Pom kaki (persimmon) are cineva?
M-a rugat cumnata sa intreb... de unde ati cumparat, ce fel (specie), daca rezista la clima Bucurestiului, altoit sau nu... ce mai credeti ca ar ajuta ca sfat.
Poate are cineva si este multumit.
Take joy! (poze)
Raspunsuri
b.nica spune:
Eu am Kaki(Diospyros Kaki) si este bine langa Bucuresti.Acolo este ceva mai rece ca in capitala.
Initial(acum un an, cand l-am achizitionat) l-am tinut in ghiveci aici in Bucuresti,acum este plantat la tara si este bine.
L-am cumparat de la Bakker asa cum am cumparat, Kiwi "Issai" si Pepino(Solanum Muricatum) la care vreau sa renunt(amatori?)pt. ca nu pot sa-i tin iarna in conditii optime.
ML spune:
Iti multumesc! Am sa-i trimit mesajul tau, inainte insa imi spui si daca este altoit sau nu? Stiu ca o intereseaza.
Take joy! (poze)
b.nica spune:
ML,de la firma mentionata se vand pomii cu tot ce le trebuie.
Poate te interesa daca necesita alti copaci pt. polenizare,nu necesita,aici chiar vreau sa le atrag atentia fetelor sa urmareasca indicatiile din catalog la pomi si arbusti si sa achizitioneze si polenizatorii atunci cand este necesar.
ML spune:
Multe multumiri, sper sa le foloseasca toate informatiile si sa se prinda. Le voi transmite.
Take joy! (poze)
tauste spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Eu am Kaki(Diospyros Kaki) si este bine langa Bucuresti.Acolo este ceva mai rece ca in capitala. Initial(acum un an, cand l-am achizitionat) l-am tinut in ghiveci aici in Bucuresti,acum este plantat la tara si este bine. L-am cumparat de la Bakker asa cum am cumparat, Kiwi "Issai" si Pepino(Solanum Muricatum) la care vreau sa renunt(amatori?)pt. ca nu pot sa-i tin iarna in conditii optime. |
tauste spune:
Mai aveti plantele de pepino?Ma intereseaza pe mine sa le cumpar.Si eu am comandat anul trecut de la Bakker, dar au ajuns ca vai de ele si nuam salvat nici macar una din cele trei.
tauste spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Eu am Kaki(Diospyros Kaki) si este bine langa Bucuresti.Acolo este ceva mai rece ca in capitala. Initial(acum un an, cand l-am achizitionat) l-am tinut in ghiveci aici in Bucuresti,acum este plantat la tara si este bine. L-am cumparat de la Bakker asa cum am cumparat, Kiwi "Issai" si Pepino(Solanum Muricatum) la care vreau sa renunt(amatori?)pt. ca nu pot sa-i tin iarna in conditii optime. |