Copilasi din 2002 *69* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 19
Nicoleta spune:
Salut.
Se simte? E mirosul de week-end... Azi parca nici de cafea nu mai avem nevoie... Dar am baut una cu mult lapte, preventiv!
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
light spune:
La multi ani David!Sinziana, sa va traiasca baiatul sanatos si sa va aduca numai bucurii!
un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery
Nicoleta spune:
Sinzi, cum petreceti maine?
Anina_n spune:
Da, da, se simte, incepe weekend-ul !
Un weekend minunat, tuturor !
Edit: Maine nu voi fi pe aici, poate duminica reusesc sa intru. Daca nu apar, cine poate si vrea, chiar o rog sa inceapa un nou capitol.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
katty spune:
Hello,
Suntem si noi in weekend!
L-a adus mama pe Andrei, asa ca ne-am reunit familia, si sunt tare happy!
Sinzi, distractie placuta si cadouri multe si frumoase pentru king David!
Se anunta iar geruri, sper sa scapam usor!
Nicoleta spune:
Sa aveti un week-end minunat!
cristina22 spune:
si vreme buna, care sa miroasa a primavara!!
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Nicoleta spune:
Ooo, la noi nu este cazul de primavara... sunt 2 grade. Si prognoza zice: ninsoare.
katty spune:
Neata,multumim de urari, chiar e un weekend minunat!
Azi va ofer un www.displayfakefoods.com/store/pc/catalog/400_HOT%20TEA%20IN%20FINE%20CHINA%20WITH%20LEMON%20SLICES.jpg" target="_blank">ceai cald cu lamaie,, nu de alta dar la noi sunt -3 grade, cu real feel -11, deci foarte frig! Este si cod portocaliu de ninsori, asa ca ne asteptam la un weekend friguros!
Voi ce gatiti? Eu am ciorbita de pui, si fac azi fac cartofi frantuzesti cu branza la cuptor, si poate o prajitura cu fructe!
Nicoleta spune:
Supa de galusti si pilaf de pui. Poate niste gogosi dupa-amiaza. Si poate si niste macaroane cu telemea.