Copilasi din 2002 *69* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 10
Nicoleta spune:
Multumim mult pentru urari.
Noi am mers dupa cadou, insa nu am gasit ce cautam si s-a reprofilat rapid... si-a imbogatit colectia cu locomotive din metal cu magnet (5) si si-a mai luat o periuta de dinti electrica (Fulger), o farfurie de zapada si un Lego mai mic (RS).
Tortul l-am gustat si noi, a fost prea mare si am primit acasa parte din el. Sincer, nu s-a ridicat la inaltimea marketingului... dar copiii au mancat si s-au simtit bine. Stefan a primit cate un cadou mic de la doamnele lui.
-------------------------------------------------------------------------------------
Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti.
Nicoleta spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2554901540103379982hrWPZO
"Celebrul" tort.
-------------------------------------------------------------------------------------
Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti.
cristina22 spune:
Nico-foarte fain tortul!!
Sunt convinsa ca s-au simtit bine copiii!!
Am vazut ca l-ati luat pe Toby.Si noi il avem, de aceea il cunosc.
Ce imi place ca si Matei e pasionat de masini.Am tras cu ochiu, l-am vazut!!
Katty-cum am scris tot in fuga, nu am apucat sa-ti laud patinatorul.bravo!! Tare bine se descurca!
Laura-daaa, sunt mare gospodina.Pregatesc retete rapide.Atat!
Cristina-cum e Robert cel frumos?
Noah, gata scoala!! La noi azi e ultima zi, fara program prelungit!!
Laura-hai sa ne organizam sa sarbatorim primul semestru din clasa I, la o pizza!! Ca le place baietilor! Pe sambata...Ce ziceti?
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
katty spune:
Neata!
Inca e frigut la noi!
Ma bucur ca v-a placut patinatorul meu, va multumesc tuturor pentru aprecieri!
Nicoleta, super arata tortul, imi pare rau ca nu s-a ridicat la inaltime si ca gust, ai zis ca a fost un pic cam uscat!
Foarte frumoase cadouri a primit, ma bucur ptr. Stefan ca a avut o zi atat de reusita!
Cristina_C, multam de aprecieri, deci copiii nostri sunt tizi si la nume si la tricouri, acest tricou face parte din multitudinea de hainute cumparate de ziua lui (asta vara) de la C&A...il adora! Sanatate lui Robert, sper ca azi e deja mai bine!
Cristina22 si Laura, va invidiez...serbati sfarsitul trimestrului, noah! Nu ne invitati si pe noi???? Acusica venim!!!
Cristina22, arata bine si praji cu mere, dar azi m-am hotarat nu mai fac praji o perioada, caci de duminica il duc pe Andrei la mama, iar eu am cam luat proportii, drept urmare intra si sotu' la regim!
Nina, Francisca, ce rapide ati fost...uau!
Pupici tuturor!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002) varsta Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Nicoleta spune:
Cristina, cum se simte Robert?
Cristina_C spune:
Multumesc c-ati intrebat, Cris, Nico, katty -katty, tot de la c&a am luat si noi tricoul.
Robert e chiar bolnav, are Magen-Darm Grippe cum ii zice pe aici- gastroenterita virala. Aseara iar a vomat tot, si ceaiul, a dormit toata noaptea dar cu burta goala si azi dimineata a baut apa si a varsat iar. Acum e mai bine, am fost la doctor si i-a dat un sirop impotriva vomei - Vomex si a putut sa manance paine prajita, sticsuri si sa bea ceai de musetel si de fenicul. Trec acusi pe la scoala sa-i iau lectiile, poate mi le da pana luni, ca si maine o sa lipseasca. Dar n-are febra si nici diaree si asta inseamna ca e o forma usoara.
Nicoleta spune:
Cristina, multa sanatate, sa scapati repede de viroza asta! Voi cand luati vacanta?
Cristina_C spune:
Dupa cum merg lucrurile, o sa-i treaca zilele astea. Siropul ala chiar e eficient. Vacanta vine de maine in doua saptamani si de-abia asta se cheama vacanta de iarna. Cea care-a fost a fost s-a chemat de Craciun. Dar se potriveste, ca aici e iarna adevarata, nu ca anul trecut, de fapt anii trecuti. Dimineata a fost chiar un "mic" viscol.
Asta e...
Si Stefan si-a construit tot ieri acel lego Star
Wars foarte mare?
Nicoleta spune:
Cristina, am mai scris, din pacate nu l-am gasit si am luat unul mai mic si alte cadouri mai marunte, nu a tinut socoteala de acasa cu "il vom comanda". Pe cel mic inca nu l-a construit, azi poate, sau maine (ca azi sotul meu vine tarziu si de obicei il secondeaza ...).
Cristina_C spune:
Scuza-ma, Nicoleta, din urma am citit doar printre randuri. Ma tot fgandeam la ce are Robert.
Stii, noi cand nu gasim ceva in magazine comandam pe amazon, este amazon.de, cred ca e si amazon. at. Asa i-a adus Mosul lui Robert un lego cu Indiana Jones care, de altfel, nu era ge gasit nicaieri.