BRAVO DASTEFA!! Danutza84!!! Puf Ian-Feb (107)
Raspunsuri - Pagina 19
cris_mario spune:

FELICITARI DANUTZA !! BN AI VENIT BB ALEXANDRA !!

Andreea
34+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
xela_07 spune:
BRAVO DASFETA! BRAVO DANUTZA! 

Lorex multumim ca ne tii la curent
.
Pe mine m-a apucat nostalgia si am zis sa va arat si voua un montaj cu Andreea ptr 0-6 luni pe care l-am facut mai demult(http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=64ce31ff98f74753e1c28d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email). Am
putin ptr ca nu stiu cand a trecut timpul ...
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
37+
Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta)
Danutza26 spune:
felicitari proaspetelor mamici si sa va traiasca puiutzii.
Sagetutza sunt la dr. Mihaila de la judetean.este ok si ca om si ca ginecolog dar nu prea isi da interesul cum ar trebui.de fapt cam toti de pe aici sunt asa.tu zici ca ai facut cezariana?cu cine ai nascut?a fost ok? eu sunt tare speriata,se apropie,ma astept in orice clipa.
mamidepuiuti spune:
ziua buna,dragele mele! 

pt toate burticutele si bebelushii si mamicutele!
daca ati sti voi ce mult mi-ati lipsit!...

flori si pupici pt toate noile mamici si bebelusii ce au aparut!
multumesc pt incurajarile voastre,multumesc pt tot!
pt prima pagina,alex a avut 52 cm
nu stiu cand apuc sa recuperez cat ati scris,dar ma voi stradui...
e super sa fii mami de puiuti...desi e greu sa fie unul treaz noaptea si altul treaz ziua...

... dar cand ii vedem pe ei 2 fericiti,totul este mai usor...alex suge[noi l-am si poreclit micul haplea
]... sper sa apuc sa pun si poze cu noi cat de curand...
va pup si ne mai auzim zilele astea...
cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
38+
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xela_07 Pe mine m-a apucat nostalgia si am zis sa va arat si voua un montaj cu Andreea ptr 0-6 luni pe care l-am facut mai demult(http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=64ce31ff98f74753e1c28d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email). Am putin ptr ca nu stiu cand a trecut timpul ...Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 37+ Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta) |
e superba Andreea
...cred ca te-a luat
ptr ca si eu sunt intr-un maaareee butoi..m-a luat frica,m-au luat grijile...nu vreau sa nasc asa devreme...acum mi-ai facut pofta si m-am uitat si eu la niste poze cu Mario knd er bb 
Andreea
34+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
mamidepuiuti...si tu ne-ai lipsit noua....asteptam cu drag poze cu "MICUL HAPLEA"
... cand mai ai timp intra sa ne spui cum v-ati acomodat

Andreea
34+
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamidepuiuti ziua buna,dragele mele! ![]() ![]() ![]() ![]() pt toate burticutele si bebelushii si mamicutele!daca ati sti voi ce mult mi-ati lipsit!... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() flori si pupici pt toate noile mamici si bebelusii ce au aparut! multumesc pt incurajarile voastre,multumesc pt tot! pt prima pagina,alex a avut 52 cm nu stiu cand apuc sa recuperez cat ati scris,dar ma voi stradui... e super sa fii mami de puiuti...desi e greu sa fie unul treaz noaptea si altul treaz ziua... ![]() ![]() ... dar cand ii vedem pe ei 2 fericiti,totul este mai usor...alex suge[noi l-am si poreclit micul haplea va pup si ne mai auzim zilele astea... cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 38+ Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |

ce bine imi pare ca ai revenit. Offf cred si eu ca e greu asa, ca io ma gandeam si ce daca e treaz mai mult noaptea, o sa dorm ziua, dar daca ai alt puiutz cu regim de zi...offf nu prea ai ce-i face si pe und sa scoti camasa...

bafta, lasa ca tu oricum esti puternica, de aia esti mamidepuiuti
38+
Yannis
cristies spune:
Felicitari Danutza! Felicitari Dastefa!
Bine ati venit Alexandra si Miruna!!!!
Bine ati revenit printre noi Cris.dogarel si Mamidepuiuti! Va asteptam cu vesti mai detaliate!
Mariucasara, trebuie neaparat dinamitat butoiul ala. Nu se poate sa te tina acolo tocmai acum pe ultima suta de metri. In loc sa te bucuri ca nu-ti creste parul ca inainte, ca toata lumea e la picioarele tale la propriu sa te incalte, ca poti manca ciocolata cu nemiluita tu faci baie pe frigul asta? Rusinica... Si eu am vergeturi oribile pe picioare, dar ce zici tu? Trec?
Cris.mario, stai cuminte si lasa calcatul. N-o s-o trimiti in tabara cand vine sa-i trebuiasca totul in acelasi timp. Ca sa te imbarbatez eu iti spun ca de cand am venit spalam si calcam intr-una, si ce "murdareste" si ce primim...zici ca suntem la nebuni...
SorinaF, iti trebuie cel putin doua camere cat free pentru ca atunci cand aerisesti la bebe trebuie sa-l duci in alta parte. Eu cunosc pe cineva care are doua mate si le-a dat cand a nascut la cineva la tara (pentru putina vreme
) dar nu le-a mai adus inapoi pentru ca bebe a inceput sa mearga de-a busilea (nu stiu daca asa se scrie) apoi sa intinda jucariile in toata casa...
Al3csa, vorbeste cu doctorul daca si cand si cum pleaca, chiar daca nasti cu el si el pleaca a doua zi trebuie sa-ti recomande (si sa te recomande) pe cineva pentru ca trebuie sa vada cum isi revine uterul, sa-ti prescrie una-alta, sa-ti scoata firele daca ai ghinion si-ti face epiziotomie... Pana atunci insa nu face ca titirezul. Mai ai o gramada.
Cris.dogarel, ce metoda ai adoptat pentru eructat? Eu in loc sa linistesc copilul la tzitzi mai rau il enervez cand incerc sa-i scot aerul. Si mi-e mila de el sa-l chinui... Dar aseara am adoptat tactica intinsa in pat si a adormit, nu l-am mai trezit si a dormit oarte bine. Sper sa nu-i ramana bula in stomac
.
Va pup si ma duc sa ma bag si eu la un pic de somnic.
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Nik0le spune:
FELICITARI DANUTA SI DASTEFA!!!
BUN VENIT ALEXANDRA SI MIRUNA!!! 
alexia, iti tin pumnii sa fie cum iti doresti si sa vina bebe singur, nu provocat. Eu sunt sigura ca la inceput o sa ne fie mai greu, dar pe urma ne descurcam noi sa strecuram si un pic de forum in program.
analessya, ma sperii cand spui ca gatesti de doua ori pe zi, nu stiu cand gasesti timp pentru asta, n-ai cum sa faci sa reduci programul asta incarcat la macar o tura de gatit pe zi? Imi pare rau ca ai starile astea proaste, poate sunt un semn ca vine bebe.
Am citit si eu povestea nasterii vikingii, mi s-a parut foarte utila pentru ca mi-a reamintit niste momente cheie din timpul travaliului de la prima mea nastere si mi-a dat incredere ca o sa stiu sa ma descurc mai bine de data asta, de ex sa recunosc contractiile de nastere din prima, nu sa stau acasa o ora intrebandu-ma daca-s false sau nu... 
mariucasara, mai ai un pic, mami, nu te deprima acum! 
alexutzzza, cris_mario, luati-o usor cu calcatul, mai bine rugati pe cineva sa va ajute, nu faceti singure tot...
elena_iulia, si eu sunt la fel ca tine, nu m-as uita la filmuletele alea decat daca n-as fi gravida.
Acum am morcovii mei, nu-mi trebuie altii.
marse, esti curajoasa ca tu te-ai uitat! 
cris_mario, cum adica sa te astepti de acum sa nasti? Mai ai cateva saptamani bune!
cris.d, bun venit acasa!
Si eu sunt curioasa sa stiu cum a primit Ana venirea surioarei si cum se poarta cu ea.
blue_rain, offf, sper sa rezolve dentistul cu maseaua aia...
xela, foarte emotionant montajul, ce frumusete cresti tu acolo, mami! 
mamidepuiuti, bine ai revenit! 
cristies, nici mie nu prea-mi iesea faza cu eructatul la nr 1, dar o tineam constiincioasa in pozitie dupa fiecare masa, poate elimina aerul silentios, stiu si eu... 
Eu n-am terminat ieri sa ma vait
: am niste arsuri zdravene aproape in fiecare seara, rennie-u' este prietenul meu cel mai bun
, ma misc in reluare, aseara am avut niste junghiuri mai ciudate jos, de se cam inverzise al meu... Azi musai ma apuc de bagaj. De fapt, cred ca ma apuc chiar acum.
Nico
de
Isabela si
36+ cu
Irina
AMR 3+ saptamani MAXIM
cris_mario spune:
cristies
ai perfecta dreptate...nu o trimit in tabara..dar zic si eu sa fie toate la locul lor 
nik0le da,asa mi-a zis dr de fam knd i-am zis k in dimineata asta am pierdut putin sange ...acum sa vad ce zice dr ginecolog
... si eu imi fac bagajul,maine...sa fie facut
..la tine arsurile nu trec cu laptic cald...la mn da 
Andreea
34+