Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Neata!

Uau, ce veste, cu bebe nou nascut de la odiseea de Mar-Aprilie. Insa si Andra din cate am vazut s-a chinuit mult timp sa il tina pe bebe pana acum. Bravo ei!

Calatoriile, pai la noi au inceput f devreme si nici acu nu s-au oprit. Asa e, cand sunt f mici poti sa faci mai multe lucruri cu ei dupa tine ca-s mici mici si cumintei. Insa cand mai cresc adio mese linistite, adio somn pana te da soarele jos din pat, bye bye vizite "culturale" gen muzee in care sa stai tu cat ai chef sa vizionezi nustiuce opera a nustiucui. Din contra, cand cresc si mergi cu ei te pui la punct cu locurile de joaca, parcurile de distractii, restaurantele care au loc de joaca, etc, ramanand sa iti propui sa revii ptr celelalte atractii "cand or mai creste" (ha, ce gluma) sau la pensie (cum imi propun eu)

Dar sa nu ii punem in masina si sa nu calatorim nici poveste; totul tine de parinti, sa fim noi pregatiti sa improvizam (imi aduc aminte ca pe cand aveau vreo 2-3 ani, primul lucru pe care il faceam intr-o camera de hotel era sa adunam:telefonul, veiozele, cartile, pliantele, paharele, etc, sa aiba ei teren de explorat fara sa avem grija ca distrug ceva). In rest, cu patururile pliante dupa noi, cu scaunele de masina folosite pe post de scaune de masa (imi aduc aminte ca nu aveau 6 luni cand ii hraneam intr-o parcare, pe amandoi pusi in portbagaj in scaunele de masina ).

Plimbati mult de mici se adapteaza apoi usor fiecarui mediu, fiecarei case, fiecarui pat, fiecarui loc nou. Si eu zic ca e bine asa.

sa vedem.....

mai ziceati de gingii si nas, si la mine continua cu sangerari insa m-am obisnuit cu ideea si sunt, adica o sa fiu, ok.

Sabina, te rog sa ramai optimista si sa faci bine sa tii bebelinele cat mai mult acolo.
In plus, vroiam sa te intreb daca, in caz de nastere prematura, ai hotarat la ce spital mergi.
Din cate stiu eu, pe neonatologie prematura Municipalul (dr Catalin Carstoveanu) e cel mai tare. Eu cu el am vorbit cand am schimbat spitalul Pantelimon (care nu avea incubatoare destule...) cu Municipalul.

Simona, never say never , cine stie, peste cativa ani, ce iti rezerva viata si mai apare vreo surioara/vreun fratior. Aseara m-am uitat la filmul "because I said so" si era acolo o mama cu 3 fete mari mari. Sigur ca m-am gandit la Sabina cum o sa fie ea cu 3 fete insa la orcine se poate, nu?

Eu mananc multe legume crude si fructe si vad ca nu am probleme cu ce ziceati voi.

Nana, ce frumos dai tu explicatii documentate, imi place.

Corina, am uitat sa iti zic, m-am uitat la pozele tale si esti tare draguta. Stai linistita ca va puneti voi si pe calatorit, tine doar de voi, cum ziceam.

Vivela,

Mira, pai te rog maine cand ma trezesc sa vad vesti super bune de la echo, da?

Vad ca sunteti cam acoperiti de zapada acolo. Azi dimineata in drum spre scoala cu baietii incepuse o ninsoare cu fulgi maaaaari maaaari si ne bucuram si chiuiam in masina toti. Ne-am cam necajit insa cand s-a mai rarit.
Eu nu pot sa nu ma bucur de zapada, oricata ar fi ea de multa.
fetelor suparate pe zapada, stati linistita ca spre bucuria voastra (si necazul meu, desigur), trece si ea. Macar ca aici mai ninge pana si in martie-aprilie.

Fug la treaba, o zi frumoasa tuturor!

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Crissy, acum m-am uitat pe punga. E Sanovita marca/ Cred ca de aceeasi marca vb si Simona. Se cheama Musli Nuts (amestec de cereale, seminte si fructe). Chiar nu exista E-uri trecute la ingrediente si sunt fooooarte bune. Spre deosebire de alte marci, au o gramada de migdale si alune de padure, nu doar de samanta Eu, ca sa le dau putin gust, adaug o lingurita de peltea de casa de gutui. Le iau din Real si e in jur de 5 RON punga de 500 de grame. Chiar merita sa incerci. Mie nu mi-a venit sa cred ce rezulte am avut.

Mira fericita 22+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Ufff! Ce greu e sa tot astepti sa-ti vezi puiul jumatate de ora la ecograf. Daca as putea mi-ar placea sa o vad zilnic . Mi-e asa de dor de ea , ca nu pot sa explic, desi e la mine in burtica!!!

Nana 22+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Na ca nu am fugit la treaba

Nana, si eu m-am gandit ca poate imi zice ca e baiat la urm echo. Insa cat de mult am insistat ca e sigur fetita si cat s-a chinuit si prima tanti si a doua (in aceiasi echo) sa imi arate ca e o domnisoara, cred ca fetita e.
Sper ca si la tine sa fie o Nana micuta si sanatoasa; si daca intr-adevar apare problema de care zici, eu vad la tine ca esti super documentata si vei stii ce ai de facut, fara panica si cu optimism mult si o sa fie ok.

Carla, ai grija de tine si de fete si va asteptam mai des pe aici.

Cerealele integrale cu muesli vi le recomand si eu; poate mai naturale s-or gasi in plafar? Zic si eu insa sigur stiti voi acolo mai bine.

Am uitat sa va zic ca Sabina mea e o agitata. Noaptea, ziua, are la treaba de facut... Noroc ca nu ma doare cand se suceste ea pe acolo. Insa imi ia respiratia uneori. A, mi se intampla chiar sa nu pot respira cand stau pe vestita parte stanga ci sa ma linistesc pe dreapta sau pe spate.

tuturor

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

sal fetele!
NIcoleta si eu am tensiune,am avut si la prima sarcina,de aici operatia de cezariana.
octombrie si noiembrie am avut tratament cu dopeggit de la cardiolog,in urma aparatului holter ,acum sunt ok deocamdata,ma astept oricand sa o ia la deal..
aparat de masurat am avut si eu la incheietura si nu era deloc relevant cu cel al doctorei,acum am la brat sus tot electronic philips,si s-au facut masuratori in acelasi timp cu cel de la cardiologie si e ok.
valorile mele sunt foarte mari,la nastere am aavut 19 cu 10,iar la medicul de familie 14 cu 9 ,nu pot sa ma controlez niciodata,acum am 10 cu 7 ,nu mai iau tratament,nu retin inca apa nu mananc sarat,gras,afumat

fetita mamei
NIKOL22+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Nicoleta,sange din nas nu mi-a curs niciodata ,chiar daca am avut valori foarte mari,ar pute fi totusi da la tensiune,poate ai deviere de sept nazal,iar cand tensiunea creste ...probabil,nu stiu ,cardiologul m-a intrebat daca imi curge sange din nas tin minte

fetita mamei
NIKOL22+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Arturicii iti dai seama ca si eu imi doresc asta. In caz de Doamne fereste (sper sa nu fie cazul, eu am oroare de spitale de stat, le urasc din tot sufletul) astia de la Euroclinic au ceva contract cu Polizu si o sa ma duc acolo. Se spune ca cea mai tare sectie de neonato prematuri este la Polizu, peste Polizu fiind doar Dumnezeu. Pediatra lui Ale este la Emilia Irza si de Emilia Irza tine si Polizu, asa ca m-a asigurat si ea ca nu voi intampina probleme. Repet, nu vreau sa ajung acolo. Am nascut in conditii de vis la Euroclinic, ei ma primesc de la 34-35 de saptamani.

Sabina 25+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Yummy, ce bine suna pelteaua aia de gutui!!! Mi-ai facut o pofta... Eu de obicei mananc cerealele cu iaurt, dar am sa incerc si varianta ta Merci de info

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Crissy, acum m-am uitat pe punga. E Sanovita marca/ Cred ca de aceeasi marca vb si Simona. Se cheama Musli Nuts (amestec de cereale, seminte si fructe). Chiar nu exista E-uri trecute la ingrediente si sunt fooooarte bune. Spre deosebire de alte marci, au o gramada de migdale si alune de padure, nu doar de samanta Eu, ca sa le dau putin gust, adaug o lingurita de peltea de casa de gutui. Le iau din Real si e in jur de 5 RON punga de 500 de grame. Chiar merita sa incerci. Mie nu mi-a venit sa cred ce rezulte am avut.

Mira fericita 22+cu Maya Alexandra

minunea mea

Cristina, fericita 19+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Diseara avem intalnire cu bebe..abia astept, am niste emotii..sper sa fie totul bine..
mai intai mergem sa facem ceva cumparaturi..
pupici la toate burticile

elena18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Nikolet- o sa-mi cumpar si eu unu d-ala pt brat. am vazut un model la vreo 200 Ron pe site-ul pe care l-am mentionat acu vro' 2 pagini. Multumesc de raspuns!

17+

Mergi la inceput