| Citat: |
| citat din mesajul lui Cricor Fi-miu (cls 2a) face engleza, sport si religie cu profesori de specialitate. Personal mi se pare asa o prostie sa pui invatatoarele sa faca ora de sport... Mult mai grav mi se pare tendinta lor, a invatatoarelor, sa substituie orele de "arta" cu matematica sau romana. La noi se intampla cu muzica (in mod frecvent) si pictura (uneori). Vina cea mare este a parintilor care nu comenteaza nici o decizie a inv.: nici deturnarea orelor, nici multimea de teme, nici superficialitatea explicatiilor, caci pana la urma noi suntem responsabili pentru ei si nu invatatoarea care vine la serviciu si castiga un ban. Bineinteles ca nu toti invatatorii sunt la fel... |
Danamiha, am vazut ca si fiul tau face pian. Cum e , ii place? Cat dureaza o sedinta? Si baiatul(in martie face 7) meu merge de prin noiembrie, in linii mari ii place. Dar cred ca mai mult ii place cainele profesoarei de pian, ca joaca cu el dureaza mai mult decat sedinta. Am ales acest instrument pentru ca m-am gandit ca-l va ajuta sa-si dezvolte atentia distributiva (cu urechea sta bine), dar cred ca lui ii trebuia un sport de alergat. Din pacate timpul nu ne permite sa facem si altceva in afara de scoala si pian.