
ale te mai duci la munca??
pozulici
paunita
aleesicoo spune:
multumesc liutza 
pai eu dupa data de 2 dec am stat acs, si acum tot acs sunt si ma gandeam sa ma mai duc in luna feb, ca am inebunit acs, si apoi in martie concediu de odihna k am 27 de zile, si pe 5 aprilie intru in prenatal
tu nu te mai duci?
asa creste bebicu
ale
in 20 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo multumesc liutza ![]() pai eu dupa data de 2 dec am stat acs, si acum tot acs sunt si ma gandeam sa ma mai duc in luna feb, ca am inebunit acs, si apoi in martie concediu de odihna k am 27 de zile, si pe 5 aprilie intru in prenatal tu nu te mai duci? asa creste bebicu ale in 20 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
yo stau acasa de pe 5 decembrie...am risc de avort..numa in pat

pozulicipaunita