Bravo Diana!Iepurasi de Mar-Apr 2010 (78)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Anca am si eu durerile astea din cand in cand si le pun pe seama maririi bazinului. Nu apar chiar zilnic, dar sunt, si ma enerveaza.

Camilecu nu poti incerca cu ser fiziologic?

Oana 34+ Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Mesaj de la Diana:

L-am primit pe bb si a papat putin,desi a venit lapticul, ii era cam lene.Are falcute.Daca creste hemogloboina pana maine, megem in salon normal.Va pupam!

Ehee, ce mamica si ce bebe cuminti.

Oana 34+ Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana- depinde cand va da foaia de la spital cu care trebuie sa-l declare pe bebe.
Parca in general se da a doua zi
In fine... vedeti voi... Apropo de asta cum se face sa isi ia sotul cele 5 zile liber, legal . banuiesc ca trebuie sa duca ceva la munca, nu ?
Ma intreb daca se duce cu certificatul de nastere nu se calculeaza 5 zile de la nasterea copilului? Sau poate sa-si ia 5 zile cand vrea ?

Camilescu daca ai nasul infundat de la raceala nu merge mai nimic. In rest poti sa incerci cu ser, Marimer..

Denisa, 29 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

BRAVO DIANAMI !!! BINEEEE !!!!
Sa fiti amindoi sanatosi ! Cit despre tine, jos palaria!! Model de femeie si de mama esti ! Asa curaj si determinare mai rar vedem!
Stiu, draga Diana, ca numai de citit ce-ti scriu eu n-ai tu vreme, dar totusi nu ma pot impiedica sa-mi exprim admiratia fata de tine si bucuria sincera de a citi azi, asa netam-nesam, ca ai si nascut un bebelus sanatos!!! Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi amindoi, ca altfel cutine n-am nici o grija ca ai sa faci absolut tot ceea ce se poate face ca totul sa fie bine!

SOSIREA PRIMULUI IEPURAS SA FIE INTR-UN CEAS BUN PENTRU NOI TOATE ! DOAMNE AJUTA !

CASTELANA, Doamne ajuta si pentru mama si bunica ta! Mi se rupe inima de tine, prin ce reci tu acum... Fii tare si fa ce poti tu sa faci: iuvbeste-le si fa-le sa simta ca le iubesti si ca le esti aproape de suflet!

30+ cu Tudor

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Ce fericia trebuie sa fie Diana ca poate sa-si tina ingerasul in brate .

26+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Denisa cand lucram la resurse umane mergeam pe incredere si ii dadea angajatului 5 zile de cand vroia el si ulterior ne aducea certificatul.

Vladi ce faci?

Oana 34+ Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

fetelor dar de ce nu profitati si de cele 10 zile care se dau pt cursul de puericultura sotului. sunt platite 100% si adeverinta de absolvire a cursului se poate da si de catre medicul de familie asa ca nu trebuie mers efectiv la un curs...in bucuresti mai nou am vazut ca si la cezariana tot 3 zile te tin daca e totul ok. am doua prietene care au nascut recent ambele au plecat in a treia zi acasa cu bebe, asa ca probabil va fi nevoie de sot si in primele zile...
dureri raportez si eu in pat cand ma rostogolesc de pe o parte pe alta, si cand merg parca atarna burta, e cam aiurea

30 Rares

Mergi la inceput

Ca ma bucur ca bebe Alexandru e bine, si mai are si falcute.
Abea astept sa-l vedem in poze

Mergi la inceput

Oana - cei de la HR vor face tot posibilul sa nu i le dea pt ca e nevoie de el acolo.
Irina - nu stiam ca iti poate da medicul de fam adeverinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Seara buna mai fetelor dragi! Noroc ca m-am epilat zilele astea, ca acum cu vestile de la Diana pot sa spun ca ma faceam arici!!! Mi s-a facut pielea de gaina!

Bun venit Alexandru
Felicitari mamica Diana

Ce mult ma bucur pentru Diana ca a nascut si ca bebe e bine .

Castelana multa sanatate pentru mama ta si multa tarie tie, sa treci bine peste toate

Eu am trecut mai mult la orizontala, m-a apucat harnicia zilele astea si acuma mi se intareste burta ca un pietroi. Sa nu mai zic ca l-am agitat si pe bebe si azi m-a framantat ca niciodata, a facut valuri peste valuri, m-a obosit complet. Acuma ca Diana a facut primul pas, eu sunt tare emotionata, ca si voi, de altfel, si ma gandesc cu melancolie ca urmam si noi, incet, incet sa ne tinem bebeii in brate.

Va pup, sper sa reusesc sa dorm noaptea asta de atatea ganduri si emotii.

cu bebica de 29+
cum creste bebelusul meu drag

Mergi la inceput