De ce rautate gratuita?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

danat ,asa e!Ai dreptate!IGNOR!
Asta este cel mai potrivit.Stii,eu sunt foarte sensibila(poate nu pare) si pe moment ma afecteaza orice,insa daca rumeg putin la ceea ce se intimpla imi dau seama ca acel cineva care vrea sa-mi faca rau,sa ma provoace,sa ma enerveze pe orice cale ...are o problema.Problema nu-i la mine si problema respectivei persoane nu sunt eu,ci are alte "sechele" si nu stie cum sa le controleze.
In consecinta il controleaza sechelele si problemele ,deci e un om slab.Uite ce filosofeala dupa ureche am scos sper sa nu rida psihologii de mine
si-apoi gindindu-te ca cineva n-are somn gindidu-se cum sa plateasca "politze" imaginare si ce vrabiuta sa mai scoata doar ca sa-ti provoace o emotie ceva,fie si discomfort,hey,inseamna ca sunt cineva.

Prietena mea@ cea mai buna e de aceasi parere ca si tine,persoanele astea ii provoaca mila si crede ca au nevoie de ajutor.
Citeodata ma apuca si pe mine mila dar de obicei traiesc bine merci in ignor pina cind "ignoratii" isi fac simtita prezenta.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Votez si eu la motive principale pentru rautati gratuite complexele si, as aduga, invidia. Cel putin asta am vazut eu la cei care m-au atacat, gratuit, in ultima perioada. Invidia roade urat din sufletul omului si-l face sa uite ca binele celui de langa poate fi un exemplu, un stimulent, nu un motiv sa-l urasti si sa-l ataci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

apropo de rautati gratuite, abia veni de la coafor unde fusai cu maica-mea care este de obicei, draga de ea, numai un zambet.
imaginzati-va una asa bucata Draga Olteanu la propriu, da' femeie simpla cu zambetul pe buze si foarte mandra de sunculitele din dotare.
Ea is facu manichiura si era foarte incantata de cum a iesit, eu la coafor. Cu mine, tot la coafor, doua duamne din inalta clasa de provincie, vezi sa nu,...
In fine, mama voioasa povestea si radea cu coafeza cate-n luna si-n stele, spre disperarea distinselor duamne ce nu puteau sa stea cu bigudiurile-n cap de poluarea fonica provocata de maica-mea.
Si erau atat de oripilate, vezi Doamne ca isi dadeau ocvhii peste cap de ce aberatii puteau sa asculte.
Evident ca eu m-am prins rapid si am incercat, dar fara succes sa ii fac semn mamii sa taca. Esec total!
Si uite asa [:D, o chem pe mama cu mine in hol unde se fumeaza si ii spun sa inceteze, la care ea "da' de ce sa tac, ca radeau inseamna ca placea".
Si uite asa..a mai trecut o noua zi cu rautati gratuite si oameni

Mergi la inceput