electrocasnice noi, ce marca?

electrocasnice noi, ce marca? | Autor: geliza

Link direct la acest mesaj

din cauza de schimbat locuinta sunt nevoita sa-mi cumpar alte electrocasnice: plita, cuptor, hota....masina de spalat rufe si vase si frigider side by side.....va rog sa-mi spuneti si mie macar de ce marci sunteti multumite....nu vreau produsele de super top, dar nici cele mai ieftine

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui geliza

din cauza de schimbat locuinta sunt nevoita sa-mi cumpar alte electrocasnice: plita, cuptor, hota....masina de spalat rufe si vase si frigider side by side.....va rog sa-mi spuneti si mie macar de ce marci sunteti multumite....nu vreau produsele de super top, dar nici cele mai ieftine

Eliza
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

categoric Bosch

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Nu e chiar asa..........uita-te ce functii vrei sa aiba,ce culoare...si cat e usa de la casa daca intra side by side-ul.Nu,nu glumesc,lucrez in domeniu si cunosc pe cineva care a returnat un astfel de produs pentru ca nu incapea in spatiul dedicat(dezambalat,cu usile date jos,etc).Spune ce-ti doresti mai exact!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Me too!

Noroc ca nu am avut toti banii odata, ca ma aruncam cu capul inainte si cine stie cat ma chinuiam sa le returnez.

Eu mi-am facut socoteala in functie de mobila (am totul incastrabil), de spatiul dedicat si de stilul bucatariei (deschisa), de componenta familiei si stilul de viata.
Nu tot ce mi-a placut a indeplinit aceste conditii.

Iti spun dupa ce m-am uitat eu, ca sa iti faci o parere.

Am bucataria deschisa, 2 copii mici si suntem gurmanzi = deci hota superperformanta. La marimea necesara (60cm) am gasit una cu capacitatea de absorbtie 710cmc, de la Ariston. La calculul volumetri, mi-ar fi trebuit una si mai barosana, dar avea latimea mai mare...

Plita- din cauza de design (inox), de neindemanare si de copii: o vreau cu gratar de fonta si dubla siguranta si va fi Wirlpool. (am mai vazut si Gorenje, cu butoane laterale, mai ieftina, dar nu vrea soata...ca cica sa fie la fel ca si cuptorul. pe mine nu m-ar fi deranjat daca erau din game diferite. Aristonul era frumos-unul mixt, si gaz si electric- era prea scump, si mai alesesem 2 modele de Bosch)

Cuptorul- din cauza de gateala multa si cat mai sanatoasa (preferam cuptor), din cauza de copii atomici, din cauza de buget (recesiune)= cuptor wirlpool al 6-lea simt(electric=coacere uniforma, multifunctional, dezghetare, meniuri setate, tripla siguranta:geam rece, siguranta pentru copii; autocuratare, capacitate normala). Aici oferta a fost foarte bogata, am avut de ales: Samsung, Teka, Gorenj si Electrolux. Pana la urma am facut o medie intre toate functiile si banii nostri si a castigat Wirlpool.

masina de spalat rufe: din cauza lipsei de spatiu pentru uscare, din cauza de 2 copii atomici, din cauza de lipsa spatiu ptr 2 unitati = masina de spalat cu uscator= Ariston sau Teka.

masina de spalat vase: din cauza spatiului dedicat - 45 cm, complet incastrabila, = Ariston sau Teka.

frigider vroiam side-by-side, cu gheata si rezervor de apa. Noroc cu nenea care a venit cu mobila, ca ne-a masurat de 10 ori si ne-a aratat ca nu incape.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Eu ma gandeam ca poate nu vrea inox si vrea avena,alegand si chiuveta de la Teka de compozit de aceiasi culoare,iar Bosch-ul nu are asa ceva.Sunt atatea variante incat e pacat sa nu studiezi piata.Si inca un sfat....fii deschisa ideii de a lua de la mai multe branduri,nu pastra gama doar de dragul numelui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Important e sa se asorteze si sa fie utila, si eu sunt de parere ca daca e incorporabila nu conteaza marca. Altfel unele marci au scos o gama intreaga in acelasi stil.

Aaa, am uitat sa spun care au fost criteriile de baza in alegerile noastre:

1-Siguranta pentru copii si apoi celelalte: scirgeri gaze, oprire in caz de avarie, apa in exces, etc.

2-Silentiozitate - avand multe electrocasnice intr-o bucatarie deschisa se aduna decibelii

3-Consum redus - numai clasa A sau mai mult (AA, AAA)

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

multumesc fetelor,dicirstea, esti minunata

eu din cauza de mutat (stam la mama momentan)acasa nu prea am timp de net, iar la serv cand si cand....

lucrurile stau cam asa: bucataria va fi deschisa, destul de mare....am auzit ca frigi sidebyside au usile cam subrede...nu sunt convinsa de asta.....da, as vrea inox....ma gandesc ca materialul de care zicea ni-na e mai scump.....si nu stiu de ce mi-ar placea sa fie aceiasi gama.....dar nu e obligatoriu.....cat priveste siguranta si consumul, sunt de acord cu dicirstea.....rufele as avea unde sa le usuc....

Mergi la inceput

O singura mentiune atunci:cauta produsele cu inox antipata(semnalizat printr-un autocolant cu o amprenta.
De ai nevoie de ajutor,aici suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutzu spune:

Eu cand imi cumpar electrocasnice noi ma uit in primul rand la clasa de consum: A!!!!! Sau A+ la frigidere, de ex.

Si inca ceva: ieftin e scump cum ar zice neamtu' "billig ist teuer" si mare dreptate are.

Mergi la inceput