Redoutistele fidele LR France (176)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Imi puteti spune pana cand tin reducerile in Franta?
Mergem la Paris din 20-23 februarie si ma gandeam daca sa mai platesc si bagajul la cala.
gasesc magazine laredoute, 3suisses, kiabi pe acolo? sau doar de pe net se pot comanda?
Numeioana de pe site-ul asta ai comandat papuci?
http://www.shoesforkids.co.uk/

Noi am fost in Italia, o groaza de bani stricati si putine cumparate. Macar am refacut stocul copiilor, caci pt. balena de mine mai greu am gasit.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova

Imi puteti spune pana cand tin reducerile in Franta?
Mergem la Paris din 20-23 februarie si ma gandeam daca sa mai platesc si bagajul la cala.
gasesc magazine laredoute, 3suisses, kiabi pe acolo? sau doar de pe net se pot comanda?
Numeioana de pe site-ul asta ai comandat papuci?
http://www.shoesforkids.co.uk/

Noi am fost in Italia, o groaza de bani stricati si putine cumparate. Macar am refacut stocul copiilor, caci pt. balena de mine mai greu am gasit.

_

Soldurile tin ,oficial,pana pe 9 februarie!
insa, cum iese colectia noua, e posibil sa fie promotii la ea!
si poti sa te uiti si dupa Premier prix!!
si, da, e posibil sa gasesti magazine la unele din site-uri;
intra pe site si cauta chercher un magasin, sau chercher boutiquesi scrii codul postal 75
sperand ca ti-am fost de ajutor, iti doresc un sejour cat mai palcut laParis!!!
E SUPER!!!!!

uite unde poti gasi magazine SO redoute!!
nu-s in Paris dar in departamente apropiate

http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=Help_StoreList

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Gio bine ai revenit!Bine ca ai gasit ptr cei mici hainute...mie imi e groaza de perioada cand vor fi amandoi la gradi

Ieri am dat o comanda mica pe amazon.uk...sunt preturi ok...dar nu livreaza orica produs in ro din pacate.

Nushu ti-au ajuns pantofii?

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Inima mersi mult de tot de informatii.
Miha coletul de pe amazon vine la posta? sau cum?
am vazut si eu ca nu livreaza chiar orice la noi, nu stiu care sunt criteriile, caci imi livra un leagan de la Fisher-price, dar nu livra o paturica dintr-aia cu arcuri deasupra, centru de activitate de aceeasi firma.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Cu ce vin produsele de pe amazon?vin acasa? M-as baga si eu la o comanda.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

coletele de pe amazon uk vin la posta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

buna fetelor!
am trecut doar sa va salut,din pacate n-am comandat absolut nimic la tura asta de reduceri

m-am mai uitat din cand in cand pe LR dar nu mi s-a parut ca au cine stie ce oferte (fata de vremurile de altadata,vreau sa spun )

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

da,ieri mi-a ridicat sotul coletul de la posta,sunt bestiali pantofii si imi vin perfect

jucaria lui dadu n-a venit,am vazut ca mi-au tras banii in zile diferite deci ma asteptam sa vina 2 colete

acum deja ma holbez dupa o alta pereche de pantofi de ocazie trebuie sa-mi refac colectia ca 2 ani am stat pe tusa,stiti voi de ce

lui dadu vreau sa-i iau acum www.amazon.co.uk/Fisher-Price-H8910-Bubble-Mower/dp/B000AM2K56/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=kids&qid=1264763184&sr=1-1" target="_blank">asta voi ce ziceti mamici cu experienta?mai tare imi fac bataie de cap cu ea?oricum nu am de gand sa-l las decat prin curte cu ea cand s-o mai incalzi

de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

miha dar tu ce ai comandat?

jasminemai ai un pic

de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Buna, fetelor!
N-am mai scris de mult, dar va urmaresc.
Pentru mine n-am mai comandat nimic (nici mie nu-mi vine sa cred), ci doar pt fetita niste hainutze de pe
www.t-a-o.com
Sunt superbe si calitatea bate LR sau Kiabi.
Daca ar fi avut tao si pt adulti sigur gaseam eu ceva banutzi sa/mi iau si eu cate ceva.
LR nu m-a mai incantat ca alta data, iar pe Kiabi la oferta 1+3 parca nu-mi facea nimic cu ochiul.

Dar am vazut coletia noua de dama la Kiabi si imi place cate ceva. Astept sa vad ceva reduceri la ea.

Am fost sa vad si reducerile din Kiabi MIlitari si am fost cam dezamagita. Intr/adevar, la copii gasesti cate ceva, dar pt mine (care port 40) nu am gasit nimic interesant. Tot ce-mi placea fie nu avea numarul meu, fie nu-mi pica prea bine. Asa ca m-am ales doar cu underwear de la ei.

Unde/s vremurile de alta data? Mai stiti reducerile din ian/feb 2008? A fost o nebunie....

Mergi la inceput