crema miini

crema miini | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Eu am tot timpul rani la miini pentru ca imi sint uscate si stau mult cu mina in apa. Ma dau cu creme dar frecvent apar alte crapaturi si dor :( Exista vreo crema mai buna, sau vreun tratament pentru asta?

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Eu folosesc o crema de maini de la Garnier, ceau cu tubul visiniu, pentru maini uscate, intra foarte repede in piele. Si eu am probleme, daca uit sa ma dau intr-o seara pot avea surpriza sa-mi dwa si sangele, am patit-o, asa ca insist. Am facut odata un tratament, sa vad daca-mi aduc aminte, ma dadeam cu o crema care intra greu in piele si imi puneam manusi chirurgicale pana dimineata. Am scapat in cateva seri, dar nu mai stiu cu ce crema ma dadeam, oare de catina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

da ellinia crema de maini cu catina si ulei de masline ,e f buna catifeleaza pielea , se gaseste la plafar,sau mai e una de la hofigal se numeste Alexandra ,si asta e super si nu sunt scumpe in jur de 5-6 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Si mie mi se usuca mainile foarte usor si imi crapa pielea. Folosesc o crema de la Neutrogena,, ci care ma impac foarte bine. Nu mai tin minte cat am dat pe ea, insa stiu ca nu e scumpa. Si, in plus, absolut orice fac ( spalat vase etc ), folosesc manusi menajere. Am observat ca , in felul asta, mi s-a rezolvat problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu folosesc una de la Yves Rocher Arnica parca se umeste nu costa f mult dar pe mainile mele este destul de eficienta.Imi dau aproape de fiecare data dupa ce ma spal pe maini.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Verisoara mea a avut o problema asemanatoare dupa ce a nascut dar si cu mainile si cu picioarele. I s-a recomandat vitamina a uleioasa si, bineinteles, sa foloseasca, pe cat posibil, manusi de protectie cand spala (pe atunci nu avea masina de spalat si facea niste rani groaznice cand spala). A durat destul de mult pana si-a revenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Foarte bun este tratamentul cu parafina pentru maini uscate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

eu mai nou ma dau cu ulei de migdale si si-au revenit bine.
se gaseste la plafar, aprox 5 ron sticluta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Crema cu vitamina A de la farmacie. Costa putin si e f eficienta.Poze:
http://family.webshots.com/album/573283926iNZLUl
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/InVacanta2#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Crema de maini de la Neutrogena si ce am descoperit de curand, crema de maini Farfalla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Crema cu extract de galbenele!

Conteaza si sapunul cu care te speli pe maini zilnic, intr-un timp foloseam unul mai dur, anti-bacterian si aveam probleme.

Mergi la inceput