tunsul zero
Raspunsuri - Pagina 2
Picky_toto spune:
Si mie mi se sugereaza sa o tund scurt de tot dupa ce ii iau motul ca sa i se indeseasca, dar noi nu vrem...e prea scumpa cu parul lung, si pot sa ii fac si moate
E drept ca ii intra in ochii, dar ii mai prind cate un mot, ii mai pun bentita si rezolvam problema ..pana la motz nu mai e mult asa ca atunci ii voi face breton, dar de restul parului nu ma ating...mai tarziu poate ii voi mai tunde din varfuri..dar in rest vreau sa ii las parul lung.
Eu am fost tunsa si am parul des, dar cunosc fetite care nu au fost tunse deloc si au parul des....asa ca vorba lui Deus ...depinde de gena...
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra***** Stefi, mamitu' nostru***** Stefi...creste...***** Stefi, buburuza mica***** Primul Craciun*****Stefi, deja fetita mare :)
toanca spune:
Mie mi se pare cea mai mare prostie.
Am fost duminica cu Matei la tuns; l-am tuns normal, baieteste; langa scaunul lui era o fetita superba, cu un par absolut demential.
Parintii au tuns-o zero.
SI-au batut efectiv jos de saraca copila care aratanumai urechile si cerceii se mai vedeau.
Voua v-ar place sa va tundeti zero si sa defilati prin oras????
Alizee spune:
Eu am dus-o pe fii-mea la tuns dupa ce i-am rupt turta, fiindca avea 3 fire in cap si alea subtiri ca un puf.
La o luna, parca, a inceput sa se vada ca i se indeseste parul.
Acum, are parul des si frumos. Multe persoane il admira.
Eu cred ca mare nenorocire nu se intampla daca tunzi un bebelus; mai rau decat sa ii creasca parul, nu are ce sa i se intample.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
bb_yasmi spune:
picky ai o fetita superba!!! si cu par multttt!!!
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
Luna1 spune:
Picky toto ai o fetita superba, sa nu o tunzi. Prietena mea a nascut fetita tot asa cu par mult si acum la 2 ani jumate are parul pana aproape de fund, n-a tuns-o niciodata si are un par superb.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
dry_votka spune:
Sunt de acord doar cu ce a scris roxy:
Citat: |
rasul in cap face sa se indeparteze parul de bebe, acel par matasos,ca de vata, si sa dea posibilitatea parului de copil mai mare, acel par cu fir mai gros sa creasca uniform, nu asa cum ar face daca ar fi lasat sa cada de la sine.Eu i-am tuns pe ambii copii prima data 0, da asta cand au implinit un an, pentru ca aveau palcuri de par de bebe si altele latoase de par mai lung, si nu-mi placea cum arata.Daca ar fi avut bucle sau par mai mult cum am vazut alti bebei inca de la nastere ma mai gandeam, da asa, nu regret.Le-a crescut apoi parul uniform si frumos. |
Daca este asa cazul, poate; altfel, nu vad nici o logica...
http://verze.ro
simtul umorului nu a murit
Picky_toto spune:
Bb_yasmi, Luna1, Tcristy multumim frumos .
Acum ma intelegeti de ce nu ma lasa inima sa o tund .
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra***** Stefi, mamitu' nostru***** Stefi...creste...***** Stefi, buburuza mica***** Primul Craciun*****Stefi, deja fetita mare :)