Acest simplu functionar marcheaza trecerea timpului (poate o deformatie profesionala) in mod subiectiv, in contrast cu timpurile de cosmar in care este plasata actiunea.
Edit: totul e foarte aproape de Kafka, de la stil pana la geografie.
O carte despre cum e sa fii doi dar unul singur, despre cum inchid gemenii lumea pe dinafara.
Suna a Copiii teribili a lui Cocteau, da' acolo nu-mi amintesc ca cei doi frati sa fie gemeni
Nu-i asta:)
Autorul e ala care zice ca omu' e un animal mitologic si ca noi toti am avut un frate geaman (in the womb) pe care l-am devorat.
Lilanda, nu mai astepta confirmarea mea, ca am un oral c-un an intreg si pe viscoleala asta cine stie cand ma intorc
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelka Lilanda, nu mai astepta confirmarea mea, ca am un oral c-un an intreg si pe viscoleala asta cine stie cand ma intorc |
Sa fie oare Dumnezeul lucrurilor marunte?
ah, acum am citit detaliul cu omu' e un animal mitologic si ca noi toti am avut un frate geaman (in the womb) pe care l-am devorat. deci n-are cum sa fie Arundhati roy.
Era Michel Tournier - 'Meteorii'.
Alta: o tanara alba dintr-o familie bogata se indragosteste de un arab care lucreaza intr-un atelier auto.