BRAVO DASTEFA!! Danutza84!!! Puf Ian-Feb (107)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Oooooooo...Cris.D, , de cand te astept...ce bine ca sunteti bine![
Ne lipsesti, si Plateea la fel, erati cele mai active...
Ne e dor de voi!

Cris.m, trebaluiesti toata ziua...

Mentionez ca am trimis SMS Danutzei s-o intreb de viatza insa nu a dat nici un raspuns...incep sa-mi fac griji...

Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....12 kile cu Bobitza

si mie mi-e dor de voi, insa e tare greu sa mai gasesti atat timp sa te lafaipe forum ca inainte. o savezi si tu
cred ca la fel si cu Danutza, e fie obosita, fie cu bebe, fie cu familia, fie....ceva care o retine sa raspunda la tel/mesaj. nici eu nu am putut raspunde tuturor apelurilor si mesajelor, inclusiv de la voi. nu am vrut sa supar pe nimeni, sper sa intelegeti

Cris, mami de Ema, my Lucky 13, si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

FELICITARI DASTEFA SI DANUTZA, BUN VENIT PE LUME BEBELUSE MIRUNA SI ALEXANDRA

Bine ati revenit mamici Cris D si Mamidepuiuti Asteptam multe poze

Cris mario nu stiu cum e med tau de fam dar daca era sa ma iau dupa a mea nasteam de 100 ori pana acum si aveam si nu stiu cate boli si incompatibilitati....stai linistita, uite cat tratament de sustinere am facut si stat la pat iar cum muncesc de-mi sar capacele si bb n-are nici un gand.

Nikole imi pare raau de arsuri, pe astea chiar nu le-am experimentat din fericire, fugi si fa si tu din bagaj

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si 39w Tudor

[red] AMR MAX 4 ZILE [red]
prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Fetelor, am facut cap nou - vedeti la pag 20 pls

Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....12 kile cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies
Cris.dogarel, ce metoda ai adoptat pentru eructat? Eu in loc sa linistesc copilul la tzitzi mai rau il enervez cand incerc sa-i scot aerul. Si mi-e mila de el sa-l chinui... Dar aseara am adoptat tactica intinsa in pat si a adormit, nu l-am mai trezit si a dormit oarte bine. Sper sa nu-i ramana bula in stomac.

Va pup si ma duc sa ma bag si eu la un pic de somnic.

Cristina, de gargaritz Alexis.

pai cam ramane bula acolo, desi din pozitia culcat cica inghite mai putin aer. si eu noaptea ii dau culcata, ca mie mai usor si mie, motzai. insa cand o mut de pe stg pe dreapta o tin pe burta mea putin, imi ridic perna si ...cateodata merge, scoate aerul. ziua, chiar daca se enerveaza cand o mut intre tzitzi 1 si titi2, o tin pe umar, ca altfel sufera. in spital nu am putut face asta, ca eram handi de la operatie si le chemam pe asisitente, care uneori ii scoteau aerul, alteori. acolo regurgita mult lapte si des. acum, acasa, nu mai regurgataza decat ff putin, cand face kk dupa masa,.

Cris, mami de Ema, my Lucky 13, si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput