e normal??
fetita mea de 2 ani si 3 luni face pipi destul de rar. uneori si o data la 3-4 ore. e normal?? lichide bea destul de multe.
_Ralu_ spune:
si fiica-mea are zile cand face f rar, dar face mult cantitativ. O data la 3-4 ore chiar nu mi se pare f rar.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
nicoll_mada spune:
Si eu zic ca este ok.Si fetita mea de 2,5 luni tot ca la acelasi interval fae.Si sunt dati cand face mai mult,iar altele in care face destul de putin,ii zic uneori ca a facut un trrr.
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
bb_yasmi spune:
va multumesc pt raspuns. mie mi se parea cam rar. e adevarat ca, cantitativ face multtt..
azi de ex a facut pishu' pe la 10 apoi pana la 14 nu a facut si apoi a mai facut spre seara pe la 19. si o mai pun eu vrea nu vrea la pisu inainte de nani. peste noapte nu face, niciodata nu s a trezit sa ceara la wc.
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
alimaxi spune:
Asa face si baiatelul meu. Are 5 ani.
A facut intotdeauna foarte rar si mi-am facut si eu o multime de probleme( mai ales ca prietenul lui de aceeasi varsta fuge la wc.din jumatee in jumate de ora, iar noaptea se trezea la pisu....sau era trezit la pisu....)
Doctorul a zis ca e normal, fiecare are ritmul lui!
Sanatate multa copilasilor!
J G spune:
Doamne ce m-am mai stresat si eu cu asta!
Fata mea face si mai rar. De pilda primul pipi in general la 11-12, apoi pe la 4 apoi pe la 21, inainte de culcare. La cerere, mai face si intre. Insa e ok, mai mult, asa e si taica-su.
In schimb eu ma scol noaptea sa fac, apoi iar dimineata la prima ora si f des in timpul zilei.
Cred ca au vezica de volum mai mare...
J si Carla (05.02.2006)
in the rear garden
bb_yasmi spune:
m-am mai linistit acum. mama mea imi tot spune ca e nu e ok sa faca asa rar si de asta am intrat si eu la "banuieli" .
intr-adevar asa e , fiecare e cu ritmul lui. bine ca face cantitativ destul, adik cate o jumatate de olita o data...
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
_Ralu_ spune:
da da..si a mea tot asa, cate o juma' de olita odata.
cam de 4 ori pe zi asa...noaptea nu face deloc. si bea lapte la greu seara.
si tot asa...daca o pun eu sa faca, face (de ex daca plecam undeva, o pun sa faca sa n-o apuce pe drum)
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)