Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(30)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Mama, ce bunaciuni sunt pe blogul ala. Multumim de link, deja vad numai briose (ma duc la pranz sa-mi iau tava de briose) si clatite in fatza ochilor. Nu mai zic de altele cate sunt pe acolo. Si eu care dimineatza am tot probat haine sa vad cu ce ma imbrac azi, ca parca toate stau ca pe Fulga pe mine! Mi-a crescut burta peste noapte.

Ana 23+ Alexandru-Nicolae
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Buna fetele
Bun venit noilor burtici si bafta mare la echo tuturor burticilor care vor merge azi si in curand.
Nana, am patit si eu intr-o seara sa am arsuri groaznice de la o salata de fructe si mai ales de la kiwi. Am supt un Dicarbocalm si s-a calmat arsura. Nu stiu daca iti amintesti, eu in sarcina asta am luat vreo 3 luni continuu tratament pentru stomac pentru ca mi-a fost foarte rau de la o gastrita activata de sarcina. Am trait un adevarat cosmar, dar de vreo 2 saptamani gata cu tratamentul, stomacul se decurca singurel deocamdata. Luam dimineata Zantac (Ranitidina din RO) de 300, iar seara luam Nexiam, ambele recomandate de medic. Metoclopramidul stiu ca irita putin mucoasa si e pentru stare de greata, nu stiu daca e recomandat la arsuri. La problemele tale cred ca mai bine ar fi sa eviti laptele care da aciditate mare si creste nivelul sucurilor gastrice.
Despre anticolici, eu am auzit de Bonnisan de la Himalaya. Oare chiar o fi bun, ca am citit pareri si pro, si contra? Oricum depinde de bebe.
Sanatate

Murica 24+ si Evelyne-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Murica eu am folosit la Alexandra Bonnisan si a fost singurul produs care si-a facut efectul. A reactionat f bine la el si chiar nu prea am avut probleme cu fata. Sab Simplex era apa de ploaie la ea, si mai era un produs dar nu mai tin minte. Din cate am inteles tine de organismul copilului, de cum reactioneaza. Stiu copii care au reactionat super la Sab Simplex de ex si Bonisan a fost apa de ploaie. Picea mea in general reactioneaza bine la produsele Himalaya, de ex si Septilinul mai tarziu ptr imuniyare a fost de nota 10.

Ai sa razi, dar eu si acum mare cand are dureri de burtica mari inca ii mai dau bonisan si ii face f bine.

Sabina 25+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Saluatare burtici..pup toate burticile pt urari
A fost atat de frumos, bebe este bine, valori normale aste este ce ma intereseaza cel mai mult..asa dadea el din manute, ziceai ca face box..cica ar fi baietel, dar avea si cordonul intre picioare asa ca exista si posibilitatea sa se fi inselat, dar o sa vedem sigur peste 5 saptamani cand avem morfologia fetala..Am facut cunostinta si cu Rocsy, pt. mine a fost o placere sa stam de vorba fata in fata
Oana bine ai revenit printre noi..te asteptam mai des.
Si mie mi-ar placea sa fac poze cu burtica intr-un studio..
Nati imi pare rau pt tragedia voastra, probabil cuvintele sunt de prisos
Cristina bafta multa la examen
Nati inseamna ca ai nascut usor si repede? atunci esti o norocoasa
Nana eu stiu de metroclorpamid ca poti sa iei in sarcina..asa mi-a zis medicul
Sabina si noi am fost vara trecuta in Grecia..a fost o experienta placuta.. am fost multumiti de conditii, dar au fost si unele aspecte mai putin placute..in Bulgaria inca n-am fost, dar am vrea..
Sa aveti o zi frumoasa..e multa zapada la noi

elena18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

Neatza mamici de floricici...
In primul rand bun venit noilor mamici sarcini usoare si bebelusi sanatosi

Am citit cam tot din urma dar bineinteles ca nu mai tin minte toate subiectele apropo de masuratori la eco asteptam si noi sa mergem in doua sapt.la morfo si sper sa fie totul ok iar azi incep sedintele saptamanale cu moasa la clinica, ceva nou pt mine, sa vedem am inteles ca dureaza o jum. de ora un control de rutina masuratori,tensiune si alte cele ...

Cusa...si bibiloi asculta tot felul de muzici mai ales clasica, mai ales cand facem relaxanta cu lumanari si tot tacamul iar bucata noastra preferata este "O Mio Babbino Caro" Puccini interpretata de Angela Ghiorgiu trista dar superba....

Hmmm briose yami Cristinei ii place sa facem impreuna briose si sunt delicioase cele de casa si pufoase...da bune

Apropo de constipatie eu tot ma chinui am incercat si musli,si prune fructe mananc destul de multe mi-au dat si niste pastile pe baza de ierburi din pacate nici un rezultat...am sa vb azi cu moasa ce imi mai recomanda ...la prima sarcina afosr chiar invers m-am reglat cu digestia sper sa scap mai repede de discomfortul asata...

Cu calatoriile nu cred ca va fi o vara prea aventuroasa de obicei ne ocupam din Ianuarie dar acum cu bebelul am hot sa ramanem acasa, cel mai probabil pt ca va veni mama cand o sa nasc pt o luna si ceva sa o ia pe Cristina in tzara e mai frumos pt ea acolo iar noi sa mergem de Craciun mai ales ca tatal meu nu poate calatori cu inima lui si vreau sa-si cunoasca nepotzelul deci vom muta vara iarna cand o sa fie un pic mai maricel sa-l luam la drum...plus ca aici au si vacantza scurta Cris termina pe17 iulie si incepe in jur de 4 sept ....

Jocurban...cu produsele anti-colici nu stiu sincer care sunt mai bune dar anul trecut am cumparat de aici pt o proaspat mamica si disperata de problema colicilor Infant colic de care a fost foarte multzumita si aici pretul e destul de mic un flacon de picaturi 50ml e aproape 4lire iar un set de trei 10lire si mi-aduc aminte ca i le-am trimis prin posta au ajuns destul de repede la ea ...acum nu stiu care ar fi mai bune inca nu am ajuns pana acolo si plus ca ce foloseam eu acum 11 ani cu fata e istorie bine si ceaiurile sunt bune depinde de formele copiilor ea nu prea a avut...

o zi buna si

19+ + Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Elena , felicitari pentru vestile bune de la eco! Sper sa aud si eu numai de bine dupa masa!

Murica, eu nu am baut strop de lapte in viata mea (exceptie primul an de viata si atunci exclusiv de la mami din tzitzi ). Stiu sigur de la ce mi se trage: de la fructele care mi-au fermentat in stomac, iar dulceata de visine a fost "cireasa de pe tort". Regimul meu in crizele de ulcer inainte de sarcina era foarte simplu, la prima vedere: nimic care fermenteaza, adica aproape nimic de mancare in afara de iaurt natur, mamaliga, paine prajita, supa de carne fara paste fainoase sau cartofi, cereale integrale, carne la gratar, branza de vaci, banane rascoapte, morcovi fierti, si cam atat. Aviz amatoarelor de nemancat-dimineata sau mancat-prostii-toata-ziua-ca-nu-avem-timp! La mine tratamentul cu cimetidina si ranitidina (am facut inclusiv zantac injectabil) nu a avut efecte de lunga durata, iar pansamentele gen dicarbocalm, antacid, maalox nu au nici un efect. Metoclopramid luam pentru ca regurgitez acid non stop de imi e gatul praf, sa-mi calmeze spasmele. Pe langa arsuri, ma si doare deja tot abdomenul. Dar daca tu zici ca ai luat nexium si bebe e ok, mai am o speranta .

Nana 23+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Fetelor, am uitat sa va impartasesc ca eu ieri cred ca mi-am simtit copila pt prima data
N-am simtit o miscare anume, ci doar "prezenta" ei in burtica: simteam ca am o mica minge in partea stanga jos. Senzatia a durat vreo jumatate de ora.
In rest, faptura foarte delicata bebelina: nu loveste, nu inteapa, nimic... Sau oi fi eu mai nesimtita, asa?

Corina 17s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Nana ..bafta si tie la eco si sa auzim numai de bine..de la toate fetele care merg la eco..

elena18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Corina, ma bucur ca ti-ai simtit pentru prima data minunea ! Si iubiricea mea e tare finuta, daca nu nimereste in vezica sau col . Am patit ca stateam culcata intr-o parte, si a inceput sa faca balet deasupra creastei iliace, pe partea de burtica ce statea pe pat, si m-a gadilit asa de tare, ca m-a umflat rasul! Dar nu am indraznit sa ma misc, sa nu o deranjez !

Nana 23+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Neata pe la pranz, dragi fete!

Azi am tot frecat net-ul, cautand niste locuri pt petreceri copii. De maine intr-o luna implineste Matei 2 ani si as vrea sa-l serbam cum se cuvine. Adica sa invitam cativa copilasi, sa fim intr-un loc dragutz, ceva papa (sanatoasa, desigur), sucuri, tort, confetti, baloane, etc.
Chestia e ca n-am fost pana acum invitati la o asemenea party, dar ma gandesc ca daca se intampla sa fie intr-un loc de joaca pt copii e si mai bine, ca o sa fie copii micuti, care banuiesc ca s-ar distra pe saltele, tobogane, piscine cu bile, etc.
Asa ca am selectat vreo 3 locatii care organizeaza si vreau sa ma duc sa le si vad zilele astea si sa vad si ce preturi ar fi.
Voi ce parere aveti? Daca nu sunt prea off-topic..

Despre medicamente de stomac, nu ma pricep, mi-aduc aminte insa ca dr meu zicea cand aveam greturi ca pot lua metroclopramid, desi in prospect nu este recomandat gravidelor.

Despre medicamente anti-colici, noi am folosit si Bonnisan, si Sab Simplex, si ceaiuri Baby drink, si niciun rezultat. La Infacol parca a reactionat un pic mai bine, insa oricum am avut program de plans continuu in fiecare noapte, de la 10-11 seara la 4-5 dimineata, pana la 2 luni si ceva Am incercat si cu cald pe burtica si tot n-am observat ceva semnificativ. Acum nici nu stiu cu ce-o sa incerc, dar poate o sa fie mai bine.

Acuma fug un pic sa ma aranjez, ca azi am intalnire cu ginecologul si la cat de des am iesit din casa in ultima vreme, este totusi un eveniment.

toate fetele, aveti grija de voi, o zi frumoasa!

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 24+ Tudor

Mergi la inceput