FIV263
Raspunsuri - Pagina 8
adia_25 spune:
multumesc pentru sugestiile voastre de a schimba dr.
nota: Cezara Bucur e un medic extraordinar, si echipa de la Dacia Medical este profesionista; dar dupa 3 FIV ICSI nereusite ma gandesc sa incerc altceva!
Va tin pumnii
Adia
Beatrix69 spune:
[quote]citat din mesajul lui pisucmic
Multumesc! Unde anume la Giulesti - au o farmacie, la parter sau in alta parte? Eu nu sunt fivoasa de giuli ![]()
Fetelor, pastrati-va cool-ul, si zambetul, si optimismul. Nimeni aici sunt sigura ca nu vrea sa necajeasca pe nimeni, ci doar sa ajute. Uneori iese, alteori nu... dar oricum, sunt bune intentii
Pisuc Mic
Salve, farmacia este in spate in curtea interioara, nu e greu de gasit
anka_daria77 spune:
Dana_bebe m-a rugat sa va transmit un ultim mesaj:
“Pisix – Multumesc frumos de incercare. Cine crezi ca e moderatorul care modereaza toate mesajele ?
Catalina – Am gasi eu solutia pentu a evita taberele desi tu le-ai creat. Nu mai amesteca lucrurile si lasa ura sa-ti iasa din suflet pentru a face loc unor prunci buni. Dumnezeu stie cel mai bine ce merita fiecare, nu tu! Eu ill as pe EL sa-ti arate calea!
Considerand ca pana la urma bebele mic si luptator are prioritate si ca orice rabufnire de rautate a oricui (intemeiata sau nu), orice calomnie … ne poate face rau am solicitat administratorului stergerea contului Dana_bebe. Daca cineva considera ca il pot ajuta cu un sfat, adresa mea de mess este dana_ruxandra@yahoo.com. Va voi ajuta cu drag oricand cu orice.
Va doresc tuturor sa reusiti si sa fiti convinse ca Dumnezeu va va ajuta!
Dana”
mihaele spune:
aoleu ca bine facusi, du-te fato si lasa-ne. Iauite acu il provaduiesti pe Dumnezeu. Rusine.
Puisori dragalasi
violab spune:
Vai fetelor ce urit. Oare chiar e nevoie de toate astea? Asta e un forum pentru cele care au nevoie de incurajari si atitudini pozitive. Ne ajutam unele pe altele. Orice sfat e binevenit si nu e important cine stie mai mult sau mai putin. Fiecare traim experiente diferite si fiecare alege sfatul care i se potriveste sau pe care il considera adaptat situatei in care se afla. Ce conteaza cine da mai multe sfaturi? Important e sa vina aceste sfaturi. Ma surprinde ca s-a ajuns aici. Eram chiar impresionata de atmosfera de pe acest forum. Va rog mult sa gasiti o solutie pentru ca nu aveti doar voi de suferit in toata aceasta poveste ci noi toate. Ar fi pacat sa se duca pe apa sambetei toate bucuriile si suferintele prin care ati trecut impreuna. Eu am mare incredere in voi si in judecata voastra.

miki01 spune:
Dragele mele, forumul/subiectul asta ne leaga, in primul rand prin suferinta, suferinta pe care trebuie sa o induram, noi cele care din diverse motive nu obtinem pe cale naturala o sarcina, pentru a avea puiul/puii nostri sanatosi si frumosi.
De ce trebuie sa ajungem la vorbele astea urate? Foarte urat sa ajungem sa vorbim asa despre o colega a noastra de suferinta, mai ales acum cand are si ea un pui mic si luptator in burtica (
sa fie sarcina usoara si bebe sa fie sanatos) si poate chiar are nevoie de noi.
Cateva pagini in urma citeam mesajul cuiva care o certa f tare pe Dana ca sta pe forum prea mult, oare de ce? De ce stam toate pe forum, uneori poate prea mult? De ce ne legam sperantele de orice reusita si suntem dezamagite de ori nereusita? Pentru ca asa simtim, pentru ca speram cu tot sufletul sa reusim sa avem puii nostri si pentru ca fetele care scriu aici (nu doar la subiectul asta) vorbesc din experienta si mai presus de asta...din SUFLET si doresc sa ajute, daca asta sta in putinta lor.
Imi pare rau ca Dana a preferat sa-si stearga profilul, pentru ca imi facea placere sa citesc postarile ei, intotdeauna pertinente.
Hai sa lasam la o parte rautatile si sa ne focusam pe obiectivul nostru BEBE.
Va pup cu mult drag si sper sa nu supere pe nimeni mesajul meu!
miki-miki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anka_daria77 Dana_bebe m-a rugat sa va transmit un ultim mesaj: “Pisix – Multumesc frumos de incercare. Cine crezi ca e moderatorul care modereaza toate mesajele ? Catalina – Am gasi eu solutia pentu a evita taberele desi tu le-ai creat. Nu mai amesteca lucrurile si lasa ura sa-ti iasa din suflet pentru a face loc unor prunci buni. Dumnezeu stie cel mai bine ce merita fiecare, nu tu! Eu ill as pe EL sa-ti arate calea! Considerand ca pana la urma bebele mic si luptator are prioritate si ca orice rabufnire de rautate a oricui (intemeiata sau nu), orice calomnie … ne poate face rau am solicitat administratorului stergerea contului Dana_bebe. Daca cineva considera ca il pot ajuta cu un sfat, adresa mea de mess este dana_ruxandra@yahoo.com. Va voi ajuta cu drag oricand cu orice. Va doresc tuturor sa reusiti si sa fiti convinse ca Dumnezeu va va ajuta! Dana” |

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
ariadna33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisic77 Dana_bebe, imi face o deosebita placere sa deschid forumul si….. sa te vad tot pe tine. peste tot, pe la toate subiectele. Sfaturile tale sunt remarcabile, dar parca imi amintesc de cineva de aici de pe forum, dar uite ca nu imi dau seama de cine. Daca reusesc sa-mi amintesc am sa-ti spun cu cine incerci sa semeni. Gata, mi-am amintit. Tot ce postezi tu seamana a Catalina2307. Cu o exceptie. Ea nu ar face orice, dar absolut orice ca sa se simta bagata in seama. Ea daca ajuta pe cineva o face doar pentru ca asa e felul ei de-a fi, saritoare si gata sa le ajute chiar si pe cele care ii fac rau, pe cand tu, in afara faptului ca ai impresia ca esti atotcunoscatoare pana la nivel de penibil esti mancata de invidie intr-o asemenea masura incat iti petreci intreaga existenta patetica de pe un forum pe altul incercand cu disperare sa castigi…. Ce ??? atentie ? empatie ? sotul tau pe care il lauzi atat nu empatizeaza suficient acasa ? esti frustrata ? ti-ai dori viata altei femei ? esti nevorbita ? Un sigur forum unde Maria Stan este sefa peste tot, pe la toate subiectele nu-ti mai ajunge ? Pupicii si emoticoanele trimise virtual de fetele de acolo nu-ti mai ajung ? Megalomania ta nu-i satisfacuta ? Sau poate fetele de acolo nu sunt suficient de multe pentru a-ti satisface egoul. Esti penibila Si cu sfaturile pe care le dai si cu mizeria pe care o faci in jurul tau. Tu chiar nu realizezi ca ceva e in neregula cu tine? Tu traiesti ca sa-I copiezi pe altii, in special pe Catalina. Tot ce face ea e bun si pentru tine. E incredibil cum ai ajuns sa faci tratamentul pe care il facea ea, fara sa stii daca tu ai nevoie de acelasi tratament, doar pentru ca daca il facea ea, probabil ca era un tratament bun. Stiu ca ma repet, dar iar esti penibila. Vezi-ti femeie de treburile tale, scrie cui vrei, ce vrei, dar nu te mai da tu docta in orice domeniu. Din partea mea, scrie fato, astfel incat atunci cand deschidem forumul sa vedem ultimul mesaj postat peste tot, invariabil mesajul tau, dar opreste-te in a mai spurca locurile unde stai. Daca tot faci un lucru, ai decenta sa-l faci bine, fara a arunca cu noroi in persoanele care te-au ajutat (aici ma refer la Catalina). Nimeni nu ar avea nimic cu tine daca ai avea intelepciunea sa nu murdaresti tot ce atingi. Si ma repet, esti penibila… |
acest mesaj incalca in mod flagrant regulamentul acestui forum (pct. 4 zice sa combateti idei nu persoane) jignind si aruncand insulte gratuite unei persoane care a avut decenta sa nu raspunda cu aceeasi moneda
cu atat mai mult, cu cat numele tau a fost pomenit aici, catalina0237, ar fi trebuit sa iei masuri in calitate de moderator, nu sa lasi conflictul sa ia asemenea proportii
ma intreb ce parere au proprietarii acestui site ca s-a ajuns la asa ceva?????
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de
Emil-Gabriel si
Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)
castelanaC spune:
Buna fivoase dragi!
Ei se scriu romane aici, multa pasiune, rabufnire, victimizare (o urasc, asta e deplorabil).
ei cate orgolii si cate cuvinte avalanse, e ca in publicitate (sector in care am activat ani de zile si stiu cum functioneaza) sau cel al manipularii informatiilor, azi bag cuvinte dure, maine le sterg si revin cu miericica diplomatoasa...ei cat talent pe aici ascuns... uimitor. cata risipa, ooo, dar de ce?
Pai totul se vede ca-i "crosetat" destul de subtil si atragator de valuri de urale, nu, nu pleca!!! fetele pe aici trantindu-se pe jos, altele cu parul in maini (aici nu stiu sigur daca in propriile maini), doamne opriti timpul cu fiv cu tot...
hai... ca devine hilar!
Mai urat cand se citeaza nume sfinte de DD... mai...asa ceva nu se face, daca tot ne rugam ca vrei sa fim curate si binecuvantate.... mai subtire cu nume divine, ca suna a blesteme si vorba ceea: E sus si vede!
Toate ca toate dar daca tot se doreste sa vb lumea sau bla bla bla, persoanele ce iubesc publicizarea, daca iubesc si discretia, asa cum se autointutuleaza elegant, folosesc PM (cum au facut-o si-n cazul meu, cand la reusita fiv-ului mi-au recomandat sa nu mai scriu aici ci sa plec la odisei chestii ca aici nu mai am loc, fac rau la cate unii).
Deci fetele victimoase, lasati tetrul ca e ieftin si macar veniti cu o piesa buna, ceva nou, nu rasuflari imbracate in disperare si lacrimi. (scuze ca vb la plural, dar e din condei)
Sunt si alte forumuri cred, pentru talente in devenire, pentru castigarea suprematiilor...deci decent.
de ce sa faceti fetelor noi si cu inima cat un purice pareri gresite despre buna desfasurare a lucrurilor din DC?
daca tot se iese din scena, sa se iasa cu pa si pusi fara DD fara chestii datatoare de dorinte citrioase.
Deci lasati teatrul si mai multa decenta in propriile randuri!
Aici e lume ce sufera si nimeni nu merita asa ceva, nici chiar persoana in cauza.
Toate ca toate dar daca va luati de luptatoarele astea fiv-oase, sar ca din pusca!
Bafta si succese la toata lumea si scuze pentru off-topic, dar hai sa bem un caffe ceva, si sa lasam victimizarile si teoriile de cu voce tremurata, cu scrisoarea patata de ultima lacrima!
Fiv-oase, bafta si aveti grija de voi, nu bagati in seama chiar tot!
E hormonal, stiti cuvintele de la IRIS?
" sa nu crezi nimic ce spun...."
deci nu ma luati in seama adliteram
castelana fericita
29+