Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri19
Raspunsuri - Pagina 18
ancadragoman spune:
Am intrat sa va pup,nu am citit din urma ca sunt varza...de trei zile dorm pe mine si am o greata de mor
Pup fetele
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
irlandeza spune:
Anca, ne pregatim pt. o veste buna, cu doua liniute ? Doamne-ajuta.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe Alex-te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
Alexia - la petrecerea unei fetite
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Ninia81 spune:
Neata!
Am intrat special sa vad daca ne zice Anca ceva frumos?Dar vad ce ne-a aruncat o vorba si acum ne lasa in suspans...
Visul nostru
alinushca spune:
Neatza!
Anca, hai cu vestea !
Iranldeza multam fain. E adevarat ca la capitolul fermitate sunt varza. Nu ca m-ar impresiona peste poate lacrimile lui dar pentru ca sunt f dezordonata.
Ninia tickerul tau zice ca si tu esti la o zi de testare
Mai am si eu o intrebare pentru cele care au ramas insarcinate in timp ce inca il alaptau pe primul. Au mai fost sanii asa beton ca la prima sarcina? Durerosi?... Mie una mi s-au lasat f tare pt ca au crescut foarte mult. Si inca alaptez f mult, si mi-e greu sa imi imaginez ca mi s-ar mai putea intari ca la prima sarcina toate cele 2 kg de sani pe care le am acum. (sper si eu la o sarcina... creieru unei femei e mereu insarcinat)
Mami de (28.10.2008)
alinushca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ninia81 Alinushca, tickerul asa zice...dar am PMS! Visul nostru |
Pai se confunda mult simptomele. Nu ca vreau sa dau cuiva sperante false si mai ales nu mie ca m-am saturat de ele ca de mere acre. Just saying ca simptomele de sarcina sunt tricky si atunci cand sunt toate clare se poate demonstra ca nu era sarcina si cand sunt mai ciudate sau nu te duc cu gandul la sarcina, poa sa fie sarcina. Spre exemplu luna asta eu nu am aproape nici o sansa sa fi ramas. Am prestat cu vreo 6 zile inainte de ovulatie... si ce, crezi ca nu mai sper?
Mami de (28.10.2008)
ancadragoman spune:
Fetelor si eu ma gandisem la asta ,dar uite ca aseara am gasit pe tamponul zilnic o pata de sange (mai bine zis un mucus cu putin sange)si pana dimineata absolut nimic,acum vad ca iar ramane sange pe hartie cand ma duc la baie .Sunt abia z24 si nu inteleg ce se intampa.Iar m-am dereglat?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
irlandeza spune:
Anca si eu m-am cam dereglat dupa ce am nascut, cam tot a doua, a treia luna imi vine ciclul la 3 sapt..
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
Alexia - la petrecerea unei fetite
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
mcrissa spune:
anca, alinushca ce curajoase sunteti sa incercati sa faceti bebe2.Eu acum ma simt atat de obosita ca zic ca nu voi mai avea putere sa fac inca unul.Noaptea trecuta Vlad s-a trezit sa manance de 3 ori , iar la patru dimineata avea chef de vorba cu jucariile de la carusel, s-a culcat pe la cinci jumate, iar dimineata la sapte mi-a dat iara trezirea definitiv.cand m-am ridicat din pat sa-l iau am vazut stelute, l-am lasat sa planga putin sa-mi revin, am zis daca-mi vine rau macar sa nu cad cu el in brate.
ingerash ca m-ai sunat dupa ce am nascut nu imi mai aduc aminte, eram cam ametita, dar am sms-ul de la tine si-l recitesc cu drag.in aprilie pleci cu Ana in concediu?ne vedem la nunta, sper sa fiu si eu mai odihnita pana atunci.eu cred ca te vei intoarce gravi din concediu, ca si cu Maya.
michelle nu au trecut colicile astea nesuferite.Imi chinuie rau baietelul, plange mult si nimic nu-l linisteste.La multe lunite si multi anisori pentru Lukas
irlandeza acum su ntem legate de 3 ianuarie.ai o fetita mare si tare frumoasa, cu niste ochisori superbi
ninia tin pumnii.eu la Vlad nu am simtit nimic.
Cristina,fericita de bebe luptator Vlad
Atat sunt de mare