noi, sagetatoarele (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Lacri multam' pt cafea. Saptamana pare buna, e soare, frumos. Sper sa ramana asa.
Nicoleta ce e cu revistele? Poate am pierdut eu sirul . Esti jurnalist?
La derdelus nu am ajuns nici noi. Dimineata ningea, iarna in toata regula, dupa ora 16 era primavara . Pana la urma am trimis copiii la tara la bona. Am ceva proiect urgent si greu ma incadrez in timp.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Gata, am revenit la munca. In we m-am odihnit putin. Sambata an spalat sia ma facut curat, ieri am fost la o tura de cumparaturi, ne-am luat de incaltari toti, si apoi am facut mancare.

Nico Nu sunt jurnalist, sunt tehnoredactor, ma ocup de partea tehnica a revistelor. Aranjare in pagina, prelucrare foto, pregatire pentru tipar. Fac doua reviste lunare. Am scapat de una saptamana trecuta.

sa aveti o saptamana cu mult soare

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte si ma duc sa caut ceva sa ma curat de super glue.... ca aseara a trebuit sa lipesc un catel de ceramica... pe care domnisoara la spart si apoi a bocit o ora sa nu-l arunc, mai bine zis sa-l repar...... E de groaza.....

Nico, la noi ieri a fost frumos dimineata si pe seara ningea....

Nicoleta, felicitari si spor cu cealalta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Helau si de la noi!

nu prea sunt in apele mele... sunt putin stresata si imi fac tot felul de ganduri... ideea e ca trebuie sa merg cu Eric la un control la putzulica...sper sa nu fie vorba de operatie...am un stres cat casa...maine sper sa aflu ce si cum...

nu scriu mai mult, nu prea imi vine acum..va pup si toate cele bune!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 24+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte si ma duuuuuc.....

Ela, dar ce a patit Eric? Cu constipatia cum mai stati? Multa sanatate cavalerului si tie putere sa treci peste hopul asta.

Mergi la inceput

activitati copii Iasi

Cum poti supravietui unui cutremur

Le-am primit..... si vi le impartasesc si voua.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Va ofer o fierbinte si ma duuuuuc.....

Ela, dar ce a patit Eric? Cu constipatia cum mai stati? Multa sanatate cavalerului si tie putere sa treci peste hopul asta.

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

Lacri, e vorba de testicule...care urca si coboara...chestia e ca pana acum nu mi-am pus problema, la controlul de 1 an totul era ok...si sper in continuare sa fie... inca n-am ajuns la acel medic, paote maine...astept un telefon de la o 'pila' care sa ma introduca la el... toata nebunia si obsesia mea au aparut odata cu vestea ca baietelul unei bune prietene trebuie operat...de atunci m-am intresat despre asta si il verific zilnic pe Eric la putza...paote aebrez, paote e imaginatia mea...ceea ce sper din suflet... astept insa verdictul medicului...

cu constipatia am rezolvat-o, e f bine acum...azi am fost din nou la homeopata pt inca o tura de naturiste...continuarea tratamentului practic...de o luna face zilnic, cu mici exceptii...

va pup! sanatate si voua!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 24+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Va ofer o ca eu sunt zombie.... Pe la ora 4 printesa a inceput sa tuseasca... o tuse iritativa urata.... Pe seara directia cabinet pediatra....

Ela, multa sanatate lui Eric. Sper din suflet sa nu fie nimic grav....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Lacra Sanatate micutei

Andreea Eu tin pumnii sa nu fie nimic in neregula la pitic.

Experiment: O bagam pe Bia in pat aseara fara sa ii spunem ca azi nu va merge la gradi.
Rezultat: la 7 si 10 minute se aude din pat "mami, tati eu m-am trezit"
N-a mai vrut sa doarma si pace.
Cand merge la gradi la 7.40 inca trag de ea sa se trezeasca. A, si nu e prima data cand face asa.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata
Lacri eu vreau o portie de cafea intravenos sa ma pun pe piciore. Am dormit max 4 ore. Cam asa a fost toata saptamana. Sunt zombi. Am tras tare la un proiect, azi scap si in weekend dorm .
Nicoleta deci tu nu mai cheltui banii pe reviste . Ce profil au revistele? E o meserie interesanta.
Andreea sper sa nu fie probleme. Ce face buburuza din burtica?
Lacri poate o rezoli cu un sirop ceva. Eu iarna asta i-am tratat cu ignor si vad ca a mers. Duminica au venit de la tara cu o tuse urata dar a trecut repede. Uneori le mai dau cu spray tantum verde. E rau la gust dar am scapat repede de problema (le-am dat de max 2 ori). micuta printesa.

Nico

Mergi la inceput