Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *136*
Raspunsuri - Pagina 25
Raaluca spune:
Denisamada ce frumoasa e Adelake la shopping!!!
Are niste ochi!
De tinuta ce sa mai zicem... E super cu palariutza aia.

denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Raaluca Denisamada ce frumoasa e Adelake la shopping!!! ![]() Are niste ochi! De tinuta ce sa mai zicem... E super cu palariutza aia. ![]() Mami de LENA 30.03.2009 |
Multumim.
Ta'su a pozat-o de mandru ce era ca sta fi-sa singura in carutul din supermarket.
Nu stiam ca le-a urcat, pana a inceput sa apara feed-back-ul. Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
mihaelacg spune:
aris, monique si raluca
saru mana.
ce simplu era.
din 10 martie 2009, mami fericita de 
ghiocicacughiocei
Nikoleta20 spune:
intram si noi rapid si apoi fugim la
,nu de alta,dar Mario abia acum 15min a adormit dupa indelungi maraieli si mieunaturi...si toate din cauza unui dintzisor care nu vrea dom'le sa iasa fara galerie

Raluca ,mersi pt info vis a vis de produsele pt bebei
.
Moonvas,in sfarsit am inteles si eu care e treaba cu "monti" k mereu va auzeam pe aici ,"papa aia ca e buna,mai e si monti pe deasupra"...."am facut ceva bun care e monti"....si parca mi-era asa
sa-ntreb "ce-i ala domne monti?"dar acu gata stiu
,desi nu as putea sa pap never doar haleala monti,nu de alta,dar io's gurmanda cu renume...![]()
Si bagati de seama fetelor la Vitamina,caci daca noi ne plangem k ai nostrii bebei nu vor bibe,canuta sau pahar...el bea cu paiul...deh doar nu o sa ceara barmanului un cocktail la canuta,nu?![]()
si...MIHAELA,eu nu reusesc sa vad pozele cu ghiocica cu ghiocei
,cre k tre sa ma conectez pe mamici...incerc si asa...sper sa reusesc
admiram acum pozele adelei

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU
Nikoleta20 spune:
am vazut-o pe mariuca cu ghioceii,este superba

,
mamica ei.
ma bag si eu la
caci nu se stie cum va dormi mario in aceasta noapte si oricum bantui ca nebuna pe aici.
sasha tu ce facusi?nu ai mai intrat de ceva timp
,simplyana si tu ai fugit...am fugit k e ora lui de laptic si la cat de des papa el lapte...nu vreau sa o ratez
.
de noapte buna pt toate
MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU
Dodo-pui spune:
Capitolul *137*
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!